- 16 Temmuz 2020
- 1.138
- 3.846
- 133
- 31
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #18.861
Ben hiç anlamıyorum canm, bana da Canan yorum yaptı ve tuttuAminnn cunelmizinki bu arada benim görüntüye kimse bişi demedi![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben hiç anlamıyorum canm, bana da Canan yorum yaptı ve tuttuAminnn cunelmizinki bu arada benim görüntüye kimse bişi demedi![]()
Oyyyy Ardennilk önce bir Öz Türkçe isim bir de Global isim düşünmüştük, global isimlere hep bi kulp buldular, yok ona öyle derler, buna böyle derler. Canımızdan bezdik sonra ansızın eşimle karar verdik Arden olsun dedik, herkese de koyduk ismini değiştirmiyoruz dediko akşam oturup 3d printer'da ismine özel bi şey bastım ben fotosunu da herkese attım kimse bi şey diyemesin diye
şu an Arden oldu minik tospiğiminşallah cinsiyeti değişmez
![]()
Senin ki erkek olabilir canım solda duruyor karindansa tabi.Eki Görüntüle 2968142 benimde bu kızlar hadi bende bı tahmin bekliyorum 7+1
Ben de şimdiden yaz tatili planlıyorum sağlıklı bebişler nasip etsin Allah bize de güzel güzel gezelim.
Ya sizin de fikrinizi alayım kızlarım. Gerçi bu kurda k.çımı kırıp oturmam lazım da6 aylık hamilelikte yurt dışı tatili yapılır mı
Tabi covid daha da artmazsa. Biz sağlıklı olursak.
Yeşil pasaportumuz çekmecede duruyor ve beni dürtüyor.
Covid öncesi çok güzel geziyorduk o zaman yeşil gelmemişti şimdi yeşil geldi ben hamileyim. Gitsek mi diye düşünüyorum valla duramıyorum sizce??
Pazartesi gidiyoreeeeee
Çok güzelmişilk önce bir Öz Türkçe isim bir de Global isim düşünmüştük, global isimlere hep bi kulp buldular, yok ona öyle derler, buna böyle derler. Canımızdan bezdik sonra ansızın eşimle karar verdik Arden olsun dedik, herkese de koyduk ismini değiştirmiyoruz dediko akşam oturup 3d printer'da ismine özel bi şey bastım ben fotosunu da herkese attım kimse bi şey diyemesin diye
şu an Arden oldu minik tospiğiminşallah cinsiyeti değişmez
![]()
Asya ne güzel isim yaaBenim kızımın adı![]()
Anaaa az kalmışPazartesi gidiyoreeeeee![]()
Yaa böyle okuyunca kötü hissettimBence bebeği riske atmamalısın allah korusun bişey olsa hastalık kapsa vicdan azabını çekersin tatilin gözü çıksın dersinbebiş olsun birlikte pozlar vermiş olursunuz
![]()
Yok alttan muayeneSenin ki erkek olabilir canım solda duruyor karindansa tabi.
Benimki de asla beğenmiyor. Kura çekecez biz finale kalacak isimlerle bakalımBen mihra mihre Eslem esmira yada Feyza ismini bulmuştum ama benim koca beğenmedi.anlamları çok güzel halbuki
Yiaaaa yerim onu ben. Ne isim koyarsak koyalım balım kuşum falan dicem ben çok önemli de değil bakarsanbiz koyduk ismini![]()
Canım bunu soru olarak bile kabul etmiyorum. Zira bu konuda düşünmen bile beni üzerBen de şimdiden yaz tatili planlıyorum sağlıklı bebişler nasip etsin Allah bize de güzel güzel gezelim.
Ya sizin de fikrinizi alayım kızlarım. Gerçi bu kurda k.çımı kırıp oturmam lazım da6 aylık hamilelikte yurt dışı tatili yapılır mı
Covid öncesi çok güzel geziyorduk o zaman yeşil gelmemişti şimdi yeşil geldi ben hamileyim. Gitsek mi diye düşünüyorum valla duramıyorum sizce??
Nub ben internetten baktım da pek anlamadım kafamı da yormadım vallaKız o pipi dediğiniz nub bence o da kız![]()
Ben de şimdiden yaz tatili planlıyorum sağlıklı bebişler nasip etsin Allah bize de güzel güzel gezelim.
Yaaaa birşeyy olmazz yurtdışı tatilii offff hepte hayalimdir ama bakk hamileyken memleketime bile gitmek istiyorumm![]()
Evet kuzum, tee bekarken hep kızım olursa koyacak diyordum, çok şükür hayalimi gerçekleştirdimAsya ne güzel isim yaa![]()
Hahahaha he kuuzzz sabah 9 da randevum varrAnaaa az kalmışbende çarşamba günü hadi sende patlat bir cinsiyet inşallah
![]()
Nub da ordaki gibi bi çıkıntı oluyor nubu yani. Dikse erkek eğikse kızBenimki de asla beğenmiyor. Kura çekecez biz finale kalacak isimlerle bakalımkocanın istediği isim ne?
Yiaaaa yerim onu ben. Ne isim koyarsak koyalım balım kuşum falan dicem ben çok önemli de değil bakarsan
Canım bunu soru olarak bile kabul etmiyorum. Zira bu konuda düşünmen bile beni üzertabii ki gidin!! Benim kocam gezmeyi hiç sevmiyor gelecek ay İstanbul’a gidecektim bırakmıyor hamilesin diyor kendi de götürmüyor manyak çocuk.
Sonuç olarak Hele kocan okeyse düşünme bile![]()
Nub ben internetten baktım da pek anlamadım kafamı da yormadım vallabacak arasını gösterdi burda pipi olması lazım yok dedi allahım çok komikti bence
![]()
Ben inan çarşıya bile gitmiyorum ben yıllardır karnımdaki meleğin hayalini kuruyorum onu gezmeye bilmem neye değiştirmemYaa böyle okuyunca kötü hissettim
Ben şu an da iş sebebiyle sürekli dışarıdayımya, çok izole bir hayat yaşayamıyorum hep risk altındayım o yüzden o şekilde düşünemedim sanırım.
Haklısın canım oturalım toto üstüne![]()
Karindan degil canim ikiside vajinal yukaridaki kizimin assagidaki yeni bebisimin ayni hafta ikiside kizim 7+4 yeni bebis 7+3 ayni günlerdeki ultrasyonlarSenin ki erkek olabilir canım solda duruyor karindansa tabi.
Adama poğaça götür belki sevinir garibim cinsiyeti Söyler sanaHahahaha he kuuzzz sabah 9 da randevum varr
Inşaallahhh söyler yaaa yoksa bende çatlarımm artıkkk![]()