Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Ben tanıdık vasıtası ile alacağım evet. Birçok özel hastane ücret karşılığı veriyormuş rapor aöa onu biliyorum.

Korkulacak bir şey değil canım, dedim ya kuzenim yaptırdı iğneyi. Gerekirse olursun.
Bir zararı yok.

Biliyo musun, benim annem A babam B.
Ben 0’ım.

.

ahaha biz kardeşimle ikimiz babamınkini almışız direkt

şimdilik korkum yok, ben zaten en büyük stresi hamilelik testinde yaşadım hamile kaldıktan sonra şu an hiçbir şeyi stres yapmıyorum ama tabii yine gittiğimde sormakta fayda var

Aminnnn inşallah, isimleri hazır erkek olursa muhammed kız olursa nisa inşallah
Nisalar çok hareketli oluyor Mizgin benim yeğenim var Allah Allah yani
Iıı şey Düşünmüyorum ama işte belli olmuyor o işler
Valla ben sallarim herhalde ya duruma bağlı yada su popoya vurup uyutan balıklardan alabilirim
karı koca ortak inst kullanıyor sürekli de mic mic kocayı yada evlenmiş aradan yıllar geçmiş hala evliligiyle ilgili şeyler paylasiyorsa o hesaptan hızlıca uzaklaşıyorum kendi günahlarım bana yetiyor. Birde onları konuşup daha da günahlarıma yenisini eklemek istemiyorum . Yapana saygım var ama tahammülüm yok .
Eylül bende koca tatlı aldı şimdi pakedi bitirmek istiyorum ama midem yanıyor sonra
Ben bunu ilk defa duydum. Benim babamda a annem 0 abim a ama bir sorun olmadı diye biliyorum ben.
Korkulacak bir şey değil canım, dedim ya kuzenim yaptırdı iğneyi. Gerekirse olursun.
Bir zararı yok.

Biliyo musun, benim annem A babam B.
Ben 0’ım.

.
Büyük olasılıkla annen A0 baban da B0 dir canım o yüzden kan grubun sıfır olmustur.

yaa ben de öyle okudum, yine sorucam gidince ama içim şimdilik rahat, tabii bu rahatlığım uyuşmazlık olduğu gerçeğini değiştirmiyo

benim ilk hamileliğim aynen nihayet kalabildim

Ay evet aynen ya tamam evde yap da iş yeri de olmaz be bir de askeri ortam
Herkesin duyguları yaşama şekli farklı galiba o değil de bunu ben yapsam kocam kızardı bana ay kafayı mı yedin diyensjxjshshhsh bana yapılsa da kızardım galiba

Yani çok istiyorlardı demek kigarip
Benim eşim bile bu ne böyle diyerek gösterdi garipsemiş ee ne diyelim hayırlısı olsun

Hahaaha ne güzel bir mesaj olmuş bu gerçekten öyle bende etmem de işte kocam ediyormuş nereden bilsin adam

Sallama da beşikte sallarım hafif de ayakta sallamam ya

Uğraşmıyorum artık. Uzak durmayı yeğliyorum. Hayatıma girmelerine kesinlikle izin vermiyorum. Onlara sorsan ortada hiçbir şey yoktur muhtemelen.

selamlar

hayırlı olsun, sağlıkla gelsin inşallah

Bu test yapılmadı mı size

Kanama olmasa da 28. Haftada yapılıyor iğne mutlaka canım. Bu konuda uzmanlaştım diyebilirim.

Kızlar komik bir soru sorcam gülmeyin ama
Benim şimdi yarın kontrolüm var çikolata yiyecem bebek coşsun diye, ama bizim hastane arabayla 45 dk uzak biraz. Çikolatayı çıkmadan önce mi yiyeyim yoksa hastanede mi yiyeyim ?

Bi evde ye bi hastanede ye kudursun iyice

Ertan hoca 9. Hafta da kız gibi demişti 11. Haftada Üniversitedeki doktorlar kız gibi dedi valla erkek çıktı şoktayım
Bana da 11. Haftada hem Ertan Hoca hem devletteki dr. Kız gibi dedi. Umay diye sesleniyoruz çocuğa. Erkek çıkarsa psikolojisi bozulacak yavrumun. 16. Haftaya kadar isimle seslenmeyelim biz yine de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…