Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kuzum dün kaynanam yemek yaptı belise. Çorba yaptı içinde pirinç, bulgur, kıyma, domates, havuç, soğan, maydanoz ne ararsan vardı onu yedi sanırım ağır geldi
Evettt baya karıştırmis yaaa kıymayı koymasa birşey olmazdı domateste olabilir benim bile midem kötü oldu kızz neler koymuş karı

Mercimeğede kıyma ilkkez görüyorum

Ne bilim çok yapar o öyle bol sebzeli mercimekli kıymalı çorbalar. Hatta bugün öğlen vereyim dedim yemedi. Sonra domatesli makarna yaptım da onu yedi.

Reactions: Jou
OToparkta olurki kuzum neden olmasin millet sokaklarda dugun yapiyor nolcak bundan
Yanı bncede olur sonuçta Bahçeli arabaların olduğu yer dışında alan da var ama iste yaptırmam diyo eşim . Çekiniyormuş gösteriş gibi gösteriş yapacak olsam en lüks mekanda kutlarım neyin gösterisi olacak bunda ama gel de anlat

Benimki sadece memede uyuyor kuzum neler neler yapiyorum ama boş
ay çok zor işin senden başkasında da uyumuyor zor oluyor
bizimki memede uyuyamayıp ağlıyordu 3 aylıktı
hertürlü ağlıyor diye ayakta ağlaya ağlaya sallanarak uyudu
şimdi memede olsada tam dalamıyor bide işe başladım unuttu memede uyumayı
ama zor ayağıma aldıkça bana direniyor biliyor meme var inmek istemiyor memeden

aynen kodlamayı yapmışlar anne = meme bu yüzden geceleri memede uyumayıp memeyi red ettiğinde eşimi çağırıyorum çünkü ayağımda durmuyor
ay iki türlüsüde zor uyku eğitimi içinde zor bir bebek çok güçsüz hissediyorum kendimi

bu arada gece uymadığımız için derin gün içinde bildiğin bitik oluyorum yapılacak aklımda bir dünya iş var ama kolum kalkmıyor vitamin mi alsam diye düşündüm
geçen haftalarda eşim uyuttu gece beni gündüz görmen lazım dopingli gibiydim

napıyorsun kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…