• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
yok yok bir şey olmaz bir kereden✌️ Balkiz94 Balkiz94 çalıştığı için o tuvaleti hep kullanmak zorunda o yüzden o her defasında kullansa iyi olur🧡 inşallah onu ki de hızlıca geriler🙏🙏
Evet kuzucum bugün unutmuşum da yarın götüreceğim. Tek seferden bir şey olmaz bence de. İnşallah geçer gider benimki de ❤️🙏

Ay ben bakmıyorum hiç öyle yaaa🙈 şimdi tedirgin oldum

Valla internette çoğu yerde tam tersi yazıyor ekşi erkek, tatlı kız diye😂 uydurma demek ki🤦🏼‍♀️
Kız dur iş çıkarma başıma şuan bu atasözüyle hayata tutunuyorum. Tam tersi o😅
Ye ekşiyi doğur ayşeyi ye tatlıyı doğur hakkıyı😅 ekşi yiyorum hep belki kız olur bu sefer diye umutluyum. 😀 ama ilkinde de çok tutmamıştı🤷🏻🤧

Ayy sorma canım kısır derken ağzım sulanıyor olsa yiyemem. Ben de düşündüm de soğan sarımsak olmadan kısırın da bi gururu var ayıp dedim yapmadım🤭😀😀

Soğan sarımsak olmayan yemeğim bir tek pilav vardı benim nerdeyse 😅 şimdi adı geçince bir fena oluyorum. İnşallah ilerde ilişkimizi kurtarabiliriz😅😅😅
Ayyy al benden de o kadar her şeye kendini koyamazsam sarımsağın tozunu koyuyordum. Yani bilmiyorum düzeliyor mudur ama bence düzeliyordur🧐🧐

Aman diim o markalara hiç güvenmiyorum zaten . Hamileliğin başında bir burger yiyelim de yemiştim. O zamandır yemiyorum.

Benim ne zamandır canım şu saçma şinitseller var ya, 5 dk’da ısıtılıp yenen.
Onlardan istiyo. 🙈

Hiç sağlıklı değil ama yiycem bi gün. 🥰

.

Valla seviniyorum bi bende olmadığı için. Sarımsakta çok aşırı yokta soğan Allahım akıllara zarar🤢 ben ki soğan sarımsak aşığıydım😂😂
Bi arkadaşımın ailesi soğan sarımsak sokmuyor eve. Demiştim ki “ıyyy öyle hayat mı olur” hajshshs abi kınadığımız her şeyin başımıza gelmesine ne demeli😂😂😂😂😂

Ahhhh, kanayan yaram. 🙈
O kadar canım istiyo ki aslında.

Bizim burda Daily Dana var, normal ev hamburgeri gibi etle yapıyorlar ama canım adi et istiyo. 🙈
Böyle Burger King, MC Donald’s falan... 😂

Onun için yiyemiyorum maalesef. 😔

Patso mu yesem dedim ama o da çok katı katı, kabız olmaktan korktum.

.
Hahaahah alemsin kiz canan canim sdi et istiyor diyo yaa😂😂😂

Kız topiğin en rahatı benim heralde dışardan her şeyi yiyorum 🤦🏼‍♀️
Bi de ben🙋🏼‍♀️Bulantıdan Zaten kısıtlı güç bela yiyebiliyordum onda da içerik elersem aç kalırım. Dışardan söylemekte sakınca yok bence iyice pişirirlerse. Salata vs yemiyormuşsun zaten sorun yok🙃 dondurmadır bisküvidir yiyorum valla yiyebilirsem allah affetsin😂😂😂
Soğansız yemek mi yapıyorsun yoksa? 😂

.
Yok komple kapandı bende o özellik hiç salçalı soğanlı büyük yemek yapamıyorum😩🙈 geçen gün eşim yapmıştı kendine düdüklü dışarda kalmış bilmeden mutfağa girdim çok kötü oldum kustum falan yazık adam da anlamıyor kokmuyor ki diyo ama kokuyo işte Napim🤷🏼‍♀️

Ah canım ya çalışırken o kadar zor ki. Rabbim kolaylık versin sana 😟

Cano hamburger yiyebiliyor musun ya 🙈 yiyorsan nereden ya ben çok korkuyorum 🤦

Kuzum 14. Haftada toparlıyorsun hiç canını sıkma. Benimde yeni yeni başladı iştah artışı ama ben dışardaki yemeklerden korkuyorum açıkçası toxoplazma negatif çıktığı için daha dikkat etmek gerekiyormus 😭
Canım biz evde yaptık fıırndan hamburger ekmeğini alıp çok canım istiyordu daha içime sinmiş oldu
Bneim doktorum dışardan salata yeme dedi. Nasıl yıkandığı belli değil yıkanıyorsa da yani 🤣 yemeyin bence özellikle çiğ olduğu için sebzeleri güzel yıkamak gerekli

Bi de ben🙋🏼‍♀️Bulantıdan Zaten kısıtlı güç bela yiyebiliyordum onda da içerik elersem aç kalırım. Dışardan söylemekte sakınca yok bence iyice pişirirlerse. Salata vs yemiyormuşsun zaten sorun yok🙃 dondurmadır bisküvidir yiyorum valla yiyebilirsem allah affetsin😂😂😂

Yok komple kapandı bende o özellik hiç salçalı soğanlı büyük yemek yapamıyorum😩🙈 geçen gün eşim yapmıştı kendine düdüklü dışarda kalmış bilmeden mutfağa girdim çok kötü oldum kustum falan yazık adam da anlamıyor kokmuyor ki diyo ama kokuyo işte Napim🤷🏼‍♀️
Ayy benim canım hiç dışardan yemek istemiyor asla 🥴 halbuki dışardan yemeye bayılırdım. Şu an Hamburger makarna tatlı turşu filan hiç yiyemiyorum :olamaz:

Oooo, kuzum senin baya zorluyormuş. 😳

O olay bende 2-4 hafta oldu ve bitti.
Şimdi bol soğan ve sarımsaklı mercimek çorbası yapabiliyorum. 🥰

.

Back
X