• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Benim akşama kadar mide fukur fukur açlık bastırıyor napiyim akşama kadar yiyemem ki 🤐 dolaba girip meyve süt ekmek arası yiyorum allahım inşallah fazla kilo almam hemşire çok tüket dedi senin iki tane günde 5-6 tane yumurta yemeye çalış dedi :olamaz:
Yok artık, kız Allah korusun kolesterol fırlar 5-6 yumurta ile. 😂😂😂
Biz 1 yiyorsak hadi sen 2 ye, 6 nedir? 🙈

Kızlar ben 175 boy 112 kiloydum tedaviye başladığımda.Bugün tartıldım. 102 kiloyum. Nasıl oldu bilmiyorum ama sanırım düzenli yemek ve bol su. Allah'a şükür mide bulantısı sabah iğne olunca oluyo.o kadar o da az.
En sevdiğim dönem sanırım göbeğim var ve gizlemek zorunda değilim 😂
Belirti çok var bende . İgnelerden mi bebişten mi anlamıyorum ama konuşunca duruyor 😂Gec3 sırtüstü yatırmiyor Tahmin üst kısmında ara ara sancı oluyor. Ben işten ayrılıp evde ahşap boşama işine devam ediyorum🥰 Bebislerin kapı süslerini filan yapıyorum. Bugün bı anda sancı girdi 😔 çocuğum ne kıskanıyorsun sana da yapacağım dedim durdu 😂

Son düzenleme:
Benim akşama kadar mide fukur fukur açlık bastırıyor napiyim akşama kadar yiyemem ki 🤐 dolaba girip meyve süt ekmek arası yiyorum allahım inşallah fazla kilo almam hemşire çok tüket dedi senin iki tane günde 5-6 tane yumurta yemeye çalış dedi :olamaz:
Evet kuzu ikiz olduğu için senin daha iyi yemen lazım dedi 😂 nasıl yiyim ya hayatta yiyemem 2 tane yumurta haşlıyorum her gün

Merhaba canım çok şükür iyiyim sen nasılsın arada girip okuyorum hepinizi takip ediyorum😊 sadece olumsuz bişey okuyunca moralim bozuluyor. İnşallah herkes sağlıkla hayırlısıyla evladını kucağına alır 😍senin bulantın hala devam ediyormuş inşallah Bi an evvel rahatlarsın biter bulantılar
İyi olduğunuza sevindim 🥰Bende iyiyim çok şükür hapı bırakınca perişan oluyorum. Bulantılar bitti mi diye haftada 1 içmiyorum ama henüz bitmemiş 🤭 Bende bazı yorumlardan etkileniyorum sonra takmamaya çalışıyorum🤭 Sağlıkla gelsin kuzucuklar ♥️

Sen ne diyon bacım diyeydin :KK70: Şu kas yapmaya çalışan erkekler günde bilmem ne kadar yumurta yiyor ya onun gibi😂😂

İyi olduğunuza sevindim 🥰Bende iyiyim çok şükür hapı bırakınca perişan oluyorum. Bulantılar bitti mi diye haftada 1 içmiyorum ama henüz bitmemiş 🤭 Bende bazı yorumlardan etkileniyorum sonra takmamaya çalışıyorum🤭 Sağlıkla gelsin kuzucuklar ♥️
Bende takmak istemiyorum ama kaygı oluyor işte. Senin göbişin çıktı mı canım 😍

Back
X