- 31 Ekim 2019
- 1.871
- 3.819
- 133
- 31
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #19.021
Ayy ayy ağzım sulandıAh bende çok severim gözümde sirdan vardı mutlaka gidip yiycem dedim evden çıkamıyordum şimdi de canım istemiyor hayattan soğudum ağzımın tadı kaçtı![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy ayy ağzım sulandıAh bende çok severim gözümde sirdan vardı mutlaka gidip yiycem dedim evden çıkamıyordum şimdi de canım istemiyor hayattan soğudum ağzımın tadı kaçtı![]()
Hayirli evlat olsunlar hic önemi yok aslinda ama merak işte))Benimde baktı görünmedi pek bişi ben tahmin istemedim eşim olsaydı sizinki gibi oda ısrar ederdi kesin1 ay kafam karışmasın kesin olsun öyle desin
Kızlar muayene çok güzel geçti
2li sonuçları iyi dedi.
Hanımefendi anasına çekmiş yüzüstü yatıyordu.yerim ben onu
Ayağını salladı bu seferde bana
Çok nazlıydı ama çok zor gördü cinsiyetini
Kötü tek haber 16 dan sonra her muayenede vajinal de bakacakmış. Aman napalım tedbirli olmak iyidir sağlıkla doğsun da katlanıcaz artık
Ek: benim ilk hamileliğinde 29.haftada doğum başlamıştı. 33 e kadar yattım 33 te doğum oldu. O nedenle tedbirli olmak amacıyla bakacak kızlar doktorum.
Bugün muayenem vardi herşey çok guzel dedi zipliyodu Allahim şükürler olsun çok mutlu oldum.Tek sorun su içmemden kaynakli idrar yolu enfeksiyonun devam etmesi sonuçlari doktora göstericem pazartesi sanirim ilaç baslicak.Yuzde 51 tahmin sorduk cinsiyet için erkek dedi.Rabbim evlatlarimizi korusun
Afiyet olsun benim yerime de ye yarasın yavrumuzaAyy ayy ağzım sulandı![]()
Ben herseyini kız erkek giyer düşüncesiyle aldım bide içime biraz kız doğuyor belki ondan rahatım cinsiyeti öğrenen anneler içinizden geciyormuydu hiçHayirli evlat olsunlar hic önemi yok aslinda ama merak işte))
Aynn rabbim vatana millete devlete hayırlı bı birey olarak yetiştirmeyi nasıp etsin inşallahHayirli evlat olsunlar hic önemi yok aslinda ama merak işte))
Bilmiyorum ama belki bi kizim oldugu icin oyle düsünüyorda olabilirim ama sanki kizim olacak gibi geliyo banaBen herseyini kız erkek giyer düşüncesiyle aldım bide içime biraz kız doğuyor belki ondan rahatım cinsiyeti öğrenen anneler içinizden geciyormuydu hiç
Benimde kız oğlum yok ondandır belkideBilmiyorum ama belki bi kizim oldugu icin oyle düsünüyorda olabilirim ama sanki kizim olacak gibi geliyo bana![]()
Belkide psikolojiktirBenimde kız oğlum yok ondandır belkide![]()
Ben ıspanağı ilk gebelimde tiksindim daha yemiyorum oncekilerde benim farklı taşlık işkembe fln isterdi canımbu gebelimde hiç asermiyom ben 1 buçuk kilo vermişim olan seyleride yiyemiyorum önceden ete tavuğa bayılırdım şimdi midem bulanıyor insallh doğum yaptım da kalmaz bu
![]()
Bende ilk hamileligimde cok sacma ama antep fistigindan tiksindim adini duyunca bile bi tuaf oluyordumya öyle mi oluyo gerçekten, teyzem söylemişti hamileliğimde tiksindiğim şeyi hâlâ yiyemem diye, teyzemin çocukları 40 yaşında bu arada şu anhamilelikte tiksinilen şey gerçekten yenmiyo mu sonra
Bende sendede oluyomu bilmiyorum ama asiri assagida hissediyorum agri yapiyoKizlar ben artık bebeğimi hissediyorum böyle karnımın altında bir ağırlık var gibi özellikle yürürken sanki daha cok
Malesef ıspanağı sadece eşime yaparım yazık ben yemiyom bari o yesin diye kendim tadına zor bakiyom pişerken ama insandan insana değişir hepsini geçtim et tavuk olmaz insallhya öyle mi oluyo gerçekten, teyzem söylemişti hamileliğimde tiksindiğim şeyi hâlâ yiyemem diye, teyzemin çocukları 40 yaşında bu arada şu anhamilelikte tiksinilen şey gerçekten yenmiyo mu sonra
Ağrı yapmıyorBende sendede oluyomu bilmiyorum ama asiri assagida hissediyorum agri yapiyo
Bende ara ara agri oluyo ama genel olarak cok baski hissediyom sanki iki bacagimin arasinda gibiAğrı yapmıyorama ağırlık var gibi alt gobek tarafında
![]()
Yemeye başlayınca toparlarsın canım. Benim 2 ayım aynı öyle geçti ki o zaman tost bile yiyemiyordum. Hep yatıyordum. Buraya bile girmemiştim hatta ilk zamanlar bir süre hatırlarsın belki. Ama yedikçe geçiyor o halsizlik deBugün çok şükür bulantı kusma yok. Ama 2 gündür doğru düzgün bişey yemeğimden feci halsizim. Ayakta duramıyorum bacaklarım titriyor hemen. Yemem de bi tık daha düzeldi düne göre. İnşallah toparlarım hemen![]()
Aynen canım. Biraz rahatsız edici ama napalım zaten güzel şeylere ulaşmak her zaman zorlu olmadı mı?ahahaabütün bebeler kendine münhasır
yüzüstü yatış candır
bi şey olmaz kuzum ben son kontrole kadar hepsini vajinal olmuştum ilk defa karından baktı o da bebe yukarı çıkmış diye yoksa vajinalden devamdı![]()
Benim içimden kız geçiyorsu hep. Ama olur da erkek olursa hayal kırıklığı olmasın diye kendimi hiç moda sokmamaya çalışıyordumBen herseyini kız erkek giyer düşüncesiyle aldım bide içime biraz kız doğuyor belki ondan rahatım cinsiyeti öğrenen anneler içinizden geciyormuydu hiç
Benim ilk hamileliğimde tiksindiğim şeyleri bir süre sonra yiyebildim canım. Kişiden kişiye değişiyor bence. Kalıcı olanı pek duymadım ben. Geçer inşallah. Zira bende şuan liste çok kabarıkya öyle mi oluyo gerçekten, teyzem söylemişti hamileliğimde tiksindiğim şeyi hâlâ yiyemem diye, teyzemin çocukları 40 yaşında bu arada şu anhamilelikte tiksinilen şey gerçekten yenmiyo mu sonra
Anladım inşallah sağlıkla alırsınız kucağınıza bebeğinizi.Ben de 38 yaşındayım 2 li taramayı yaptırdım ama sonucu gidip almadım devletten. Bugün özeldeki kontrolde de dr üzerinde durmadı.Zaten siz kan vermişsiniz inşallah güzel çıkar sonuçlar.Açıkcası sonucu düşünmedim. Doktor ne dese yapayım vardır bi bildiği düşüncesindeyim hep. İlk başta yaptıralım dedim eşimle ama akşam sakin kafayla düşününce çok yaptırma taraftarı olmadık. 2li için kan tahlili alındı zaten perşembe çıkacakmış. Usg de zaten herşey normal görünüyordu. Benim tek yaptırmak istediğim ayrıntılı zaten bakalım. Sonuç için hocayla görüşeceğim Ozaman yaptırmak istemediğimi söyleyeceğim. Doktorunda yaptırmasının nedeni yaşım, ve daha önceki hamileliğimde yaşadığım sıkıntılardan dolayı önerdi
Bana bugün dr bunun normal olduğunu söyledi canım. Öyle durumlarda imkan varsa yat yoksa otur dinlen kesin geçer dediBende ara ara agri oluyo ama genel olarak cok baski hissediyom sanki iki bacagimin arasinda gibi