Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Ay bacım ya doktor bana tahin verme dedi canımı sıktı daha önce demişte olabilirim hatırlamadım
8aydan sonra veriliyor diye biliyorum kuzum öyle başladım ne zaman gittinde verme dedi acep benim doktorda der onu verme bunu ver 8ay geldi vermeye başladım internetede öyle diyo

Bebelerin bile kişisel zevkleri var kuzum YouTube açıldığında benimki gülmeye başlıyor
Geçmiş olsun soğuk algınlığı gibi bir şey mi?
Yok kizzz regliyimm ana olmak kadın olmak ne zor yaaa şu hastayken bile biz bakıyoruz anaların sokagında oturanlar çok şanslı

Kizlar ya benim oglan ileri geri sallanmaya basladi 3 4 gündür ozellikle babasinin kucaginda ve yerde otururken cok yapiyor bendeykende yelteniyor ben hemen dikkatini dagitiyorum ritimmi tutuyor kendi kendine oyun gibi yada allah korusun baska birseymi cozemedim ya

Doğaçlama çorbası içinde havuç, domates, arpa şehriye, mantı, kemik suyu var belis tabağı bitirdi çok sevdi valla tencerede kalan kısmı ben yedim
Eki Görüntüle 3216126
Misss gbi ellerine saglik ben bugün hic birsey yapamadim ara ögunde sadece meyveli yogurt yedirdim

Misss gbi ellerine saglik ben bugün hic birsey yapamadim ara ögunde sadece meyveli yogurt yedirdim

Bende dışarıdaydım birşey yiyemedi gelir gelmez bunu yaptım baya acıkmıştı yavrum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…