Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Göğüs ucunu uyarmak erken doğum sebebi. O yüzden özellikle uçlara dokunmayın diyorlar.

Ben 32.haftadan sonra kreme başlayacağım. Onu bile hemen sür çek elini diyorlar
İlk defa duyuyorum benim göğüsleri çelik zırha sokmam lazım o zaman
Kızlar peki size şurup mu tablet mi verdi? Yazdım ben de şimdi bakalım benimkisi ne diyecek
Şuruptu canım.

Jou neredesin kız?
Yine kocişine yemek mi yapıyorsun?
Heee kuzz nasıl tahmin ettin oyleee kurufasulye pilav ediyorumm kurufasulyeyi hallettimm yarım saate pilavı ederimm başım döndü vallahaa oturdum şimdi yoğurt ceviz yiyorumm
Sen napiiyinn de helee

nasıl ya ben neredeyse 1 aydır her gün bebe yağı sürüyorum ya da mustela göğsümeeee
Bende haftada 1 mutlaka yiyorum dondurma ya
ben her akşam hahaha
Göğüs ucunu uyarmak erken doğum sebebi. O yüzden özellikle uçlara dokunmayın diyorlar.

Ben 32.haftadan sonra kreme başlayacağım. Onu bile hemen sür çek elini diyorlar
şaka olmalı herhalde bu. ilk defa duydum. 1 aydır her akşam istisnasız bebe yağı sürüyorum ya da mustela sürüyorum
Bende hepsiburadadan aldım yeni 24 paket 70 li 133 liraya. Aynen daha önce daha ucuzdu
dün attığını gördüm extra olan demi. ben natural olanı tercih ettim.
bebek bezi stoğuda başladım. ama internette daha pahalı oluyor carrefourda daha ucuz bebek bezi.
sanırım kıyafet yerine ben bunları alacağım afhsflkdassad

Heee kuzz nasıl tahmin ettin oyleee kurufasulye pilav ediyorumm kurufasulyeyi hallettimm yarım saate pilavı ederimm başım döndü vallahaa oturdum şimdi yoğurt ceviz yiyorumm
Sen napiiyinn de helee
ay benim de akşama yemeğim yok. eve gidip yemek yapıcam daha

Reactions: Jou
Bende hepsiburadadan aldım yeni 24 paket 70 li 133 liraya. Aynen daha önce daha ucuzdu
hatta ilk aldığım sleepy natural yeni doğandı 24 tanesi 200 tl olmuş ben 120ye almıştım. aradaki farka bakar mısınız.
şimdi yine sleepy ama natural bebek havlusu olanı aldım o daha uygun geldi.
keşke ilk aldığım da 4 koli falan alsaydım. kolisi 60 tlydi

Sürerken çok mu dokunuyorsun ucuna falan. Sürüp geçiyorsundur

Evet bu aldığım extra bunun dokusunu çok beğenmiştim çok kalındı. Bebek bezi 1 ve 2 aldım şimdi 3 ve 4 alcam 1 er tane de. 2.si 1 TL de baya uygun oluyor bebek bezleri. Carrefourda hiç bakmadım daha bunlar daha da önemli valla en çok ihtiyaç olan şeyler

Reactions: kdv
Sen napiiyinn de helee

Ooo, hamarat hatun.

Ne edem, boyuna yatıyorum.

Bu hafta sonu araba kullanma izni istiycem doktordan, çok sıkıldım artık.

.

Valla her geçen gün artıyor almışken çok almak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…