- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #14.841
Inşallah canm ben acıkmıyorum da sürekli kendimi zorlayarak Bi şeyler yemeye çalışıyorum canım hiçbir şey yemek istemiyor aşermiyorum bileBen de kesmedigim çok şey var ama activia probiyotik li meyveli yoğurt aldım bitek onun tadı guzel bide maden suyuna alistirdim kendimi doktorum demişti son bide çerez aldım karışık falan zaten sürekli acikiyorum böyle masa ustune koydum gördükçe avuç avuç yiyorum arada mandalina görürsem mutfakta zaten vitamini ilacla da alıyoruzbiraz mideler düzelsin sonraki aylarda yeriz ya sağlıklı
Flormar su bazli hava alan oje falan çıkardı onlardan al istersen yeni çıktıni görmüştüm bide boya diplere yapmadıkça sorun olmuyor sanıyorumKızlar çok alakasız bir soru soracamhani Allah başka bir dert vermesin der gibi olacak ama sizler Oje kullanıyor musunuz yada saçlarınızı boyatıyor musunuz? İşim gereği sürekli bakımlı görünmem gerekiyor hamileliğimi öğrendiğimden beri hiç bir şey yapmadım kendimi kötü hissediyorum ama bazı yerlerde zararlı yazıyor
Ben deeee nerde kaldıysam okuyorum hepsini galiba ben buraya bağımlı oldumOooo, dün akşam coşmuştu buralar.
Kız sen okumadığın mesajları es mi geçiyorsun?
Ben kaldığım sayfadan hepsini okuyorum.
Kime ne olmuş, ben yokken neler konuşulmuş merak ederim.
.
Yerim o eli şapşikkkkB basiliferd evet canım bugündü.
Drdan geldim. Ultrason ölçümleri iyi çıktı. Kan verdim. Haftaya cts için randevu verdi tekrar. Sonuçlar o zaman çıkacakmış. El salladı bebişim bizeçok tatlıydı cinsiyetle ilgili çok uğraştı ama göremedi. Cts geldiğinizde tekrar deneriz dedi. Hayırlısı bakalım.
Kız mayaları bilmiyorum da ben de bırakmıcam o kadar eziyet çekiyoz kucağıma alıp bırakmıcam doğuncaMayalara göre 20 gün anne kucağından inmemesi gerekiyormus bebeğin. Neyse bunu öğrendiğim iyi oldu. Mayaların arkasına saklanıp bu bahaneyle indirmem çocuğumu kucagimdankimseye de sevdirmem. Hahaha çin takvimiyle cinsiyet belirleyip erkek kıyafeti alan görümceme bilhassa bu bahaneyi sunmayı düşünüyorum . Sonuç Allah'ın dediği oldu Elhamdülillah
Ojede mavala marka güvenli hamilelikte. Boya da logona güvenli ama bitkisel boya ben bakır boyadığımda istediğimden koyu çıktı, saçlarınız açık renkse koyulaştırabilirKızlar çok alakasız bir soru soracamhani Allah başka bir dert vermesin der gibi olacak ama sizler Oje kullanıyor musunuz yada saçlarınızı boyatıyor musunuz? İşim gereği sürekli bakımlı görünmem gerekiyor hamileliğimi öğrendiğimden beri hiç bir şey yapmadım kendimi kötü hissediyorum ama bazı yerlerde zararlı yazıyor
Ben de hep hamur işi yiyorum azar azar zaten midem almıyo. Tiksindim her şeyden balık et yumurta duyunca bile midem bulanıyor.Kızlar ben hiç sağlıklı beslenemiyorum ya bir tek kahvaltıyı sağlıklı yapıyorum onun dışında hep makarna kızartma tarzı yiyorumet tavuk balık sebze sanki herşey den tiksinmiş durumdayım. Sizde durumlar nasıl
Canım ben bir ara yemeği bırak su bile içemiyordum. Şuanda da az az yiyebilmeye başladım ama yine sağlıksız şeyler. Beyaz ekmek makarna falan et sebze falan hala yok. Dr bana bu dönemde önemli olan aç kalma kilo vermemeye çalış makarna yiyebiliyorsan 3 öğün ye önemli değil dedi. Midem düzelince daha düzenli bir beslenmeye geçicez. Bu dönemlerde zaten vücutta olan onlara yetiyormuş. Hiç stres yapma kendine tatlımKızlar ben hiç sağlıklı beslenemiyorum ya bir tek kahvaltıyı sağlıklı yapıyorum onun dışında hep makarna kızartma tarzı yiyorumet tavuk balık sebze sanki herşey den tiksinmiş durumdayım. Sizde durumlar nasıl
Ahh yurt dışında flormar bulamıyorum. Bir de ben hep sarıya boyatırdım o da baya zararlıymışFlormar su bazli hava alan oje falan çıkardı onlardan al istersen yeni çıktıni görmüştüm bide boya diplere yapmadıkça sorun olmuyor sanıyorum
Bide aranızda tanidiginiz sling kullanan var mı ya sling çok rahatmis ama fiyatları aşırı fazla hayatta o fiyatı vermem kendim dikerim düz kumaş zaten bissuru video var, ev işi yapmada yeni doğanlarda çok iyi diyorlar öyle ise esnek pamuklu bı kumaş bulup dikicem bı cesaret kangurular çok terletiyormus, pamuklu eskiden anneler bağlardı bebeleri öyle bişey bu sling daha araştırmadayim
Yurt dışındaysanız saç boyası light mountain natural da hamilelikte güvenli trde yok belki sizin olduğunuz yerde vardırAhh yurt dışında flormar bulamıyorum. Bir de ben hep sarıya boyatırdım o da baya zararlıymış
Yapmamaya çalışıyorum gerçekten çok zor bir dönem sanki tiksindiğim şeyleri ömrümde hiç yiyemeyecekmişim gibi geliyor, umarım bu aylardan sonra yemeye başlarızCanım ben bir ara yemeği bırak su bile içemiyordum. Şuanda da az az yiyebilmeye başladım ama yine sağlıksız şeyler. Beyaz ekmek makarna falan et sebze falan hala yok. Dr bana bu dönemde önemli olan aç kalma kilo vermemeye çalış makarna yiyebiliyorsan 3 öğün ye önemli değil dedi. Midem düzelince daha düzenli bir beslenmeye geçicez. Bu dönemlerde zaten vücutta olan onlara yetiyormuş. Hiç stres yapma kendine tatlım
Ben bunu doktoruma sormustumKızlar çok alakasız bir soru soracamhani Allah başka bir dert vermesin der gibi olacak ama sizler Oje kullanıyor musunuz yada saçlarınızı boyatıyor musunuz? İşim gereği sürekli bakımlı görünmem gerekiyor hamileliğimi öğrendiğimden beri hiç bir şey yapmadım kendimi kötü hissediyorum ama bazı yerlerde zararlı yazıyor
Eylül aynı şeyden bende muzdaripim yaaaKızlar ben hiç sağlıklı beslenemiyorum ya bir tek kahvaltıyı sağlıklı yapıyorum onun dışında hep makarna kızartma tarzı yiyorumet tavuk balık sebze sanki herşey den tiksinmiş durumdayım. Sizde durumlar nasıl
O ayları 4 gözle bekliyorum sahi çok yemek yapmayı bilmeyen benle de nasıl olacak o aylar bilmiyorumBen de kesmedigim çok şey var ama activia probiyotik li meyveli yoğurt aldım bitek onun tadı guzel bide maden suyuna alistirdim kendimi doktorum demişti son bide çerez aldım karışık falan zaten sürekli acikiyorum böyle masa ustune koydum gördükçe avuç avuç yiyorum arada mandalina görürsem mutfakta zaten vitamini ilacla da alıyoruzbiraz mideler düzelsin sonraki aylarda yeriz ya sağlıklı
Meyve bazen canım çekiyor yiyorum bazen de yemek istemiyorum midem bulanmıyor aslında tiksiniyorum mesela bazen mandalina bile tiksindiriyor yemek istemiyorum o kadar değişik bir durumBen deeee nerde kaldıysam okuyorum hepsini galiba ben buraya bağımlı oldum
Yerim o eli şapşikkkk
Kız mayaları bilmiyorum da ben de bırakmıcam o kadar eziyet çekiyoz kucağıma alıp bırakmıcam doğunca
Ojede mavala marka güvenli hamilelikte. Boya da logona güvenli ama bitkisel boya ben bakır boyadığımda istediğimden koyu çıktı, saçlarınız açık renkse koyulaştırabilir
Ben de hep hamur işi yiyorum azar azar zaten midem almıyo. Tiksindim her şeyden balık et yumurta duyunca bile midem bulanıyor.
İkinci aydan sonra gerekirse katkı maddesiz protein tozları var onlardan alıcam.
Yiyebiliriz umarım da gerek kalmazMeyve de günde 1-2 porsiyon yiyebiliyorum, meyve denedin mi?
İnan bende de böyle, benim kocam yer eti tavuğu çok sever bazen diyo neden hiç et tavuk normal yemek yapmıyorsun diyo ismini söylediği anda titreme geliyorBen bunu doktoruma sormustumbana demişti ki o kana geçene kadar kandan da bebeğe ulaşana kadar bir ton yol alması lazım demişti ama ben hergun yapmıyorum hergun yapıyorsan yap da diyemem kzuum. Organik olan makyaj malzemelerini araştır istersen. Oje de açık havada sür sıkıntı olmaz. Organik saç boyaları da var kuaförlerde. Benim bı arkadaş doğuma gitmeden kalıcı oje uygulatmisti
Eylül aynı şeyden bende muzdaripim yaaa. İnsanların hamileyken maşallah istahlari açılıyor ben ne tavuk ne balık ne et canım en çok da makarnanın her türlüsünü istiyor. Kocam da yiyen bir tip değil napcam bilmiyorum ya. Herşeyi ilaclardan yeterince alıyor muyuz acaba diye düşünmüyor da değilim?
O ayları 4 gözle bekliyorum sahi çok yemek yapmayı bilmeyen benle de nasıl olacak o aylar bilmiyorum
Evde özellikle ise yariyormus ev işi yaparken bebek teninde uyuyonzstenn Haziran olcak yazın memede takılır biz iş yaparkenSling daha çok dışarıda mı kullanılıyor yoksa evde de işe yarıyor mu?
Ben deeee nerde kaldıysam okuyorum hepsini galiba ben buraya bağımlı oldum
Ben de hep hamur işi yiyorum azar azar zaten midem almıyo. Tiksindim her şeyden balık et yumurta duyunca bile midem bulanıyor.
İkinci aydan sonra gerekirse katkı maddesiz protein tozları var onlardan alıcam.
Yiyebiliriz umarım da gerek kalmazMeyve de günde 1-2 porsiyon yiyebiliyorum, meyve denedin mi?
Kuzucum iyiyim Allah'a şükür yarın bebeğimi göreceğim heyecanlıyımRabbim sifanı versin kuzum biran önce.sayfada rahatsız olan bir kaç arkadaş daha oldu onlarla etkileşim de ol. Ben hasta olduğum da Balkiz94 sağolsun bildiklerini aktarmıştı. Bu arada Balkızim nasılsın canım moreller keyifler yerindedir inşallah
bir şey yoktur merak etmeCnm Dr testin sonucu çıkmış değerlendirebilirmisiniz dedim o da yarın sabah hatırlatın değerlendireyim dedi hastanede değildir belkide şuan yada çok yoğundur muhtemelen
Yaaa ben Trendyol absling yazdım gözlerime inanamadim 200-300 Ler di o bez olanalr 70 falanda alırım zaten kumaş o kadar evde rahat olcak gibi bide bebekte bazen seviyo sevmiyo yani neye para versek kullanilmayadabilir riski varBenim bir arkadaşım 6 ay kullandı canım, markasını hatırlamıyorum ama dikmekle uğraşma.
Hepsi çok pahalı değil.
75 liraya falan gördüm geçen Instangam’da.
.
Kızlar gittim doktora saç dökülmesi için Demir verdi şase. Kullanan var mı fertamir diye bişi. Bi de decavit verdi onu çoğunuz kullanıyordunuz galiba değil mi?
Bir de bebiş yüzüyor gibiydi böyle sallanıyordu doktor bişi demedi de normal heralde de mi kalbi de atıyordu
Yaaa ben Trendyol absling yazdım gözlerime inanamadim 200-300 Ler di o bez olanalr 70 falanda alırım zaten kumaş o kadar evde rahat olcak gibi bide bebekte bazen seviyo sevmiyo yani neye para versek kullanilmayadabilir riski var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?