Bize de son dakika sorunca sormus sormamis onemi kalmiyor haliyle. Neyse ki siz denemissiniz beyazini sorunsuz halletmissiniz. Cünkü alerjisi olan olabiliyor.
En azindan corbalarina katmayi düsünüyorum. Dün aksam diger soylediklerinizin siparisini verdim. Baslayacagim insallah. Bilgiler icin tekrar tesekkür ederim.
9.ay yaptirmadi doktorumuz. 1 yasinda olursunuz demisti. Belki o arada yumurtayla ilgili söylemistir anlamamisimdir. Fakat 1 yas oncesi kirmizi meyve sebzelerle beraber yasaklilar listesinde oldugunu cok iyi hatirliyorum. Yasak oldugu icin de haliyle vermedik. Siz bu bilgiyi biliyordunuz misal biz bilmiyorduk bilmeyen bizim gibi cok kisi vardir. Asi olurken sormasalardi ve bizim de alerjimiz olsaydi ne olurdu bilemedim. Onemli bir detay aslinda.
bizde de yogurtsuz hicbirsey yemiyor. 1 yasina kadar agzina tatli bir sey de koyamadim. kahvaltisina kattigim pekmez harici. Bakalim bizim sonuclarimiz ne cikacak.
Ya bizde de kulaklarina vuruyor. Bildigin vuruyor yani. Sebeplerini anlamis degilim. Doktor kontrolumuzde sorulacaklar listesinde.
Oglumla ikisinin fotograflarindan (araya kendi fotomu da sigistirarak : ) ) 40*40 ebatinda Kanvas tablo yaptirdim.