Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
İnşallah canım yaa, dikkat et, çok yorma kendini.

Çalışırken sandalyede oturmaktan da olmuştur belki.

.

yaa ben zaten koltuğa geçtim sandalye zor oluyo diye ama bu da ergonomik olmuyo galiba şimdi 20'sinde christmas izni başlayacak 2 haftalık, biraz rahat ederim
bu arada bugün iyi inşallah devam etmez

yaa ben zaten koltuğa geçtim sandalye zor oluyo diye ama bu da ergonomik olmuyo galiba şimdi 20'sinde christmas izni başlayacak 2 haftalık, biraz rahat ederim
bu arada bugün iyi inşallah devam etmez

Ooo, süper.
2 hafta rahatsın yani.

İnşallah devam etmez canım.

Kucak sehpası ile yatakta çalışsan?
Zor mu olur?

.

Kız ne yaptın, yürek mi yedin?

Millet hastayım diye kıvranıyo, bizim kız hasta olmaya çabalıyo.

Bol ılık su içeydin üzerine.

.
Ayyy napiyim alamadan dönemedim çok şükür hastalık konusunda bağışıklığım güçlü bu ilk değil

Ayyy napiyim alamadan dönemedim çok şükür hastalık konusunda bağışıklığım güçlü bu ilk değil
ayy canım ben de senin gibiyim ya akşamları deli gibi soğuk birşeyler yemek istiyorum :) yazdan dondurucuya attığım vişneler vardı ya soğuk soğuk onlardan yiyorum ya da vişneli dondurma falan

Amin canım
Bende bebek arabası alma fikrinde değilim ya. Bilmiyorum bir süre ana kucağı sonra kış sonrada yaşına gelir zaten baktım olacak gibi değil o zaman düşünürüm. Metro da bir defa kadın gördüm çocuk bir elinde araba öbür elde. O da kızına sitem ediyordu buna binmiceksin madem niye aldık diye . O zaman karar verdim bebek arabası anneye eziyetten başka bişe değil.
Benimde aynı şekilde ya kararma Filan yok aslında olsunda istemiyorum simsiyah oluyor . Umarım böle kalır ama uçlar büyüdü gibi.
Hahahaha canan deseydin sana elini uzattı herhalde diye
Kızlar bugün ara ara kasık batması yaşıyorum normal mi
Bende yaşıyorum kuzum. Sıkıntı yoktur
Kızlar şaka maka 2. Trimester a girdik valla keseydi kalp atışıydı derken öyle böyle geçti zaman… duygu durumlarınız nasıl? Ben acayip heyecanlıyım bu da benim miniğin bir noktadan evrimi
Ay onun minnak burnunu sevsinler yaaa maşallah nasıl belli çıkmış

ayy canım ben de senin gibiyim ya akşamları deli gibi soğuk birşeyler yemek istiyorum :) yazdan dondurucuya attığım vişneler vardı ya soğuk soğuk onlardan yiyorum ya da vişneli dondurma falan
soğuk şeylere bayılırım yaa zaten bazen cayır cayır ateş basıyor beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…