- 3 Temmuz 2021
- 3.708
- 12.505
- 138
- 42
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #18.881
Çok güzelmişadıyla büyüsün inşallah ardenin davetiyesini de görürüz inşallah
![]()
amin pırıl pırıl evlatlar olurlar inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok güzelmişadıyla büyüsün inşallah ardenin davetiyesini de görürüz inşallah
![]()
O zaman kesin gözüyle bakabilirim. Ramzi de kız diyordu nub da kız. Değişmez heraldeNub da ordaki gibi bi çıkıntı oluyor nubu yani. Dikse erkek eğikse kızben nubu pek göremiyorum net olmazsa
Aminnn aminnn inşallah elimizden geleni yapacağız tabiki allahın izniyleamin pırıl pırıl evlatlar olurlar inşallah![]()
O zaman kızYok alttan muayenekarından boş kese gözüktü mecbur attan baktı
Rize kuşumm sen
Hahahahaha biblomu getirsem yaaAdama poğaça götür belki sevinir garibim cinsiyeti Söyler sana![]()
Valla kuzum o da araştırıcam dedi ama işlerinden bir türlü isim ama fırsatı olmuyor ki adamın. Ya ben en çok mihra ismini çok sevdim anlamı felan çok güzel ama onun telaffuzu zormuş öyle mi sizce de ?Benimki de asla beğenmiyor. Kura çekecez biz finale kalacak isimlerle bakalımkocanın istediği isim ne?
Yiaaaa yerim onu ben. Ne isim koyarsak koyalım balım kuşum falan dicem ben çok önemli de değil bakarsan
Canım bunu soru olarak bile kabul etmiyorum. Zira bu konuda düşünmen bile beni üzertabii ki gidin!! Benim kocam gezmeyi hiç sevmiyor gelecek ay İstanbul’a gidecektim bırakmıyor hamilesin diyor kendi de götürmüyor manyak çocuk.
Sonuç olarak Hele kocan okeyse düşünme bile![]()
Nub ben internetten baktım da pek anlamadım kafamı da yormadım vallabacak arasını gösterdi burda pipi olması lazım yok dedi allahım çok komikti bence
![]()
Çalışmıyorsun şanslısın evde koruyorsun kendiniBen inan çarşıya bile gitmiyorum ben yıllardır karnımdaki meleğin hayalini kuruyorum onu gezmeye bilmem neye değiştirmemgezmeler kurban olsunlar bebişlerimize
![]()
Olabilir rüşvet demeyelim de küçük hediyeler her zaman seni baş tacı ederHahahahaha biblomu getirsem yaa![]()
Bence gezmekte hiçç bir sorun yok.Sadece biz yazın genetik test yaptırırken orda ki genetikçi ile muhabbet etmiştik.Uçaktada çok fazla radyasyon salgılandığı bebeklerin bundan etkilendiğini söylemişti.O yüzden uçak yolculuğuna hamileyken çok sıcak bakamıyorumBen de şimdiden yaz tatili planlıyorum sağlıklı bebişler nasip etsin Allah bize de güzel güzel gezelim.
Ya sizin de fikrinizi alayım kızlarım. Gerçi bu kurda k.çımı kırıp oturmam lazım da6 aylık hamilelikte yurt dışı tatili yapılır mı
Tabi covid daha da artmazsa. Biz sağlıklı olursak.
Yeşil pasaportumuz çekmecede duruyor ve beni dürtüyor.
Covid öncesi çok güzel geziyorduk o zaman yeşil gelmemişti şimdi yeşil geldi ben hamileyim. Gitsek mi diye düşünüyorum valla duramıyorum sizce??
Bende hafta içi bir saatliğine kargoya gidip geliyorum benim işim evdenÇalışmıyorsun şanslısın evde koruyorsun kendiniçalışınca insan hep dışarıda, farklı gelmiyor konuş değiştirmek.
Ben de önceki gebeliğimde düşük yaptım hasretle kavuşmayı bekliyorum bebişime tabiki değişilmez bebek gezmeye o mantıkla düşünmedim elbet ben de canım![]()
Asya çok güzel isim bayıldım belki çalarızBizimki temeli attimiz zmanlar konustumuzda belirlemistik tabi habersiz öyle tatilde oldu supriz yaptı kuzum bize anası kurban![]()
Ay doğru söylemiştiniz özgeyle unutmuşumRize kuşumm sen![]()
Biraz riskli ra uzatılacak mı bi anda söylenip bırakılacak mıValla kuzum o da araştırıcam dedi ama işlerinden bir türlü isim ama fırsatı olmuyor ki adamın. Ya ben en çok mihra ismini çok sevdim anlamı felan çok güzel ama onun telaffuzu zormuş öyle mi sizce de ?
Omen tenrimmmmm bu doğru muBence gezmekte hiçç bir sorun yok.Sadece biz yazın genetik test yaptırırken orda ki genetikçi ile muhabbet etmiştik.Uçaktada çok fazla radyasyon salgılandığı bebeklerin bundan etkilendiğini söylemişti.O yüzden uçak yolculuğuna hamileyken çok sıcak bakamıyorum
Seninki ne cano yorumlasin kuzum bende pek bilmiyorum. Ben ilk ocugunun cinsiyetini söylemişim. Senin ki de ortadaKarindan degil canim ikiside vajinal yukaridaki kizimin assagidaki yeni bebisimin ayni hafta ikiside kizim 7+4 yeni bebis 7+3 ayni günlerdeki ultrasyonlar
Valla kuzum o da araştırıcam dedi ama işlerinden bir türlü isim ama fırsatı olmuyor ki adamın. Ya ben en çok mihra ismini çok sevdim anlamı felan çok güzel ama onun telaffuzu zormuş öyle mi sizce de ?
Eee desin artıkk yanii yeter daaaOlabilir rüşvet demeyelim de küçük hediyeler her zaman seni baş tacı eder![]()
Konyalılarr da var baya burdaa çokk antep zaten doluuAsya çok güzel isim bayıldım belki çalarız
Ay doğru söylemiştiniz özgeyle unutmuşumKonya ben de memleket hasretiyle öldüm bittim. Kavuşuruz tez zamanda inşallah
Biraz riskli ra uzatılacak mı bi anda söylenip bırakılacak mıbana da zor geldi ne yalan söylim
anlamı neymiş?
25 saat neresi oluyor yaOmen tenrimmmmm bu doğru muben annemlere gitcem doğurmaya. Burdan otobüsle 25 saat sürüyor yaklaşık
mecbur binecem
Ama çok etkiliyorsa alternatif arabayla falan mı gitsek bunu bi sorim doktora iyi oldu söylediğin![]()
Evet canım antepliyimAman Allahım yoksa Antep te mi yaşıyorsun. Bende antepliyim
![]()