Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Jou yarın adım yarışmasına katılıyorum sende katıl kız :)

Reactions: Jou
Ya şu zeytinyağı ısıtılma meselesi canımı sıkıyor fena taktım kafaya.. Tavaya sürmek vs gerekiyor. Keçiboynuzu unu kullandın mı hiç? Onu merak ediyorum aslında onla pankek yapıyorlar.
Ben peceteyle azcik zeytinyag suruyorum tavaya oyle dokuyorum pankeki, isitiliyomu isitilmiyomu bilmiyorum valla, bi pankekte bi de yumurta kirinca isitiyorum zeytinyagi zaten, diger hicbir ymkte kavurmuyorum bisey cigden suda pisiriyorum, zeytinyagini sonradan ekliyorum yerken
Keciboynuzu unlu kek yapmistim alerji yapti benim cocukuma
Bnmki de sallaniyo, oynuyo ya da ritim tutuyo, sarki soyle dene bide yine yapicakmi

Benim kız bence kıyma sevmiyor
Benimki de sevmiyor. Köfteyi bile zorla bir adet anca yiyor olsun kuzu eti falan yediriyorum onu yiyor. Sevdikleriyle yola devam
Ulaaaa simin55 ten değill senden beklerdimm bide muhlama yapmanı yada kuymakk püü sanaa niye pişirmiyon kızzz adanalısın diye bi kebap yemek yetmez bize haşennn
Ahaha kizzz ben samsunluyum eşim rizeli uniyi trbznda okudum. Has be has Karadenizliyim. şimdi her sabah kuymak yapmamak için zor tutuyorum kendimi yrn sabah peynirli patatesli omlet planım

Kız benim aldığım karadut bozuk çıktı bugün açtım kapak attı hemen üstüde köpüklenmiş küflenmiş. Hemen iade oluşturdum. Dünkü indirimden aldım geri
Anaaaaa valla mı bende bugün öğlen aldım aslında geçen gün başka ürünler almıştım dut özü hediye geldi. Jelatini açınca kapak hemen açıldı değişik bir durum yok gibiydi. İşkillendim şimdi

Grip oldum kaç gündür boğaz ağrısı vardı bi şekilde bastırdım bugün en son burun göz akıntısı hapşırık
Soğuk algınlığı bacım bu Çok geçmiş olsun ya 1 haftayı geçe anca iyileşiyor cavur ama emzirmediğinden bence doktora git ilaç al en azından semptomların azalsın rahatça geçir.

Benim kizçe kaktüse ağlamaya başladı hiç ağlamazdı 3 aylar önce oynardı şimdi şaşırıyor bi başladı ağlamayaa bide kaktüse öpüsüyo
Bir şey den korkmuş olabilir bacım benim bebede süpürgeden korkuyor, alıştırmıştık bugün yine ağladı
Kız kaktüsü neyle sildin ahahahah halası almış getirmiş başıma bir de bunu silmek çıktı

Ay yapma be oy oy zor işin kuşum
Ya bir yere kiraya çıksan sana zarar canim hersey uçmuş vaziyette
Eşim çıkmıyor durumum yok diyor. Halbuki oturduğumuz yerin kirasını alabilir ama bunlar vermez çirkeflik yapar. Herkes hayatını yaşıyor ben sinir olduğunda kalıyorum

Ay anam oda mı alerjikmiş Ben 1-2 kere uzağını sonradan ekledim öğürdü yemedi. O zamandan beri hiç zy kullanmadım. Bende olmadı zyağını senin gibi kullanayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…