Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Öyle öyle, yatıp kalkıp şükrediyorum valla.
Adam bütün gün çalışıyo, eve geliyo bi de mutfakta uğraşıyo.
Mutfakla arası bayaa iyi oldu.
Artık bana sormuyo o nerede bu nerede diye, kurdu kendi düzenini.
Ya bazı kocalar gerçekten sinir ediyor beni. Üstüme vazife değil ama üzülüyorum yani. Arkadaşımın bebeği oldu gece uyumuyormuş biraz bak da uyuyum nolur diyince napıyım emziriyim mi falan diyormuş. İsyanım kayıtsız şartsız hizmet bekleyen erkeklere bizimkiler pırlanta bence onların yanında
O konuda haklısın. Arkadaşım ilk çocukta yalnız kalmış mesela. Ne gece kalkmış eşi, ne lohusalıkta destek olmuş falan. Bildiğin travma geçirmiş. Eşi şimdi köpek gibi yalvarıyor 2. Çocuk için. Değiştim ben diyor ama arkadaşım biz o defteri kapattık, bu yaştan sonra bir daha yaşayamam o travmayı diyor.
O konuda haklısın. Arkadaşım ilk çocukta yalnız kalmış mesela. Ne gece kalkmış eşi, ne lohusalıkta destek olmuş falan. Bildiğin travma geçirmiş. Eşi şimdi köpek gibi yalvarıyor 2. Çocuk için. Değiştim ben diyor ama arkadaşım biz o defteri kapattık, bu yaştan sonra bir daha yaşayamam o travmayı diyor.
Gerçekten çok şükür.
Bu saatte gitti bana turşu almaya.
Yine bir MasterChef krizi.
Pancarı görünce Şalgam turşusu çekti canım.
Galiba aşerme dedikleri bu.
Eşim naptım diyince ilgi göster banane diyip durdum bana diyor ki aşkım akşama kadar eşek gibi çalışıyorum gitmeden yorganımı kaldırıyorum seni arayıp soruyorum daha napiyim diyor ajajaj