Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Allah oyle insanlari islah etsin tirnagina kurban olsunlar mazlum yavrularin
Amiinnn
Cnm Dr testin sonucu çıkmış değerlendirebilirmisiniz dedim o da yarın sabah hatırlatın değerlendireyim dedi hastanede değildir belkide şuan yada çok yoğundur muhtemelen
Heeee anladım canımm yazarr ozaman elbettt korkma güzel sonuç alcaksınn eminimm normalde öylemi oluyor ikili test çıktımı yazıp veya arayıp soruyorsun istiyorsun dimi

Amiinnn

Heeee anladım canımm yazarr ozaman elbettt korkma güzel sonuç alcaksınn eminimm normalde öylemi oluyor ikili test çıktımı yazıp veya arayıp soruyorsun istiyorsun dimi
Direk hastane sonucunuz çıkmıştır yazıyor mesaj atıyor ayrıntı yok malesef e nabızda da bişey anlaşılmıyor

Reactions: Jou
Canım valla mayalar haklı
Kızlar bebeklerinizi hiç indirmeyin valla kucağınızdan. Bana da o zaman aynı şeyi yaptılar yok kucağa alıştırma yok çok zorlanırsın. İşin kötüsü ilk olunca insan bir etkileniyor da etkilenmeyin. İçinizden nasıl geliyorsa öyle davranın. Size bir de tavsiye. Esnek sling bakın çok çok çok iş görüyor ilk günden itibaren kullanılabiliyor. Bağlayın kendinize bütün gün orda emsin uyusun huzurla. Sizin de eliniz kolunuz boş kalır size de kolay oluyor. Ben çok rahat ettim sayesinde. Özellikle dışarı çıkarken kullanıyordum bebek arabasıyla tek gezmek zor oluyor. Öne bebek arkaya çanta bitti gitti eller de boşta oh mis

Hadi gözünüz aydın canım.
Maşallah, demek pozlar da verdi.

.

Bugün kontrolü olan cinsiyet öğrenen var mı kızlar, konuşmalar baya birikmiş bakamadım
Benim vardı canım. 12+6 ama 13+6 uyumluymuş. Ama net değil dedi. Bir kabarıklık var ama bu kız bebeklerde de oluyor kayboluyor dedi.buna ne erkek ne kız gibi diyemem dedi. Haftaya cts tekrar bakacak. ama kız gibi hissediyorum ben bakalım. El salladı bize ultrasonda♥♥

Hadi gözünüz aydın canım.
Maşallah, demek pozlar da verdi.

.
Sağol tatlım. Evet çok tatlıydı çok sakindi ama el sallamayı ihmal etmedi oğlum çok hareketliydi doğumda durmadı ki dr tutup çıkarsın dr hala söylüyor
Ama kızlar kesin bilgi içerde nasılsa dışarda da öyle. Şimdi de 2 dk durmaz aynı yerde

Evet kesinlikle oyle benim kizimda icerde kuduruktu yerinde durmazdi dogdu 4 bucuk yasinda hala ayni

Ay ben o slinglere bayılıyorum.
İlk alacağım şeylerden biri sanırım.

.

Kızlar inanamıyorum şuann şoktayımm 2 hocada kız demişti bebeğim ERKEK ÇIKTI nifty dna testi açıklandı şokum şuan
Nifty nerde yaptırdınız sonuç kaç günde çıktı? Ayrıca bana demekki 14 hafta oldum ondan cinsiyeti söylemeye çekiniyorlarbakalım benim ne çıkacak merakla nifty bekliyorum. Sonuç nasıl geliyor bize?

Yaaa, harika bir poz olmuş.
Daha şimdiden başladıysa pozlara, cilvelere bence de kız.
Allah sağlıkla gönlünüze göre versin.

.

Elinii öperumm heleeeee
Olsunn sağlıklı olsunnda çıkar sonuçlardaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…