Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Eşim çıkmıyor durumum yok diyor. Halbuki oturduğumuz yerin kirasını alabilir ama bunlar vermez çirkeflik yapar. Herkes hayatını yaşıyor ben sinir olduğunda kalıyorum

Benim arkadasda çalışmayı planlıyordu evi kiraya verip halasina yakın yerde çalışacak çocuğuna hala.bakacakti
Ama.esinin ailesi çıkarsanız kirayı biz alırız demişler
O yüzden oda kipirdayamiyor bir yere tadilat bile yaptırmıyor ki iki gün sonra çıkın derseler diyor aman zor isler yani

İnsanlar bencil olunca böyle oluyor. Evlenirken eşinle değil eşinin ailesi ile evleniyorsun resmen saçmalık

Ben kullanıyorum kuzuu alalı 3 Ay oldu zeytinyağ koydum.hic bisi olmadi
Nasıl bir zy koydun kuzu benim elimde bir bahçedeki zeytinin sıktırdığımız yağı var. Bide bebeğe aldığım ravla marka zy var. Bebeğinkini koyayım diyorum ama bilemedim ısıya maruz kalıcağı için..

Maşallahhh benimki biraz önce anca kucakta uyudu gece bilmem kaç kere kalkıp durur gariii

O saatten beri dötü başı oynuyor tam uykuya dalamadı. Ayağını yüzüme koyup duruyor birde, ısırcam görecek
Kucakta uyutmayı ben çok seviyorum her ne kadar ağır olduğu için belim ağrısada kokusunu içine çeke çeke uyutucan

Ne güzel kendilerine has kokuları var dimi Bazen çok zor oluyor bizimki 3-4 gündür keyif ediyor etrafı izliyor felan kucak keyfi resmen Geçen gün durdum ilk doğduğu günkü fotolara baktım. Ahhhh zaman nasıl geçmeyecek gibi hızlıca geçtin şimdiden çok özlemişim bu hallerini diye iç geçirdim. Çok kokluyorum bende derin derin

Yapti kuzum ritim tutuyor sanirim

Canim ben gelir gelmez uzerine biraz zeytin yagi akittim dolapta muhafaza ediyorum cam kavanozundan cikarmadim.

Yaa evet uyuduğunda bende sık sık bakıyorum minnacık bişeylermiş o kokuları zaten yatağında yanımda bile mis kokusu geliyor burnuma
Tabi onlara göre hava hoşşşş, benimki bir gün elimde kalacak zaten çol gözüme batıyor

Ahahahaha valla benimde, ama iyi sabır var neler ediyorum adama ya

Dipten boyanırsa geçiyor diye biliyorum kuzum.. Bitkisel boya ile boyanabilir diyordu doktorun biri ismini unuttum geçmiş zaman..
Ozaman ombremi olcak oyyy sıkıldım ondanda saç uzadıkca gidiyo oda
Ay beni de götür
GEll bacummm
Supürge benimkide aynı halen daha oyle aklı basında artık hersey farkındalar
Bitane şaplatayımmı ağzunaa senii

Ben de kullanıyorum 2-3 ay olmuştur alalı. Öylece dolapta duruyor hiç bir şey eklemedim. Ama yrn bende yağ gezdireyim mantıklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…