Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Ayy bindircem yagmur yagdi haavda cok soğuk bizim burda site icerisinde var ama güvenemiyorum
Bende yelteniyorum sonra bi korkuyorum yarin parka gidesim var biraz kendine gelsin yorulsun

Reactions: Jou
Ben kaçırmışım kuzu ne iğnesi almirayamı?
B12 si cok düşük çıktı kuzumm 8aylikken kan aldırmıştı dr 9aylıkken normaldede iste iyiki aldı 3 tane iğne yedi 1ini yedi ogün 2cisi 1hafta sonra e cusude 1ay sonra oda bugün son bakalım kan aldırıcaz oda anca 3nisana

Ben hamileyken pek almamış benimkide cok düşükmüş okadae takviyeler vitaminler ictim yedim ictim fayda etmedi demekki ben hamileyken kan aldırınca belliydi

Vitamin kullan tabi, genc yaşta dişlerin dökülür yoksa bebekler vücuttaki vitaminleri süt vasitasıyla çekiyolar Benimki de gündüz iyi uyudu hala uyuyo akşam nöbet var yine

İnşallah toparlamıştır güzel haberler alıraınız. Urasında b12 sınırda çıktı bide demiri düşük bizde ek olarak kullanıyoruz fıs fıs verdi oceanın. Sende alıyormusun sütten geçer dedi doktor

Reactions: Jou
Ne alıyormuyum kuzum

Ah ah erkekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…