Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Eldivenler sanırım büyük geliyor başta demi? Bende Mayıs sonu Haziran başı ya soğuk olur en azından geceleri falan diye uzun kollu da aldım bakalım kısmet olursa

Teşekkür ederim amin
E zâten bebek haziranda olsun temmuzda olsun uzun kol giydirilir bebekler bizim gibi değiller üşüyorlar uzun kol ve battaniye içinde olması lazım size kalsa askılı giydirirsiniz walla 6 kardeş büyüttüm tecrübem var

Değil mi yaa, o kadar araştır et.
Dünyanın parasını bayıl, sonra da binmek istemesin.

Benimde aynı şekilde ya kararma Filan yok aslında olsunda istemiyorum simsiyah oluyor . Umarım böle kalır ama uçlar büyüdü gibi.

Benim uçlar aynı, sadece işte süt geldiğinden kabuklandı biraz.

Korkumdan ne yağ ne krem kullanıyorum.
Dokununca uyarılıyo çünkü.

Hahahaha canan deseydin sana elini uzattı herhalde diye

Öyle sandı heralde, bi çekişi vardı elini.
Gözler kocaman olmuş.

.

soğuk şeylere bayılırım yaa zaten bazen cayır cayır ateş basıyor beni
ya ben de aynı ama tehlikeli de. Geçen büyük bir bardak su içtim dolaptan sabaha boğazım şişti dedim eyvah napcam ben kaptık şifayı. o gün ıhlamur bal portakal falan depoladım geçti çok şükür. Ertesi gün dondurmayla devam

Kabahatin özründen büyük

ayy canım valla hep ekşili şeyler istiyor canım. tatlı, çikolata falan hele öyle şerbetli tatlılar ağzıma bile süremiyorum. Bu da kız olmazsa artık yakıcam bu atasözlerini söyleyenleri

evet sen vişneli deyince ağzımı ekşite ekşite off dedim, ben de bu kadar ekşi yemeye nasıl hakkıyı doğuruyorum anlamadım ahahaaa

Ben uyararak süt üretimini arttırıyor diye biliyorum.

Erken doğum ile ilgili bilgim yoktu.

.
Umarım öyle bişey yoktur ya. Çünkü benim göğüsler büyük olduğundan sürekli elim orda sağa cekistir sola cekistir kaşındı kaşı düzelt bla bla
Bilmiyorum canancim bu benim ikinci hamileleligim kizimdada ben cok erken hissettim bu kadar erken degildi ama ilk gebelige gore 16 haftamda sert bi sekilde tekmesiyle sarsilmistim.
Bu sabah bende bir şey hissettim gibi ama onun olup olmadığını kestiremiyorum .

-C-A-N-A-N- haklısın canım hiç uyarmamak gerekmiş. İlk hamileliğimde erken doğum riskim vardı. 29 da başladı doğum. Doktorum göğüslerime krem bile sürdürmemişti uyarılır diye.

Buna çok şaşırdım canım, detaylı anlatabilir misin?

Ben 30’dan sonra krem sürerim diye düşünüyordum.

Diğer türlü doğum sonrası emzirmek çok zor olabilir benim için.

Şimdiden kabuk bağladı çünkü.

.

Diğer grupta araba araştırması yapılınca Doona için kullananlardan hep alçaklığı konusunda olumsuz bahsetmişler..
Deneyip almak lazım.denersiniz belki kullanışlı gelir
İşte muadilini o yüzden görmek istiyorum online almaktan ziyade. Görmeden sıkıntı çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…