• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Yalnız bu ramziye inanmıyordum ama baya tutmaya başladı🙈🙈 ben bilemedim ama şimdi 5+6 daki ultrasona baktım da sağa daha yakın gibi geldi ama ortada gibi de geldi anlayamadım sanki sağ diyebilir miyiz buna🙈 -C-A-N-A-N- -C-A-N-A-N-

Eklentiler

• 32CC0374-1CCF-41E4-958E-9F3F8ADA6879.webp
    32CC0374-1CCF-41E4-958E-9F3F8ADA6879.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 63
Yalnız bu ramziye inanmıyordum ama baya tutmaya başladı🙈🙈 ben bilemedim ama şimdi 5+6 daki ultrasona baktım da sağa daha yakın gibi geldi ama ortada gibi de geldi anlayamadım sanki sağ diyebilir miyiz buna🙈 -C-A-N-A-N- -C-A-N-A-N-
Bende heyecanla bekliyorum benimkine ne diceksiniz cuma 17 de gidicem öğrenmeye

Ekmek beyazmıydı ondada seker olur ya hanii oyüzdenn yemek yerken zaten hareketli oluyolarmış hep😅
Tost ekmeğiydi kuzum 😂
benim de önceki gidişimde çok kuduruktu, hâlâ açıp açıp izliyoruz videoyu çok komik yaa🙈

bu defa uyuyodu, doktor sen acıkınca uyur dedi, yavrııım açlıktan parmaklarını emiyodu😍

ayy cinsiyetler yavaş yavaş belli oluyo bu demektir kiii masraflar başlıyooo ahahaa😂😂
Ay valla video çekmemişiz hiç aklımıza gelmedi o şaşkınlıkla 😂😂

Valla biz hep unisex alıyorduk bir kaç bişey almıştık eşim ısrar etti diye 😂 Valla masraflar yolda🙈

Benim içime hep kız doğuyo ama Ramzi erkek diyo. 😂

cildin ne durumda Canan? benim cildim yanaklarımın üstü hiç olmadığı kadar yumuşak, hani böyle erkekler sakal traşı olunca sinek kaydı pürüzsüz oluyo ya, aynen öyle oldu, hayatımda ilk defa böyle oldu, oradan anlamam lâzımdı erkek olacağını🙈🙈🙈

cildin ne durumda Canan? benim cildim yanaklarımın üstü hiç olmadığı kadar yumuşak, hani böyle erkekler sakal traşı olunca sinek kaydı pürüzsüz oluyo ya, aynen öyle oldu, hayatımda ilk defa böyle oldu, oradan anlamam lâzımdı erkek olacağını🙈🙈🙈
Yaaaa benim kupkuruuuu 🙄

Back
X