• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Evet, ben de çocukken göbek adım Zeynep diye gezerdim. 🥰

Aynı hastanede belki de ebemiz bile aynıydı. 🥰
Bence de çok güzel. ❤️

.

şimdi sen söyleyince annemi aradım sordum, beni doğurtan ebenin ismi Sühendan Türkmen'miş çok tatlı bi kadındı diyo annem, şimdi internetten girip bakıcam kimmiş🧡🧡🧡

Hahahayyy valla çok güldüm bende kız diye mango ve zara dan neler neler baktım favorilerime ekledim.Yandım ki ne yandım🤣🤣🤣

Anne kanı alınıp bebeğin kromozom bozukluğu olup olmadığına bakılan bi test.

Göndereyim hemen tatlışım ama içinde bir miktar umutlarımda kalmış olabilir ahshshahaha🤣🤣🤣
Ya kıyamam ☺️. Olsun kuzum hakkında hayırlı olan erkek evlatmış. Erkek evlat anaya düşkün olur derler. Şimdi ben kız diye seviniyorum dogduktan sonra babasının peşinde dolaşacak oysa ki 🙈😌

🤣🤣 Yok Özge abla ya. Karışıklık yoktur 🙈😂. Ben de küçükken babam bana hep seni çöpten aldık derdi. 🤣🤣 Düşünürdüm ablam var abim var beni napsin bunlar diye. Bir gün düştüm tongaya ablama dedim bunlar beni ciddi çöpten mi aldı diye 🤣🤣🤣🤣

Ay evet, bir de öyle komik şakalar vardı eskiden. 😂
Hayır, bir çocuk tedirgin olunca neden güler bu büyükler hiç anlamam. 🙈

.

Ya kıyamam ☺️. Olsun kuzum hakkında hayırlı olan erkek evlatmış. Erkek evlat anaya düşkün olur derler. Şimdi ben kız diye seviniyorum dogduktan sonra babasının peşinde dolaşacak oysa ki 🙈😌

Kız babası, erkek anası diye bir gerçek var. 🥰

Kızlar babacı oluyo cidden. 😉

.

Bi evde ye bi hastanede ye kudursun iyice 😂😂😂
Bu mantıklıydı tamam 🤣👍
yaa🥰 çok tatlı değil miyiz yaa 😍 benm dr ultrasonda dönsün diye kantine göndermişti çikolata ye 15 dk sonra gel demişti işe yaramıştı😄 yarım saat önce yesen yeter bence ✌🏼😍 hadi bakalım😍

canım geçmiş olsun. ateşin yükselirse parol iç mutlaka ateş düşürücü etkisi de var. rahatlatır seni. bal zencefil macun gibi yapıp tüketebilirsin öksürüğe boğaza iyi gelir. kısa zamanda toparlarsın inşallah🙏🏻 🌸
Tamamdır canım 👍🥰

🤣🤣 Yok Özge abla ya. Karışıklık yoktur 🙈😂. Ben de küçükken babam bana hep seni çöpten aldık derdi. 🤣🤣 Düşünürdüm ablam var abim var beni napsin bunlar diye. Bir gün düştüm tongaya ablama dedim bunlar beni ciddi çöpten mi aldı diye 🤣🤣🤣🤣

ya bunu hep mi söylerler çocuklara yaa😂
annemler kardeşimle dışarıdayken beni de dedemin kasap dükkânına bırakırlardı, orada koltukları birleştirirlerdi uyurdum, gelen gşden dedeme kimin bi çocuk derdi, dedem de dışarıda bulduk derdi🙈

ahaha dur Müge Anlı'yı boşver kırmızı oda'ya doğru gidiyoruz bakalım😂

fotosunu bulamadım yaa evet baktım yer falan da açmış vallaaa✌️😍
430071CC-6D0E-4ACD-AD90-BCA8542185EC.webp

Ben buldum. 😂

Back
X