Canım ben 10 gün önce kestirdim çok şükür birşey olmadı

ilk hamileliğimde de dr a sormuştum batıl kesinlikle dedi.
Ben geçen haftadan beri hamile pant geçtim kızlar. H&m den hamile kotu aldım çok rahat. Lcw ve defactoda da baktım ama çok kötü ürünler bile çok pahalıydı. İlerleyen haftalarda da ilk hamileliğimde hamile taytı giymiştim çok rahattı. Trendyoldan bir beden büyük olacak şekilde almıştım onları. Üst zaten Basic bodyler dışında hamile kıyafeti olmasına gerek yok bence. Oversize kıyafetler eş kazakları

bol kıyafetler daha çok hoşuma gidiyor benim. Pant üstüne de 3 tane boğazlı kazak aldım renk renk. Ama onu da colinsin erkek reyonundan aldım ince olanlardan.

çünkü hamile pantalonlarının beli kumaş olduğu için kısa kıyafetlerde görünüyor. bayan kazakları da nerdeyse crop hep. böyle çözdüm şimdilik ilerleyen zamanda bir iki tane daha pant alıcam bir kaç üst idare eder beni. Kilot olarak da zaten karnım daha büyümediği için mevcutlarla rahatım. Ama ilkinde ileri haftalarda da düşük bel kullanmıştım göbeğimi sıkmamıştı. Pantalonlar da göbeği sarıyor üstüne üst altında külot da yüksek olunca çok darlanıyorum ben. Düşük belle rahat etmiştim.
Kuzum 12 ye kadar zaten çok belli olmaz benim de çıkmadı hiç. Canını sıkma böyle şeylerle

dr da normal olduğunu söylemişti zaten bana. Sıkıntı yapma.