Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Nifty nerde yaptırdınız sonuç kaç günde çıktı? Ayrıca bana demekki 14 hafta oldum ondan cinsiyeti söylemeye çekiniyorlarbakalım benim ne çıkacak merakla nifty bekliyorum. Sonuç nasıl geliyor bize?
Telefonla anlastigin klinik sana sonuçları yolluyor kuzum ama cinsiyet doktora gönderiliyor. Ben serenity İzmir de yaptırdım. 11. Günde gelmişti.

Oyy yerim minnoşu sağlıkla gelsin inşallah

Dokuz ay tasimisim bir dokuz ayda kucağımda taşırım der çıkarım . Ayyy Allah Yeter ki o günleri göstersin hepimize

Kızlar çok alakasız bir soru soracam hani Allah başka bir dert vermesin der gibi olacak ama sizler Oje kullanıyor musunuz yada saçlarınızı boyatıyor musunuz? İşim gereği sürekli bakımlı görünmem gerekiyor hamileliğimi öğrendiğimden beri hiç bir şey yapmadım kendimi kötü hissediyorum ama bazı yerlerde zararlı yazıyor

ben oje sürüyorum. ama zararlı mıdır bilemem ?
saç boyama kısmına gelirsek benim de kanayam yaram. beyazlarım çok var. ama ilk 3 ay bekleyin diyorlar. doktoruma sorucaktım unuttum sormayı. 24 aralıkta sorarım artık. yeni yıla beyazlarla girmek istemiyorum sfsdgfdsf

Saç boyatabilirsinn katkı maddesi olmucakk cok orjinal olması gerek oje içinde takma tırnak kullanıyolarrr

Yaaa, harika bir poz olmuş.
Daha şimdiden başladıysa pozlara, cilvelere bence de kız.
Allah sağlıkla gönlünüze göre versin.

.
Amin canım ağzın bal yesin allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah hayırlısıyla
Elinii öperumm heleeeee
Olsunn sağlıklı olsunnda çıkar sonuçlardaa
♥ inşallah canım. Ense burun normal olunca içim rahatladı zaten artık stressiz beklerim
Oyy yerim minnoşu sağlıkla gelsin inşallah
Amin canım hepimizinki inşallah sağlıkla huzurla vakti zamanında gelsin
Dokuz ay tasimisim bir dokuz ayda kucağımda taşırım der çıkarım . Ayyy Allah Yeter ki o günleri göstersin hepimize
yürü bee işte böyle pabuç bırakmayın bıkbıkçılara baştan çizgiyi koyunca kimse karışmıyor çok rahat oluyor. Lohusalığın size verdiği güçle kafanıza göre takılın

Ben de kesmedigim çok şey var ama activia probiyotik li meyveli yoğurt aldım bitek onun tadı guzel bide maden suyuna alistirdim kendimi doktorum demişti son bide çerez aldım karışık falan zaten sürekli acikiyorum böyle masa ustune koydum gördükçe avuç avuç yiyorum arada mandalina görürsem mutfakta zaten vitamini ilacla da alıyoruz biraz mideler düzelsin sonraki aylarda yeriz ya sağlıklı

Canım ben oje sürüyorum. Saçımı zaten normalde de boyamıyorum beyazlarımla takılıyorum ojeyi açık havada sürmeye çalış çok soluma aseton da asetonsuz oje çıkarıcı kullanıyorum. Boya için de 3 aydan sonra bitkisel boyayla yine kokusunu solumadan boyayabilirsiniz diyorlar genelde. Bence psikolojik olarak iyi hissetmek de çok önemli o nedenle böyle küçük şeyleri yapıyorum ben.

Bide aranızda tanidiginiz sling kullanan var mı ya sling çok rahatmis ama fiyatları aşırı fazla hayatta o fiyatı vermem kendim dikerim düz kumaş zaten bissuru video var, ev işi yapmada yeni doğanlarda çok iyi diyorlar öyle ise esnek pamuklu bı kumaş bulup dikicem bı cesaret kangurular çok terletiyormus, pamuklu eskiden anneler bağlardı bebeleri öyle bişey bu sling daha araştırmadayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…