• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kizlarrrrr test sonuclarim geldi. Rabbime binlerce şükür olsun sağlıklıymıs evladim. Ve cinsiyetini de öğrendik ki💕🥳 ramzi doğru çıktı ☺️☺️
Hadi gözün aydın 🤗

Ramziye bir tebrik daha😂
Dedim ya kaydettim diye, %75 doğru çıkarsa Ramzi ile cinsiyet tahmini topiği açıcam. 😂😂😂
Kız adam %95 diye kanıtlamış zaten aç gitsin topiğini😂😂😂
Bilmiyorum ki bugün bana 10 günde çıkıyor dedi ama o kadar uzun sürmez bence altı üstü iki hormona bakılmıyor mu niye o kadar sürsün
Özel hastaneyse kendileri bakmıyordur laboratuvarda belki. Mesela benim toxo rubella falan Ankaraya gitti burda yokmuş. Ondan 1 hafta sürdü sonucun çıkması

Bu da benim 6 haftalık ultrasonum Ramzi ye göre cinsiyeti ne acaba bilen var mı? 🤔🤔

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    19 KB · Görüntüleme: 47
aslında o belli olmuyor. çünkü kuzenimin 9 ay boyunca cildi çok bozuktu sivilcelerden yüzü gözükmüyordu neredeyse ama erkek doğurdu haha
Evet oda doğru. Birde bu ara çok kuruyemis, fıstık falan tükettim oda yapmış olabilir 🤭

• Komik
Reactions: kdv
Evet karından abov zaten 4 kız kardeşiz. Bir erkek istemiyor da değildim 😀😀 olsun hayırlsıı olsun tabii ki bakalım tutacak mı
Hayırlısı olsun sağlıklı olsun 🤗 Benimde gönlümde kız vardı ama nasip sağlıklı olsun hayırlı evlat olsun yeter🤗

Back
X