• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kız hamilelikte oluyor ki bende hep bu akıntı var çok şükür başka yan etkisi yok yani doktora dedim bende açık yeşil ve sarı gibi akıntım var normaldir dedi :cry:
Rahatladımm buyüzdende nebilim internette baktım ya enfeksiyon diyor ya düşük diyor alla alla diyoruum doktor herşey güzel rahim agzi kapandı dedim ne alaka dedim bian ama benimde içime enfeksiyon doğuyorr🤗

Kızlar ilk gebeliğimde hiç bir sorunum yokken 12. Haftasında ikili taramada bebekte anomali tespit edilince gebeliğim sonlandırılmıştı.Haftaya ikili taramam var öyle bir korku sardı ki sabah kalktığımda dudağımda uçuk çıkmıştı.İnşallah haftaya güzel haberler alacağım bi hafta olur😢

Kızlar ilk gebeliğimde hiç bir sorunum yokken 12. Haftasında ikili taramada bebekte anomali tespit edilince gebeliğim sonlandırılmıştı.Haftaya ikili taramam var öyle bir korku sardı ki sabah kalktığımda dudağımda uçuk çıkmıştı.İnşallah haftaya güzel haberler alacağım bi hafta olur😢
Kötü şeyler düşünme ayrıca ikili test ihtimalllere dayalı karından sıvı alınması işlemi var sonrasında onda teyit edilmesi gerek endişelenme

Merhabalar kızlar. Ben perşembe gecesi kanama yasadım öyle böyle değil. Doktor 1 hafta yatak istirahati verdi yemek ve wc harici kalkma dedi. O kanamaya bebeği kaybettiğimizi düşündüm çok çok şükür Rabbime kalp atıyordu bebiş duruyordu bugün de göğüs hassasiyetim azaldı korkuyorum bebeğim iyimidir diye kızımdada leke oldu progestan hap verdiler ama bu bildiğiniz 2 aylık adeti 2 saatte akıttı vücudum 😔😔
Ay canım benim yaaa kıyamam nasıl korkmuşsundur nasıl üzülmüşsündür
Ama bende ilk oğlumda yaşadım 10 gün şakır şakır kanadı. Sende gönlünü ferah tut. Tutunma evresini geçtik. Bir şey olmaz Allahın izniyle. Stres yapma ki çabuk geçsin
Arkadaşlar Neden bu kadar sessiz bir grubuz. Hepimiz tecrübelerimizi yada ogrendiklerimizi paylaşalım hergun halimizi hatrimizi soralım. Hiç giremedim demeyelim çünkü en azından gece yatağa yattigimizda telefonu alıyoruz elimize ozaman 2 dk zaman ayırıp bakalım buraya birlik olalim biraz. Alyacim geçmiş olsun canım benim. Dikkat et kendine hemde çok. Demekki hassasin biraz aman dikkat.
Haklısın tatlım. En azından her akşam 2 satır da olsa yazalım dimi 😘
İnşallah canim benim. Herşey gönlünce olur tatlım. Yardım edenin olmadığında herşey çok zor. Çok yipraniyorsun ozaman. Bu arada birşey soracağım akintiniz varmı kizlar ? Benim akıntıyla başım belada ya geçmiyor nedense.
Benim çooook akıntım var. Islak ıslak geziyom hep. Değiştirmeye yetişemiyorum o derece 😞

Doktor herkes de yaş riski çıkar senin yaş grubunda dedi kanla alakası yok sanırım ben öyle anladım herşey yolunda diye uzun uzun anlattı ben biraz
Gerilince,
Bence de öyle hiç takma kafana , millet 41 yaşında dahi doğuruyor. Kendini strese sokma rabbim hepimize afiyetle kucağımıza almayı nasip etsin.🤲🏻

Şimdiden bebeyagi badem yağı vazelin gibi ürünler kullanmaya başla canım gerginlik hissediyorsan çatlama olayı olmasın aman. Valla tatlım tecrübe var ama emin ol birbirini asla tutmuyor. Ben ilk hamileligimde mide bulantısından başka bişey yaşamadım ama bunda halsizlik fazla bulantı fazla sürekli uyuma isteği fazla kramplar şimdiden başladı. Magnezyum desteği verir gibime geliyor doktorum.
Dün eczacı 4. Ayında başla dedi ama galiba alıcam yağları, şimdiden başlıyım bende.
Bende de uyuma isteği var ve kilo almışım 1 kilo sürekli yatmaktan. Şu istirhat bakalım nezaman bitcek.😅

Ay süpermiş. 🥰
Ben tekrar öğretmenliğe dönmek için çok sabırsızlanıyorum. ❤️
O kadar çok özledim ki mesleğimi. 🥰
Bebişi 2-3 yaşına kadar büyütüp hemen başlamak istiyorum inşallah. 😉
Ben de sınıf öğretmeniyim canım. Daha şimdiden doğumdan sonra çalışsam mı çalışmasam mı diye düşünüyorum. Hiç ayrılmakta istemiyorum 🙃

ayyy bir kv vakası da ben de var.
bir aralar canım paso ekşi istiyordu. şimdi o dönemimde geçti gerçi.
neyse dedim anne galiba kız gelicek ekşi yiyip duruyorum. o da sen de mi kız doğurcan bi erkek doğuramadınız gitti dedi.
görümcemin de iki kızı var. bunu söylerken de görümcem de yanımdaydı. görümcem de üzüldü öyle diyince kvdem.
sonra ben de sinirlendim bunun suçlusu ben miyim git oğluna sor neden kız çocuk yaptın diye dedim. nasıl yani dedi cinsiyetin oğlumla ne alakası var. dedim cinsiyetini oğlun belirliyor. olur mu öyle şey dedi. dedim bal gibi de oluyor.
eve gelince eşime anlattım böyle böyle oldu sağlıklı olsun diye dua edeceğine bu şekilde söylüyor. eşim şok oldu tabi. görümcemle konuştuk sonrasında bana da çok çektirdi bu konu da. ona sürekli sus diyorum ama susmuyor bak seni de üzdü falan dedi.
sonra ben hiç konuşmadım kvle ne aradım ne sordum. görümcem herhalde demiştir sana dargın falan diye. aradı beni 4 5 gün sonra e beni neden aramıyorsun diyor. dedim çalışıyorum eve gelince de uyuyorum. sen çok istiyorsan benimle konuşmak sen ara anne falan dedim. bozuk attığımı o da anladı.
eşim konuşurum annemle diyordu ama konuştu mu bilmiyorum sormadım ben de.
geçenler de bir araya geldik dedim kız olucak gibi hissediyorum içime öyle doğuyor. aman kızım sağlıklı olsun da kız erkek hiç farketmez dedi bu sefer. birileri kv dersini vermiş. kim konuştu bilmiyorum ama. sanırım görümcem konuştu emin de değilim.

sağlıkları ile gelsinler de hiç bir şey istemiyorum başka :)
ne güzel bak en azından gorumcelerden yani şanslısın .en azından onlar aklı başında. 👍🏼

Sivilce mi çıkmış?
Benim toto, sırt, gerdan, şimdi de suratımda çıkıyo.
Hep bu iğneler yapıyo, neyse 9 gün kaldı.
Benim de yüzümde karşı koyamadığım şekilde sivilcelenme başladı 😂özellikle çene ve yanak bölgemde sinirlerimi bozuyor. İğnem vs yok bir de ona rağmen 😔

bol bol dua et kuzum 🤲🏼 kötüyü düşünüp çağırma. bende bir ara kötü bir rüya gördümdu o yüzden hep sabırsızlıkla detaylı ultrason zamanı bekliyorum. hamilelik gerçekten zorlu geçen bir süreçmis 🙄 Rabbim hepimize sağlıklı evlatlar versin.Amin

Canım benim içini ferah tut. İnşallah hiçbir şey olmayacak sağ salim sağlıklı güzel haberler alacaksın

Ayy midemin gürültüsü geyirmem bitmiyor :olamaz: geceleri uykum kaçıyor, belim de nadiren ağrıyo bu gün kontrolüm var inşallah herşey yolundadır canım :KK51: sen nasılsın kuzu
Ooo bugün 18 zi ayy allahım kasımda bittiii 🙈
Benimde kacıyor yaa buara benimde sag belim ağrımaya başlıyor gibii ağrıyorda değişik değişikk
Iyiyim ben hep uykum var uyuyamıyorumm 🌺

Ooo bugün 18 zi ayy allahım kasımda bittiii 🙈
Benimde kacıyor yaa buara benimde sag belim ağrımaya başlıyor gibii ağrıyorda değişik değişikk
Iyiyim ben hep uykum var uyuyamıyorumm 🌺
Kız baksana 3. Ayı doldurmamıza az kaldı :halay: belin ağırdığı zaman direk uzan hemen geçiyor. Benim kuzular aç oğlu aç doğacak sanırım midem ondan durmuyor :KK70:

Kız baksana 3. Ayı doldurmamıza az kaldı :halay: belin ağırdığı zaman direk uzan hemen geçiyor. Benim kuzular aç oğlu aç doğacak sanırım midem ondan durmuyor :KK70:
Bende hep açımm ama sağlıklı şeyler yemeğe çalışıyorumm evet canım 3 ayımızıda dolduruyoruz çok şükür atlatıyoruz artık aslında şuan uzanıyorum hafiften ağrıyorr arada sol bacağımad avuruyor ağrı 🙈

Kv olacak kadın kız olsun diye dua ediyormuş 😡 Bende sağlıklı hayırlı olsun diye edilmez de kız olsun diye mi dua edilir dedim eşime. İyi ki görüşmüyorum sinirlerimi zıplatırmıș bu dönemde
Hangisi sinir etmiyo ki benim eşimde kız olsun istiyor çok anneside ne kızı erkek olur falan dedi sinir oldum ya bu dönem de görüşmemek daha iyi 😄

Back
X