- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #14.941
Ben tanıdık vasıtası ile alacağım evet. Birçok özel hastane ücret karşılığı veriyormuş rapor aöa onu biliyorum.Cnm ben de kamudayım 1 yıl heyet raporu almayı düşünüyorum. Sonrada ücretsiz izin. Raporu nasıl alacaksın. Tanıdıklar aracılığı ile mi? ücret ile de alınabilen hastaneler varmış diye duydum ama oralar nereler hiç bilmiyorum. Sen duydun mu böyle bişey?
Korkulacak bir şey değil canım, dedim ya kuzenim yaptırdı iğneyi. Gerekirse olursun.
Bir zararı yok.
Biliyo musun, benim annem A babam B.
Ben 0’ım.
.
Nisalar çok hareketli oluyor Mizgin benim yeğenim varAminnnn inşallah, isimleri hazır erkek olursa muhammed kız olursa nisa inşallah
Valla ben sallarim herhalde yaIıı şeyDüşünmüyorum ama işte belli olmuyor o işler
Ay kızlar ne oldu
Geçen ay biz eşimin iş arkadaşının evine gitmiştik ama başka şehirde oturuyorlar.
Eşi ile ilk defa tanıştım bir o kadar da nefret ettim boş boş buyuklenenlerden kız.
Bende ekli falan değil karı koca ortak Instagram kullanıyorlar eşim gösterdi kız hamileymiş
O kadar saçma ki oğlanın iş yerine gitmiş arkadaslarini ayarlamış kutu verdiriyor sonra kendisi bir yerden fırlıyor falan öyk geldi.
Bu gosterislerden öyle nefret ediyorum ki benim çocuk 3 aylık oldu kimse bilmiyor
Geçen gün konuşmuştuk ya zaten karnım çıkana kadar da paylaşmayacağım öyle sizle de paylaşmak istedim bu görgüsüzlüğü iş ortamı da komple erkek
Eylül bende koca tatlı aldı şimdi pakedi bitirmek istiyorum ama midem yanıyor sonraNolcak bizim halimiz böyleama bak mesela tatlı yaptım akşama çayın yanına o kadar canım istedi ki dinlenmeden hemen yedim bile Bi dilim akşam tekrar yicem sağlıksız ve şeker olunca deli gibi canım çekiyor
Ben bunu ilk defa duydum. Benim babamda a annem 0 abim a ama bir sorun olmadı diye biliyorum ben.Normalde kanama olmadığı müddetçe ilk bebekte yapmıyorlar diye biliyorum canım.
İstersen yaptırıyorsun.
Çünkü kanı karışmamış oluyo anneye.
Amarollercoaster , senin hem sıfır hem negatif.
Bir de AB0 kan uyuşmazlığı diye bir şey okudum geçen.
Ben de 0’ım, biraz tırstım açıkçası.
.
Büyük olasılıkla annen A0 baban da B0 dir canım o yüzden kan grubun sıfır olmustur.Korkulacak bir şey değil canım, dedim ya kuzenim yaptırdı iğneyi. Gerekirse olursun.
Bir zararı yok.
Biliyo musun, benim annem A babam B.
Ben 0’ım.
.
rollercoaster benim b negatif eşimin b pozitif bizde uyuşmazlık var.
Senin ilk gebeliğin miydi?
Ben düşük yaptığımda kürtaj sonrası uyuşmazlık iğnesi yaptılar. Bu gebeliği öğrenince de bir test istedi doktor koruyuculuk devam ediyor mu diye.
Kanama vs durumlarında da o test tekrarlanıyormuş.
Eğer ilk gebelikse bir sorun teşkil etmiyor diye biliyorum
Ay evet aynen ya tamam evde yap da iş yeri de olmaz be bir de askeri ortamKocasına hamilelik haberini işyerinde herkesin ortasında mı vermiş yani. Bir de videoya çektirip paylaşmış mı? Gerçekten bazı insanların bu kadar show sevmesini anlamıyorum. Kocası nasıl tepki vermiş onu merak ettim. Benim kocam kendine gel napıyorsun derdi muhtemelen
Benim eşim bile bu ne böyle diyerek gösterdi garipsemiş ee ne diyelim hayırlısı olsunHerkesin duyguları yaşama şekli farklı galibao değil de bunu ben yapsam kocam kızardı bana ay kafayı mı yedin diyensjxjshshhsh bana yapılsa da kızardım galiba
Yani çok istiyorlardı demek kigarip
Hahaaha ne güzel bir mesaj olmuş bu gerçekten öyleNisalar çok hareketli oluyor Mizgin benim yeğenim varAllah Allah yani
Valla ben sallarim herhalde yaduruma bağlı yada su popoya vurup uyutan balıklardan alabilirim
karı koca ortak inst kullanıyor sürekli de mic mic kocayı yada evlenmiş aradan yıllar geçmiş hala evliligiyle ilgili şeyler paylasiyorsa o hesaptan hızlıca uzaklaşıyorum kendi günahlarım bana yetiyor. Birde onları konuşup daha da günahlarıma yenisini eklemek istemiyorum . Yapana saygım var ama tahammülüm yok .
Eylül bende koca tatlı aldı şimdi pakedi bitirmek istiyorum ama midem yanıyor sonra
Ben bunu ilk defa duydum. Benim babamda a annem 0 abim a ama bir sorun olmadı diye biliyorum ben.
Büyük olasılıkla annen A0 baban da B0 dir canım o yüzden kan grubun sıfır olmustur.
Al işte şimdi şüphe düştü içime.Kızlar inanamıyorum şuann şoktayımm 2 hocada kız demişti bebeğim ERKEK ÇIKTI nifty dna testi açıklandı şokum şuan
Sallama da beşikte sallarım hafif de ayakta sallamam yaNisalar çok hareketli oluyor Mizgin benim yeğenim varAllah Allah yani
Valla ben sallarim herhalde yaduruma bağlı yada su popoya vurup uyutan balıklardan alabilirim
karı koca ortak inst kullanıyor sürekli de mic mic kocayı yada evlenmiş aradan yıllar geçmiş hala evliligiyle ilgili şeyler paylasiyorsa o hesaptan hızlıca uzaklaşıyorum kendi günahlarım bana yetiyor. Birde onları konuşup daha da günahlarıma yenisini eklemek istemiyorum . Yapana saygım var ama tahammülüm yok .
Eylül bende koca tatlı aldı şimdi pakedi bitirmek istiyorum ama midem yanıyor sonra
Ben bunu ilk defa duydum. Benim babamda a annem 0 abim a ama bir sorun olmadı diye biliyorum ben.
Büyük olasılıkla annen A0 baban da B0 dir canım o yüzden kan grubun sıfır olmustur.
Uğraşmıyorum artık. Uzak durmayı yeğliyorum. Hayatıma girmelerine kesinlikle izin vermiyorum. Onlara sorsan ortada hiçbir şey yoktur muhtemelen.yaa ne insanlar var ben okudukça şok oluyorum. eşinin en azından olanları görmesi çok güzel bir şey ya göremeseydi.
ayyy allah sana sabır versin bu tarz insanlar ile uğraşmak çok zor. utanmamışlardır yaptıklarından.
Ertan hoca 9. Hafta da kız gibi demişti 11. Haftada Üniversitedeki doktorlar kız gibi dedi valla erkek çıktı şoktayımAl işte şimdi şüphe düştü içime.
Merhabalar herkese ben aslında temmuz annesi olacam ama belki haziranda doğar diye sizin gruba da arada bakıyorum. Muhabbetiniz çok güzel, bir de bazı belirtileri önden öğrenmek güzel oluyor, hepinize sağlıklı doğumlar
Bu test yapılmadı mı sizeAnne- Bebek Arasında ABO Kan Uyuşmazlığında Ne Olur?
· ABO kan uyuşmazlığı anne 0 kan grubu, bebek A veya B kan grubuna sahipse gerçekleşir.
· ABO kan uyuşmazlığı da bebekte hemolitik hastalığa neden olur.
· ABO uyuşmazlığında görülen hemolitik hastalık Rh uyuşmazlığındaki kadar şiddetli değildir. Ancak bebekte değişik düzeylerde sarılık ve kansızlık gelişebilir.
ABO uyuşmazlığında da bebeğin kanı gebelik esnasında anneye geçer ve anne bu kan hücrelerine karşı antikor yapar.
· Gebelik esnasında anne ve babanın kan grubu bakılarak, bebeğin ABO kan grubu hakkında tahminde bulunulabilir.
· Anne 0, baba A veya B grubu ise bebek babanın kan grubu ile doğarsa kan uyuşmazlığı gelişecektir.
ABO uyuşmazlığında, Rh uyuşmazlığında olduğu gibi önceden önlem almanın yolu yoktur. Ancak uyuşmazlık olduğu bilinen bebekler doğumdan sonra sarılık yönünden yakın takibe alınır.
Sarılık düzeyine göre fototerapi ve kan değişimi uygulanabilir. ABO kan uyuşmazlığı olan bebekler nadiren kan değişimine ihtiyaç duyarlar. Bu bebeklerde sarılık uzun sürebilir. Buna bağlı olarak erken dönemde kansızlık gelişebilir.
Kanama olmasa da 28. Haftada yapılıyor iğne mutlaka canım. Bu konuda uzmanlaştım diyebilirim.Normalde kanama olmadığı müddetçe ilk bebekte yapmıyorlar diye biliyorum canım.
İstersen yaptırıyorsun.
Çünkü kanı karışmamış oluyo anneye.
Amarollercoaster , senin hem sıfır hem negatif.
Bir de AB0 kan uyuşmazlığı diye bir şey okudum geçen.
Ben de 0’ım, biraz tırstım açıkçası.
.
Bi evde ye bi hastanede ye kudursun iyiceKızlar komik bir soru sorcam gülmeyin ama
Benim şimdi yarın kontrolüm var çikolata yiyecem bebek coşsun diye, ama bizim hastane arabayla 45 dk uzak biraz. Çikolatayı çıkmadan önce mi yiyeyim yoksa hastanede mi yiyeyim ?
Bana da 11. Haftada hem Ertan Hoca hem devletteki dr. Kız gibi dedi. Umay diye sesleniyoruz çocuğa. Erkek çıkarsa psikolojisi bozulacak yavrumun. 16. Haftaya kadar isimle seslenmeyelim biz yine de.Ertan hoca 9. Hafta da kız gibi demişti 11. Haftada Üniversitedeki doktorlar kız gibi dedi valla erkek çıktı şoktayım
Nifty testi nedir ?Kızlar inanamıyorum şuann şoktayımm 2 hocada kız demişti bebeğim ERKEK ÇIKTI nifty dna testi açıklandı şokum şuan
Bu test yapılmadı mı size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?