• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Oralara kadar gelemedim canım. 😂
Ay çok şükür, ne kadar da normal bir grubumuz var. 🙏

Jou Jou , canım benim, SAT 12 gün gecikse o gruptaydık ikimiz de. 🙈

.
Daha bir de eski sevgili eski koca meselesi var akıllara zarar 😂
İlk okuduğumdaki şok bu hajsjshshhshsjsj direkt yazdım zaten size ne yapacağımı şaşırdım bu bilgiyle😂😂😂😂😂😂
Ben daha geç görecektim sayende erken gördüm 😂😂 Baya sıkı takipçisiydim😂😂

Ya bazı kocalar gerçekten sinir ediyor beni. Üstüme vazife değil ama üzülüyorum yani. Arkadaşımın bebeği oldu gece uyumuyormuş biraz bak da uyuyum nolur diyince napıyım emziriyim mi falan diyormuş. İsyanım kayıtsız şartsız hizmet bekleyen erkeklere😡 bizimkiler pırlanta bence onların yanında🧿🧿
O konuda haklısın. Arkadaşım ilk çocukta yalnız kalmış mesela. Ne gece kalkmış eşi, ne lohusalıkta destek olmuş falan. Bildiğin travma geçirmiş. Eşi şimdi köpek gibi yalvarıyor 2. Çocuk için. Değiştim ben diyor ama arkadaşım biz o defteri kapattık, bu yaştan sonra bir daha yaşayamam o travmayı diyor.

O konuda haklısın. Arkadaşım ilk çocukta yalnız kalmış mesela. Ne gece kalkmış eşi, ne lohusalıkta destek olmuş falan. Bildiğin travma geçirmiş. Eşi şimdi köpek gibi yalvarıyor 2. Çocuk için. Değiştim ben diyor ama arkadaşım biz o defteri kapattık, bu yaştan sonra bir daha yaşayamam o travmayı diyor.
Yani kızın onu boşamadığına şükretsin şeklinde bi yükseldim şu anda🙈🙈

Eşim naptım diyince ilgi göster banane diyip durdum 😂😂 bana diyor ki aşkım akşama kadar eşek gibi çalışıyorum gitmeden yorganımı kaldırıyorum seni arayıp soruyorum daha napiyim diyor ajajaj 😂
Hahahahaha adam haklı dağılınnn hanımlaarrrrr 😁😁

Bugün benim msjımı kaçırdıkları kızdığım nokktalarda başima geldiiii daha tövbe ettim demeemmm birrşeyyy:KK14::KK14:

Back
X