- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #3.341
Böyleydi yavrum benimkiCanım benim sağolasın inşaallah hayırlısı . Kese büyüyor 20 mm 2 cm yani ama içi boş görünüyor ya çok küçük biz göremiyoruz yada boş olabilir dedi görünmeliydi dedi çok üzüldüm gerçekten ama şuan tevekkül içindeyim. Sizin nasildi peki hatırlıyor musunuz kese boştu benim sizde illaki nokta falan vardır belki içinde
günaydın benimde dünden beri iyi mide bulantılarım herşey yiyebiliyorum amma kötü üçHamislik suan icin sıkıntısız bi sekilde ilerlio canimmidemde hazimsizlik problemi cok bugun. Ama diger turlu iyiyjm mide bulantilarim garip bi sekilde yok oldu diyebilirim enteresan yani
sen nasilsin canim nasil gidiyor.
Gün geçirdim allahalla.

Canım kötü düşünme ne olur, dua etmekten başka çaremiz yok inşallah Allah hepimize sağlıklı gebelikler nasip eder
Canım kötü düşünme ne olur, dua etmekten başka çaremiz yok inşallah Allah hepimize sağlıklı gebelikler nasip eder

uyuyamiyor insan bu saatte
 uyuyamiyor insan bu saatte sağlık ocağına kan vermeye gittim dünkü sancıdan korktuğum için. Sağlık ocağı doktoru 138 bence düşük bir değer dedi kadın doğuma gittin mi dedi
 sağlık ocağına kan vermeye gittim dünkü sancıdan korktuğum için. Sağlık ocağı doktoru 138 bence düşük bir değer dedi kadın doğuma gittin mi dedi  

Çok büyük dedi, bebeği etkileyebilir, düşük yapabilirsin dedi... Tam rahim ağzındaymış istesende normal doğum yapamazsın dedi.... Tabi o günleri görürsek dedi... Riskli bir gebelik yakın takibe alalım dedi... İlac falan vermedi...Kan değerlerim normal çıkmıştı. Yinede decavit ve ferro sanol  diye vitamin hapları verdi. Hergün iç dedi ama hergün içmiyorum çünkü zaten sağlıklı besleniyorum... Bugün tekrar randevum var... Dev miyom hamilelikte daha da devleşirmiş bakalım kaç cm oldu... Bebiş nasıl. Sanki hiç hamile değilim.. Hiç bir değişiklik yok bende göğüs hassasiyeti ve büyümesi dışında. Ne mide bulantısı ne aşerme vsvs... Benimle aynı durumu yaşayanlar varsa yazarmısınız kızlar.... Çok sevgiler...
 Çok büyük dedi, bebeği etkileyebilir, düşük yapabilirsin dedi... Tam rahim ağzındaymış istesende normal doğum yapamazsın dedi.... Tabi o günleri görürsek dedi... Riskli bir gebelik yakın takibe alalım dedi... İlac falan vermedi...Kan değerlerim normal çıkmıştı. Yinede decavit ve ferro sanol  diye vitamin hapları verdi. Hergün iç dedi ama hergün içmiyorum çünkü zaten sağlıklı besleniyorum... Bugün tekrar randevum var... Dev miyom hamilelikte daha da devleşirmiş bakalım kaç cm oldu... Bebiş nasıl. Sanki hiç hamile değilim.. Hiç bir değişiklik yok bende göğüs hassasiyeti ve büyümesi dışında. Ne mide bulantısı ne aşerme vsvs... Benimle aynı durumu yaşayanlar varsa yazarmısınız kızlar.... Çok sevgiler...