• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
aa olsa da veremem o kadar para :) deli işi resmen. ben çocuk doğar doğmaz tuvalete nasıl alıştırsam diye düşünüyorum hahahahaha şaka bir yana. bir pedlere verilen paralara acıyorum bir de bebek bezlerine.
sleepy alayım bende onunla devam edeyim. daha makul fiyatlı.
ay çok teşekkür ederim :KK200:

ben onunla ilgili bi youtube videosu izlemiştim biliyo musun

gerçekten alıştırıyolarmış tuvalete, bi kadın anlatıyodu, doğduğundan beri tuvalete götürüyorum diye😇

Kızlar kendime nazar değdim çok rahat geçiriyorum hamileliği diyordum ama bugün bir mide bulantısı var çok çok fena sabah uyandığımdan bu yana tuvalet dışında yerimden kalkamadım 😔 ilk defa böyle oldu

Kızlar, bugün 8 hafta 3 günlük olduk.
Hastaneden geliyorum.

Lavaboda idrardan sonra lönk diye kıpkırmızı bir kan pıhtısı düştü.
Aklım çıkıyordu. 🥺
Hemen ayaklarımı kaldırıp uzandım.
Eşimi ve doktorumu aradım, hastaneye gittik.

Spekulumla da probla da baktı doktor, bir şey göremedi. 😒
En son karından bile muayene etti.
Belki küçük bi polip vardır, o düşmüştür dedi. 🤷‍♀️

Çok şükür, bebeğim gayet sağlıklı.
3 günde 34mm büyümüş. ❤️

Rabbim yavrularımızı aklen, ruhen ve bedenen sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı da nasip etsin. 🙏
Allah korusun yaa kanamanda ondan kaynaklıydı belkide öncesinde çok şükür bebiş iyimiş allahım korusun sıkı sıkı tutunsun annesine 🙏🥰

Kızlar benim geçtiğimiz cuma kontrolüm vardı bir dahaki kontrol teee 20 kasım. Hatta doktor 1 hafta daha geç verecekti de buna anca ikna ettim 😂 ben şimdi 20 kasıma kadar nasıl dayanacağım?
Başka özel hastaneden randevu alıp bu cuma gitme fikri çık aklımdan 😂😂
Benim doktorda 3 hafta veriyor kontrolleri cumartesi gidince 3 hafta sonra gel diyecem ama sen dayanamıcan yine ne zaman istersen gel dedi 😅öyle deyince haftaya gitme fikri oluşmadı aklımda 😅😅bize bıraksalar gün vermeseler belki herhafta gitme fikri oluşmaz 😅😅😅😅

Allah korusun yaa kanamanda ondan kaynaklıydı belkide öncesinde çok şükür bebiş iyimiş allahım korusun sıkı sıkı tutunsun annesine 🙏🥰
Elhamdulillah canım.
Amiiiiin, inşallah. 🙏
Evet, belki de ondandı bilmiyoum ama kanama alanı gözükmüştü onda.
Bunda kanama alanı da yok.
Nereden geldi hiç anlamadım.

Ya ben dün prilam kullanmaya başladım ondan mı yoksa hamilelikten mi bilmiyorum deli gibi uyuyorum 24 saatte 16 daat uyudum uyku uyanıklık birbirine karıştı tövbeler olsun🤣🤣🤣

Bende progestanı ağızdan almaya başladım bak ondan olabilir bizim bu uyku modumuz:)

Kızlar hepinizin gebelik Sağlıkla ilerlesin inşallah🌸
Size sormak istediğim bir soru var, benim 11. Gün kontrolümde 32 mm bir yumurtam vardı doktor çok büyümüş bi test yapalım hormon testi LH pik mi çatlama olmuş mu bakalım dedi. Normalde hormon testleri adetin 2-3. Günü yapılıyor anlam veremedim doktorum da LH pik mi ona bakacağız demişti. Sonuçlar çıkınca pik olmuş ama çatlamamış demişti. Bu zamana kadar en geç 30. Gün adetimi oldum kürtajdan sonra ve 2 aylık döngüm 25.gün.

Bugün 31. Günümdeyim, sabah test yapayım dedim. Size ilk 5 dk ve sonraki
Testleri atıyorum, ilk beş dk sonrası doğru sonuç vermiyor biliyorum hatta son fotoğrafta pembe kısım durup içi beyazlaşan bir çizgi var. Kuruma çizgisi böyle bir şey mi? Bu şartlarda tekrar yumurtlayıp gebe kalmak mümkün mü? Yoksa ben şuan çizgi mi uyduruyorum kafamdan🙄😂
Bence bu kuruma çizgisi çünkü 1 buçuk saat gibi bir süreden sonra artık içi beyazlaşmaya başladı ama size danışmak istedim böyle bir şey başına gelen var mı?
Bu arada testin markası SURELAB bazen yanlış sonuç veriyormuş🌸
bende surelabla bu sekilde silik ögrendim bence var hergün yapin birde ovulosyon testi varsa onuda deneyin onda daha koyu cikiyor

Maşallah 🥰 Çok sevindim 🥰🥰🥰
Darısı Başıma 🙈

İstanbul Anadolu Yakası nda düzenli gidebileceğim doktor arayışındayım şuan. Benim tüp bebek merkezinin hamile olduktan sonraki muayne ücreti çok fazla geldi çünkü 😔
İnşallah darısı sana. Vajinal kontrolle duyduk biz sanırım daha küçük diye. Karından bakmadı daha belki bir ay sonra karından bakar.
Avrupa yakasındayım maalesef karşıyı hiç bilmiyorum inşallah içinize sinen doktor bulursunuz

Kizlar napiyorsunuz 🤗 herşey yolunda inşaallahh kv yi gönderdik yemek bana kaldıı :KK17:
Buhafta sadece kendime yapıyorumm yemek eşim işte sadece sabahları kahvaltı hazırlıyor ikimize akşamda kendime ediyorum ama bugün çok zor ettim ve yeneğe çok zorlandım galiba banada gerdiler 🤭

Back
X