Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Aminn teşekkür ederim hassas kalplim Rabbim herşeyi hayırla gönlüne göre versin

Hemsire alttan demis eşime alttan da nereden yani. Bilmiyorum canım doktoruma defalarca sordum bir sorun olmayacağını söyledi artık düşünmek istemiyorum çok yoruldum
Kuzum doktor sıkıntı yok dediyse sıkıntı etme . Rabbim onları koruyor emin ol.
Afedersin kuzum yanlış bir şey dediysem. Doktorun gerekli gördüğü herşey çok mühim zaten. Bu arada seni de üzmek istemem ama kaçıncı haftasinda oldu o durum. Ve sebebi kan pıhtılaşmasndan ötürü mu ?

Kızlar genoxta nifty testi yaptırdım 7-10 iş günü içinde sonuç çıkması gerekiyorken ki öyle teminat veriliyor 12 gün oldu hala çıkmadı. Bir gün geç göndermişler 11 iş günü diyelim. Aranızda nifty testi yapan varmı?canım çok sıkıldı ya

Canım bana on beş gün dediler 11 yada 12 günde geldi sonuçlar. Canını sıkma.

Yanlış bir şey yok kuzum, iğne deyince tüp bebek sandın diye dedim.
Yoksa o da çok normal bir şey günümüzde.

9 haftalık kalbi durdu, sebebi ya genetik ya da pıhtılaşma dedi doktor.

Bebek çok küçük olduğu için ona genetik test önermedi, yaptırsanız da çıkmaz.
Kendinize yaptırın daha iyi dedi.

Genetik testlerimiz temiz çıktı, pıhtılaşmada problem çıktı işte.

Öyle olunca kesin diyemeyiz ama pıhtılaşmadan dolayı kalbi durmuş olabilir dedi. Hiç riske atmayalım, hemen iğneye başlayalım dedi.

Bu arada maşallah, kanın çok yüksek, 15.2.
Bence burun kanaması olanlar tam kan sayımı testindeki HGB değerine baksın.

.

Üfff aşı için de doktoruma soracağım yaptırmalı mıyım diye. Ayy ne yapsam bilemedim

Anladim kuzum Rabbim sağlıkla bu bebişine kavuşmayı nasip etsin . Onun da rızkı o kadarmış .

Bana da hemşire aynı şeyi demişti. Şimdi demir hapı alıyorum ama bu sefer de fazlaliktan sıkıntı olmasın . Ne bilim gerek var mı ? Acaba Dr a sorup desem miydi tahlil yaptırayım mi diye?

Canım çok iyi yapmışsın bizim ilacımız iğne ben sırf bu yüzden kaç kayıp yaşadım üstelik iki bebeğimi hem genetiğe hemde patolojiye yolladım sağlıklı gelmişti sonuçları.

Canım ferritin değerin kaç çıkmıştı

Aynen öyle, Takdir-i İlahi.
Yapacak bir şey yok canım, bizim elimizde değil hiçbir şey.

Bu sonuçları doktorun gördü değil mi?
Burnunun kanadığını falan söyle, acaba kanım demirim çok mu yüksek, ilaç da alıyorum falan de bakalım.
Ne diyecek.

.

Canım çok iyi yapmışsın bizim ilacımız iğne ben sırf bu yüzden kaç kayıp yaşadım üstelik iki bebeğimi hem genetiğe hemde patolojiye yolladım sağlıklı gelmişti sonuçları.

Çok üzüldüm. Rabbim kimseye yaşatmasın.

Doktor yönlendirdi bizi canım, hiç aklıma gelmezdi benim.
Normalde 2 kayıptan sonra devlet hastaneleri bu testleri yapıyormuş.
Biz doktorun sevkiyle gidince hiç sorun çukarmadılar, hemen yaptılar.

Sadece sonucu çok geç çıktı. 5 aya yakın sürdü.
Allah’tan tam denk geldi.
Hamileliğimin 5.haftası sonuçlar geldi.

.

Sağol canım amin diyelim. Vallaha işte nasip olunca zamanlamalar vs herşey rayında gidiyor. Ama nasip değilse insanın basireti bağlamıyor. İnşallah sağlıkla gelecekler

Sağol canım amin diyelim. Vallaha işte nasip olunca zamanlamalar vs herşey rayında gidiyor. Ama nasip değilse insanın basireti bağlamıyor. İnşallah sağlıkla gelecekler

Kesinlikle öyle tatlım.

Rabbim hepimize aklen, ruhen ve bedenen sağlıklı evlatlar nasip etsin.

.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…