Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Hiç bilmiyorum bi sürü şey yazmış öde öde bitmez bunlar
Sanirim degerlerine goredir ama yinede pahali icerik olarak bakip daha uygun markalari alabilirsn. Bana sadcee demir yazdi ama ben folik asit icin regenesis max kullandm iceriginde cok iyiydi degerlerm iyi ciktigi icin gerek görüp yazmamistir. Ocean zaten pahali marka iceriklere bakip baska marka uygun alabilirsn canm.

Değerlerime bakmadı cnm. Direk verdi. Her gebeye veriyo sanırım. Bu ay içiyim de bi dahaki kontrolde söylücem daha farklı ne alabilirim diye

Yerim ya minicikkkk tam ay ay kolaj yapmalık bi ara ben de çekeyim de dokuz ay sonunda kolaj yaparız
Evden çok çıkmıyorum hep pijama eşofman modundayım giyinip fotoğraf çekmek öyşe zor geliyor ki sen çalışıyordum galiba canım her gün aynada çekebilirsin ben genel olarak hamilelikte mi bilmiyorum ama çok bakımsızım

Ben de öyleyim yaa...
Bir tek arada saçlarımı düzleştiriyorum.
Yoksa pijamalarla paspal paspal geziniyorum.

.

Ben öyle leş durumda gidiyorum ki işe. Güneş kreminin üzerine pudra bile sürmüyorum enerjim yok. Gözaltlarım mor. Hiç halim yok kapatıcı sürmeye falan ful salaş kazak giyiyorum
Takım elbiseden bu hallere düştüm herkes depresyonda olduğumu düşünüyor muhtemelen

Oyyyy maşallah.
Baya baya bebek bu.
Benim hala ayva göbeği gibi.
Senin karınla da birleşmiş, maşallah.
Bayıldım.

.
Dün biri karnımı içime çekemiyorum dedi hakkaten denedim benim de gitmiyor içime dedim tamam bu bebek sen çekebiliyor musun içine karnını

Ben de öyleyim yaa...
Bir tek arada saçlarımı düzleştiriyorum.
Yoksa pijamalarla paspal paspal geziniyorum.

.
Ya millet ojeli tırnaklar fönlü saçlarla geziyor özeniyorum ama yapasım da gelmiyor ben ki çamaşır suyu kullanmıyorum bebeğe zarar diye oje kokusu daha fena değil mi ya

Bana sordular biliyor musun işyerinde kadınlar.
“Canım hayırdır hasta gibisin solgun yorgun gözüküyorsun iyi misin bir derdin mi var?”

Ya senin fırsatın varmış giyinsene canımbiz dört duvar için mi süslenelim sen bizim yerimize de giyin süslen

Ayyy çok sağol canım inşallah benimde öyledir kötü bişeymi var diye korkmaya başlamıştım
Yok kuzum korkma inşallah hiç beklemediğin anda olur dönüş benim öyle olmuştu
Üfff aşı için de doktoruma soracağım yaptırmalı mıyım diye. Ayy ne yapsam bilemedim
Yani kuzum yine de sen bilirsin ama benim yengem ablam hep oldu bebeklerde bir sıkıntı yok şükür. Doktor o derse bence doktorunu dinlemek faydalı olur diye düşünüyorum.
Canım ferritin değerin kaç çıkmıştı
94 Muş canim. Neden?

Dün biri karnımı içime çekemiyorum dedi hakkaten denedim benim de gitmiyor içime dedim tamam bu bebek sen çekebiliyor musun içine karnını

Ben eskiden de çekemiyordum canım.

Eşim hep karnını çekerek yürür, ben hiiiiç beceremem.

Benim yanlar içe çökük, karın boşluklarımdan kemikler görğnüyo yani.
Ortada minik bir göbüş var.
Karınla da birleşmedi henüz.

.

yaa bizim bu aklı havadalığımız n'olacak

ben bi keresinde tüp bebek sürecine başlarken sonda vurulmam gereken çatlatma iğnesini başta vurmuştum, tüm süreç iptal olmuştu yeniden başlamıştık
Ayy bende bende Protestanların hepsini erken kullanmaya başlamıştım tedavi o ay iptal olmuştu.

Çok sağol canım rahatladım vallaha sayende

Bana sordular biliyor musun işyerinde kadınlar.
“Canım hayırdır hasta gibisin solgun yorgun gözüküyorsun iyi misin bir derdin mi var?”
direkt fark ediliyor. Güvenlikteki ablaya fal baktırmıştım hiç hamileliği falan bilmiyor kız bebeğin olacak dedi direkt çirkinleşmişsin olarak alt yazı okudum aman napalım valla yataktan zor çıkıyorum ne süslenmesi
Ya senin fırsatın varmış giyinsene canımbiz dört duvar için mi süslenelim sen bizim yerimize de giyin süslen
Pantolonlarım sıkıyor aslında o yüzden kombin yapamıyorum bir de yataktan çıkamıyorum kız 12 saat bile uyusam uyanamıyorum
Demiri ona bakıp yazıyorlar da ondan sordum canım. Benim 10 çıkmıştı. Canan’ın dediği gibi doktoruna bir söyle istersen kan çok bende diye ama bir zararı olsa yazmazdı zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…