Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
senin minnoş da el sallamış artık hepsi show seviyo
Aynen canım çok sakin cool bi şekilde el salladı sıpa
Oohhh benimdee şu 13 aralık gelsede gitsem yaaa artıkk beklemektende geçmek bitmiyor
zaman su gibi aksa geçse valla keşke benim de şafak haftaya cts beklemeye başladım şimdiden
Iıı şey Düşünmüyorum ama işte belli olmuyor o işler
Bence sallama. Büyük hata. Ben ilkinde sallamıycam dedim 1 aylık falandı bir gece çığlık çığlığa. Uyutamadık. En son eşim aldı ayağına yastığı başlarım sallamaymış bilmemneymiş getir dedi salladı sallayış o sallayış 3 yaşında zor bıraktık sallamayı ağırlaşınca çok zor valla. Bu sefer dedim ki bak bu bebeyi ilk sallayan ömür boyu uyutma görevini kazanır ona göre dedim. Hayatta o riski alıp sallamaz bence bu sefer

Benim bebekte balık gibi süzülüyordu canım sıkıntı yoktur OMEGA da baslasaydin canım. Kan değerlerine baktirdin mi peki?
Umarım senden hizmet bekleyen biri değildir gelenler . Ayyy bizi de habersiz koyma. Bende iyiyim kuzum toparladım çok şükür

Ay kızlar ne oldu
Geçen ay biz eşimin iş arkadaşının evine gitmiştik ama başka şehirde oturuyorlar.
Eşi ile ilk defa tanıştım bir o kadar da nefret ettim boş boş buyuklenenlerden kız.
Bende ekli falan değil karı koca ortak Instagram kullanıyorlar eşim gösterdi kız hamileymiş
O kadar saçma ki oğlanın iş yerine gitmiş arkadaslarini ayarlamış kutu verdiriyor sonra kendisi bir yerden fırlıyor falan öyk geldi.
Bu gosterislerden öyle nefret ediyorum ki benim çocuk 3 aylık oldu kimse bilmiyor
Geçen gün konuşmuştuk ya zaten karnım çıkana kadar da paylaşmayacağım öyle sizle de paylaşmak istedim bu görgüsüzlüğü iş ortamı da komple erkek

Pış pış yapsakk yeticekk inşallahhh
İnşallah
Zaten sallamada bayılıyor gibi bir şey oluyormuş çocuk

Benim bebekte balık gibi süzülüyordu canım sıkıntı yoktur OMEGA da baslasaydin canım. Kan değerlerine baktirdin mi peki?
Omega bilmiyorum da devlet hast gittim o kadar acele bakıyor kikan falan da istemedi dahiliyeye git dedi ctesi özelde var randevum ona her şeyi sorcam Omegayı da sorayım

Senin gene iyii bakk erkenden cumartesi gidicen helee aaaa senin haftaya cumartesiyse senden sonra 2 gün sonra bende gitmiş oluyorumm

Benim kahvaltı da sağlıklı bir şey yok tost sadece
Nolcak bizim halimiz böyle ama bak mesela tatlı yaptım akşama çayın yanına o kadar canım istedi ki dinlenmeden hemen yedim bile Bi dilim akşam tekrar yicem sağlıksız ve şeker olunca deli gibi canım çekiyor

Benimde bi kek var yaptığım onu canım istiyor bi yapamadım kaç gündür

Kocasına hamilelik haberini işyerinde herkesin ortasında mı vermiş yani. Bir de videoya çektirip paylaşmış mı? Gerçekten bazı insanların bu kadar show sevmesini anlamıyorum. Kocası nasıl tepki vermiş onu merak ettim. Benim kocam kendine gel napıyorsun derdi muhtemelen

Herkesin duyguları yaşama şekli farklı galiba o değil de bunu ben yapsam kocam kızardı bana ay kafayı mı yedin diyensjxjshshhsh bana yapılsa da kızardım galiba

Yani çok istiyorlardı demek kigarip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…