Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
çok mantıklı bir çok kişiden tahlil sonuçlarına göre kan ilacı kullandırıyor diye duymuştum
ya bizim kızın gözlerinin altı hafif mor sizde böyle bişi var mı
Valla burda bi özel hastane var orda 2 doktor var ikisini de sevmiyorum. Devlette sıra bulunmuyor. Tıp fakültesinin özeline gidiyorum ama doktor başta iyiydi sonra yok uyuşmadı benle
Kızlar selam. Geçen hafta tatildeydik. Ama coook yorulduk kızım eğlendi tabi o ayrı yürümemesi çok zorladı bizi her yere her abanin abinin peşine gitmek istiyor özgürce emeklemek istiyor ama bırakamıyorsun. Tutunca kiyamet kopuyor. Tatilden döndük ve ertesi gün yürümeye başladı denize de tenteli simitle soktuk hep ve her girişimizde 10 dk içinde uyuyakaldı yatağında uyu yavrum denizde eğlen dedik ama dinleyen kim demem o ki bebeler yürümeden emekleme döneminde tatil çok yorucu tavsiye etmiyorum
Evet ben de katılıyorum sana cnm. Ben de badem sütü falan indirime girdikçe alıyorum azıcık balla muzla milkshake tarzı birseyler yapmaya çalışıyorum onu seviyor. Hayvansal süt bagirsaklara çok zararlıymış.
Evet ben de katılıyorum sana cnm. Ben de badem sütü falan indirime girdikçe alıyorum azıcık balla muzla milkshake tarzı birseyler yapmaya çalışıyorum onu seviyor. Hayvansal süt bagirsaklara çok zararlıymış.
Bide hastalığı falan tetikliyor yeğenimde çok yaşadık. Ben daha hiç vermedim bitkisel sütlerden içer mi emin olamadım. Meyve suyu tarzı şeyleri içmiyor bi ayran içiyor sıvı olarak. Onu da pipetle içmiyor bardakla içiyor garip kız
Valla burda bi özel hastane var orda 2 doktor var ikisini de sevmiyorum. Devlette sıra bulunmuyor. Tıp fakültesinin özeline gidiyorum ama doktor başta iyiydi sonra yok uyuşmadı benle
Bide hastalığı falan tetikliyor yeğenimde çok yaşadık. Ben daha hiç vermedim bitkisel sütlerden içer mi emin olamadım. Meyve suyu tarzı şeyleri içmiyor bi ayran içiyor sıvı olarak. Onu da pipetle içmiyor bardakla içiyor garip kız