Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Inşallah canm ben acıkmıyorum da sürekli kendimi zorlayarak Bi şeyler yemeye çalışıyorum canım hiçbir şey yemek istemiyor aşermiyorum bile yemekle ilişkimi tamamen bitirdim resmen

Flormar su bazli hava alan oje falan çıkardı onlardan al istersen yeni çıktıni görmüştüm bide boya diplere yapmadıkça sorun olmuyor sanıyorum

Oooo, dün akşam coşmuştu buralar.
Kız sen okumadığın mesajları es mi geçiyorsun?
Ben kaldığım sayfadan hepsini okuyorum.
Kime ne olmuş, ben yokken neler konuşulmuş merak ederim.

.
Ben deeee nerde kaldıysam okuyorum hepsini galiba ben buraya bağımlı oldum
Yerim o eli şapşikkkk
Kız mayaları bilmiyorum da ben de bırakmıcam o kadar eziyet çekiyoz kucağıma alıp bırakmıcam doğunca
Ojede mavala marka güvenli hamilelikte. Boya da logona güvenli ama bitkisel boya ben bakır boyadığımda istediğimden koyu çıktı, saçlarınız açık renkse koyulaştırabilir
Ben de hep hamur işi yiyorum azar azar zaten midem almıyo. Tiksindim her şeyden balık et yumurta duyunca bile midem bulanıyor.
İkinci aydan sonra gerekirse katkı maddesiz protein tozları var onlardan alıcam.
Yiyebiliriz umarım da gerek kalmaz Meyve de günde 1-2 porsiyon yiyebiliyorum, meyve denedin mi?

Canım ben bir ara yemeği bırak su bile içemiyordum. Şuanda da az az yiyebilmeye başladım ama yine sağlıksız şeyler. Beyaz ekmek makarna falan et sebze falan hala yok. Dr bana bu dönemde önemli olan aç kalma kilo vermemeye çalış makarna yiyebiliyorsan 3 öğün ye önemli değil dedi. Midem düzelince daha düzenli bir beslenmeye geçicez. Bu dönemlerde zaten vücutta olan onlara yetiyormuş. Hiç stres yapma kendine tatlım

Benim bir arkadaşım 6 ay kullandı canım, markasını hatırlamıyorum ama dikmekle uğraşma.
Hepsi çok pahalı değil.
75 liraya falan gördüm geçen Instangam’da.

.

Yapmamaya çalışıyorum gerçekten çok zor bir dönem sanki tiksindiğim şeyleri ömrümde hiç yiyemeyecekmişim gibi geliyor, umarım bu aylardan sonra yemeye başlarız

Ben bunu doktoruma sormustum bana demişti ki o kana geçene kadar kandan da bebeğe ulaşana kadar bir ton yol alması lazım demişti ama ben hergun yapmıyorum hergun yapıyorsan yap da diyemem kzuum. Organik olan makyaj malzemelerini araştır istersen. Oje de açık havada sür sıkıntı olmaz. Organik saç boyaları da var kuaförlerde. Benim bı arkadaş doğuma gitmeden kalıcı oje uygulatmisti
Eylül aynı şeyden bende muzdaripim yaaa. İnsanların hamileyken maşallah istahlari açılıyor ben ne tavuk ne balık ne et canım en çok da makarnanın her türlüsünü istiyor. Kocam da yiyen bir tip değil napcam bilmiyorum ya. Herşeyi ilaclardan yeterince alıyor muyuz acaba diye düşünmüyor da değilim?
O ayları 4 gözle bekliyorum sahi çok yemek yapmayı bilmeyen benle de nasıl olacak o aylar bilmiyorum

Meyve bazen canım çekiyor yiyorum bazen de yemek istemiyorum midem bulanmıyor aslında tiksiniyorum mesela bazen mandalina bile tiksindiriyor yemek istemiyorum o kadar değişik bir durum süt içeyim diyorum ağzımın tadı değişiyor resmen saatlerce tadı yerine gelmiyor ne bileyim çok değişik

İnan bende de böyle, benim kocam yer eti tavuğu çok sever bazen diyo neden hiç et tavuk normal yemek yapmıyorsun diyo ismini söylediği anda titreme geliyor nasıl olacak aklım almıyor bir tek ceviz yiyorum günlük iki üç tane ondan tiksinmedim çok şükür

Ben deeee nerde kaldıysam okuyorum hepsini galiba ben buraya bağımlı oldum

Al benden bir tane daha.
Bi muhabbeti kaçıracam diye didik didik okuyorum.

Ben de yumurtadan soğudum, balık bir iki kere yedim.
Aslında benim bir günüm bir günümü tutmuyo sanırım.
Mesela bugün sabah da öğlen de bulandı midem ama aşırı değildi.
Bakalım akşama ne olur?

.

Kuzucum iyiyim Allah'a şükür yarın bebeğimi göreceğim heyecanlıyım sen nasılsın?
Bu aralar yoğunum biraz kayınvalide kayınpeder gelecek sanırım 1500 km uzaktan gelecekler evi falan temizliyorum öyle dün akşam yazılanları okudum da yaralarıma parmak basılmış hep

Cnm Dr testin sonucu çıkmış değerlendirebilirmisiniz dedim o da yarın sabah hatırlatın değerlendireyim dedi hastanede değildir belkide şuan yada çok yoğundur muhtemelen
bir şey yoktur merak etme grafiği görememişsin henüz, asıl netice orada oluyor
benimki de yoğundu sonra dönebilmişti, acil bir durum olsa yazar, sen içini ferah tut

Benim bir arkadaşım 6 ay kullandı canım, markasını hatırlamıyorum ama dikmekle uğraşma.
Hepsi çok pahalı değil.
75 liraya falan gördüm geçen Instangam’da.

.
Yaaa ben Trendyol absling yazdım gözlerime inanamadim 200-300 Ler di o bez olanalr 70 falanda alırım zaten kumaş o kadar evde rahat olcak gibi bide bebekte bazen seviyo sevmiyo yani neye para versek kullanilmayadabilir riski var

Kız suyun içinde, yüzecek tabi.
Ne yapacak başka?
Uyuyordu belki, kendi kendini sallıyordu.

.

Yaaa ben Trendyol absling yazdım gözlerime inanamadim 200-300 Ler di o bez olanalr 70 falanda alırım zaten kumaş o kadar evde rahat olcak gibi bide bebekte bazen seviyo sevmiyo yani neye para versek kullanilmayadabilir riski var

Aynen öyle canım, önemli olan yarı esnek bir kumaş olması.
Bağlama videolarını da izledim ben, çok kolay kullanımı.

.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…