Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Bak o kısmı bilmiyorum canım benim yatak odam mutfağa uzak ve ses duyuluyor Telsiz kesin alacağım ama kameralı alsam dedim senin gibi araştırma aşamasındayım hala fiyatlar da çok yüksek o kadar çok eksik var ki neyi alacağımı şaşırıyorum bu aralar en büyük kaygım bebek odası

Geldimmm canım yolunda çok şükür her şey
5 gün ilerde çıktı yine.
Ense kalınlığı ve burun kemiği normal
İkili test yaptırmıyoruz feragat kağıdı imzaladık.
Oynuyordu ultrasonda
Cinsiyet tahmininde bulundu %51 kız
Tam yukarı çıkmamış o yüzden ilişki yasağı devam dedi
Bir de kullandığım folik asidi bıraktırdı başka ilaçlar verdi.

Eklentiler

• 1FD40AF8-39C9-4078-89E3-7D790E48AB9D.webp
    31,6 KB · Görüntüleme: 65

Eklentiler

Yok yazmadı, merak içerisindeyim.

İlk defa hareketlerini gördü, heyecanlandı sanırım.

.
Ya evet heyecanlandım
Bir de bugün midem iyiydi canım ne zamandır kebap çekiyordu bugün ödül verdim kendime kebapçıya gittik ondan yazamadım
Soğan da yedim bir güzel akşam rennie içerim

Nifty testinde cinsiyette yazıyormuş sanırım onda net öğrenirsin Ozaman hakkına hayırlısı olsun canım. Sen peki ne kadara yaptırdın testi
Canım testte belirtilmiyormuş laboratuvardaki hemşireye sormuştum konuştum oda sonuç çıkınca yanıma gelin ben öğreneceğim arayıp dedi aklında olsun kan verirken sen de sor 3600 TL yaptırdım ben ense ve burun ölçümü normal çıktı benim ama yaştan ötürü ikili test riskli çıkınca. Yaptırdık içimiz rahat etsin diye sana ne kadar dediler

Su içmek çok büyük sorun canim gözümün önüne koyuyorum mecbur kalayım diye. Hiç birşey su değil yerini tutmaz fakat çay çok içerdim şimdi duymak bile beni kötü yapıyor susuz kalmış oluyorum iyice . Mandalinaya iyice yükleneyim canim o halde . Yarın hepimizden hayırlı haberler inşallah.

Yaaa, maşallah.
Çok tatlılar canım.

Çok şükür, her şey yolunda.
Ramzi de kız demişti sana, bakalım değişecek mi?

Ense kalınlığı kaç çıktı?
Hangi ilaçları verdi kuzum?

.

Ben daha soramadım canım Haftaiçi öğrenirim artık. Arkadaşlar hep öğrenmiş ama alla allaa farklı mı oluyor ki o

Ya evet heyecanlandım
Bir de bugün midem iyiydi canım ne zamandır kebap çekiyordu bugün ödül verdim kendime kebapçıya gittik ondan yazamadım

Ohhhh, ne iyi etmişsin canım.
Çok şükür, sen rahatladın.
Darısı başımıza.

.

Yaaa, maşallah.
Çok tatlılar canım.

Çok şükür, her şey yolunda.
Ramzi de kız demişti sana, bakalım değişecek mi?

Ense kalınlığı kaç çıktı?
Hangi ilaçları verdi kuzum?

.
Sanki 1.6 dedi, bir sürü şey söyledi doğru rakamı mı anladım emin değilim inanki.
Daha önce de araştırmamıştım değer aralığı kaç bilmiyorum. O sebeple çok anlamadım.
Ama sordum normal mi dedim evet gayet güzel dedi.
İlaçların fotosunu ekliyorum. Balık hiç yiyemiyorum ben. Tamam zorlama kendini ona göre ilaç yazayım dedi.

Eklentiler

• 16003970-6BDA-402E-9AEB-519EA63B46C5.webp
    35,6 KB · Görüntüleme: 59
Kızlar çiğköfte yiyen var mı bu süreçte
Haftada 3-4 kere yiyorum en az
İndirim topiğinde paylaşırız indirime denk gelirsek favorilerime bakıyorum da hiç düşmüyorlar ne zaman gelecek bu Noel indirimi
Ya evet heyecanlandım
Canım çok sevindim gözünaydın

İnşallah kuzum, hepimiz güzel haberlerle dönelim.

Çok çay içenler için en az içtiğiniz çay kadar su içmelisiniz ki vücut o çayı atabilsin diyorlar canım.
Asla suyun yerini tutmuyo, hatta çay içince daha da fazla su içmek gerekiyo.

Ama mandalina çok işe yarayacak, şifa olacak inşallah.

.

Haftada 3-4 kere yiyorum en az

İndirim topiğinde paylaşırız indirime denk gelirsek favorilerime bakıyorum da hiç düşmüyorlar ne zaman gelecek bu Noel indirimi

Canım çok sevindim gözünaydın
İndirimi artık hiç bişey de hayal edemiyorum ben

2.5 altı istiyorlar sanırım canım.

Geçen gittiğimde bana da balığı sordu, yiyemiyorum deyince I Mom verdi.

Hepimize şifa olsun.

.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…