- 10 Mart 2020
- 1.181
- 1.868
- 63
- 35
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #18.561
Sanirim degerlerine goredir ama yinede pahali icerik olarak bakip daha uygun markalari alabilirsn. Bana sadcee demir yazdi ama ben folik asit icin regenesis max kullandm iceriginde cok iyiydi degerlerm iyi ciktigi icin gerek görüp yazmamistir. Ocean zaten pahali marka iceriklere bakip baska marka uygun alabilirsn canm.Hiç bilmiyorum bi sürü şey yazmış öde öde bitmez bunlar
Değerlerime bakmadı cnm. Direk verdi. Her gebeye veriyo sanırım. Bu ay içiyim de bi dahaki kontrolde söylücem daha farklı ne alabilirim diyeSanirim degerlerine goredir ama yinede pahali icerik olarak bakip daha uygun markalari alabilirsn. Bana sadcee demir yazdi ama ben folik asit icin regenesis max kullandm iceriginde cok iyiydi degerlerm iyi ciktigi icin gerek görüp yazmamistir. Ocean zaten pahali marka iceriklere bakip baska marka uygun alabilirsn canm.
Evden çok çıkmıyorum hep pijama eşofman modundayım giyinip fotoğraf çekmek öyşe zor geliyor kiYerim ya minicikkkk tam ay ay kolaj yapmalıkbi ara ben de çekeyim de dokuz ay sonunda kolaj yaparız
Bak yüzümü bile kapatmadım sana özel attım normalde kapatmıştımBende açılmıyor canım.
.
Bak yüzümü bile kapatmadım sana özel attım normalde kapatmıştım
Evden çok çıkmıyorum hep pijama eşofman modundayım giyinip fotoğraf çekmek öyşe zor geliyor kisen çalışıyordum galiba canım her gün aynada çekebilirsin ben genel olarak hamilelikte mi bilmiyorum ama çok bakımsızım
Çok teşekkür ederim canımOyyyy maşallah.
Baya baya bebek bu.
Benim hala ayva göbeği gibi.
Senin karınla da birleşmiş, maşallah.
Bayıldım.
.
Ben öyle leş durumda gidiyorum ki işe. Güneş kreminin üzerine pudra bile sürmüyorum enerjim yok. Gözaltlarım mor. Hiç halim yok kapatıcı sürmeye falanEvden çok çıkmıyorum hep pijama eşofman modundayım giyinip fotoğraf çekmek öyşe zor geliyor kisen çalışıyordum galiba canım her gün aynada çekebilirsin ben genel olarak hamilelikte mi bilmiyorum ama çok bakımsızım
Dün biri karnımı içime çekemiyorum dedi hakkaten denedim benim de gitmiyor içimeOyyyy maşallah.
Baya baya bebek bu.
Benim hala ayva göbeği gibi.
Senin karınla da birleşmiş, maşallah.
Bayıldım.
.
Ya millet ojeli tırnaklar fönlü saçlarla geziyor özeniyorum ama yapasım da gelmiyorBen de öyleyim yaa...
Bir tek arada saçlarımı düzleştiriyorum.
Yoksa pijamalarla paspal paspal geziniyorum.
.
Bana sordular biliyor musun işyerinde kadınlar.Ben öyle leş durumda gidiyorum ki işe. Güneş kreminin üzerine pudra bile sürmüyorum enerjim yok. Gözaltlarım mor. Hiç halim yok kapatıcı sürmeye falanful salaş kazak giyiyorum
Takım elbiseden bu hallere düştüm herkes depresyonda olduğumu düşünüyor muhtemelen
Ya senin fırsatın varmış giyinsene canımBen öyle leş durumda gidiyorum ki işe. Güneş kreminin üzerine pudra bile sürmüyorum enerjim yok. Gözaltlarım mor. Hiç halim yok kapatıcı sürmeye falanful salaş kazak giyiyorum
Takım elbiseden bu hallere düştüm herkes depresyonda olduğumu düşünüyor muhtemelen
Bunu bende denedim yok olmuyor ciddenDün biri karnımı içime çekemiyorum dedi hakkaten denedim benim de gitmiyor içimededim tamam bu bebek sen çekebiliyor musun içine karnını
Yok kuzum korkma inşallah hiç beklemediğin anda olur dönüş benim öyle olmuştuAyyy çok sağol canım inşallah benimde öyledir kötü bişeymi var diye korkmaya başlamıştım
Yani kuzum yine de sen bilirsin ama benim yengem ablam hep oldu bebeklerde bir sıkıntı yok şükür. Doktor o derse bence doktorunu dinlemek faydalı olur diye düşünüyorum.Üfff aşı için de doktoruma soracağım yaptırmalı mıyım diye. Ayy ne yapsam bilemedim
94 Muş canim. Neden?Canım ferritin değerin kaç çıkmıştı
Cnm çok çok geçmiş olsun.Bir daha olmaz inşallahKızlar ben çıktım yoğun bir antibiyotik tedavisinden sonra bebeğime baktık gayet iyi su an. Çarşamba günü tekrar göreceğim dedi doktorum inşallah her şey yolunda gider bebeğime hiçbir şey olmaz
Kesinlikle öyle. Oje yi açık alanda sür canım. Valla bende sürekli evde olduğum için çok paspalimYa millet ojeli tırnaklar fönlü saçlarla geziyor özeniyorum ama yapasım da gelmiyorben ki çamaşır suyu kullanmıyorum bebeğe zarar diye oje kokusu daha fena değil mi ya
Dün biri karnımı içime çekemiyorum dedi hakkaten denedim benim de gitmiyor içimededim tamam bu bebek sen çekebiliyor musun içine karnını
Ayy bende bendeyaa bizim bu aklı havadalığımız n'olacak
ben bi keresinde tüp bebek sürecine başlarken sonda vurulmam gereken çatlatma iğnesini başta vurmuştum, tüm süreç iptal olmuştuyeniden başlamıştık
Çok sağol canım rahatladım vallaha sayendeYok kuzum korkma inşallah hiç beklemediğin anda olur dönüş benim öyle olmuştu
Yani kuzum yine de sen bilirsin ama benim yengem ablam hep oldu bebeklerde bir sıkıntı yok şükür. Doktor o derse bence doktorunu dinlemek faydalı olur diye düşünüyorum.
94 Muş canim. Neden?
Bana sordular biliyor musun işyerinde kadınlar.
“Canım hayırdır hasta gibisin solgun yorgun gözüküyorsun iyi misin bir derdin mi var?”
Pantolonlarım sıkıyor aslında o yüzden kombin yapamıyorum bir de yataktan çıkamıyorum kız 12 saat bile uyusam uyanamıyorumYa senin fırsatın varmış giyinsene canımbiz dört duvar için mi süslenelim sen bizim yerimize de giyin süslen
Demiri ona bakıp yazıyorlar da ondan sordum canım. Benim 10 çıkmıştı. Canan’ın dediği gibi doktoruna bir söyle istersen kan çok bende diyeYok kuzum korkma inşallah hiç beklemediğin anda olur dönüş benim öyle olmuştu
Yani kuzum yine de sen bilirsin ama benim yengem ablam hep oldu bebeklerde bir sıkıntı yok şükür. Doktor o derse bence doktorunu dinlemek faydalı olur diye düşünüyorum.
94 Muş canim. Neden?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?