- 16 Temmuz 2021
- 1.369
- 3.709
- 48
- 32
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #9.061
İlaç alıyor musunuz bulantı içinYaaa, kıyamam canım.
Benim sabah akşam oluyo genelde.
Bazen tüm gün sürüyo, o baya zorluyo beni.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlaç alıyor musunuz bulantı içinYaaa, kıyamam canım.
O kadar yorulmuşum ki bir müddet uyuyamadım yorgunluktan sonra bayılmışım şuan daha iyiyim biraz daha dinlenince bir şey olmaz inşallah yaöyle sevmiyorum ki bu emrivaki işlerien sevdiğim olsa bile yaniiii
yormuşsun artık, ama daha yorma kendiniumarım da ziyaret kısa sürer
bu arada kanamanın olmaması iyiama dikkat et olur mu
![]()
14.haftadan sonra kullanmaya başlayacağım ben. İncia nın çatlak kreminde karar kıldımÇatlak olmaması için tatlı badem yağı ve bebe yağı kullanıyor musunuz? Benim arada karnım kaşınmaya başladı bacaklarım da öyle. Sanırım zamanı geldi.
NeyiEklemeye çalıştım olmuştur inş![]()
Ben gece yatmadan 1 prilam içiyorum o bana yetiyor. Haftada 1 içmedim 2 kez kesildi mi bulantım diye her seferinde kustum berbattı. Bende yumurta et balık yiyemiyorum. Hiç sağlıklı beslenmiyorum tiksinmeden dolayı. İnşallah bir an evvel düzelirBulantı için neler yapıyorsunuz? Ben prilam içiyorum günde üç kere ama bir işe yaramıyor mahvoldum kusmaktan. Doktor normal bi süre böyle olacak dedi sürekli ekmek yiyorum başka bişi yiyemiyorum ne yumurta ne et ne bişi. Bana önereceğiniz bir şey var mı deneyip işe yarayan??
Tum gün sürmesi kotü işte yaaaYaaa, kıyamam canım.
Sormaa o ben iştee hep dışardan yemek istiyorummUmarımaşerme olayları başladı mı ne kadar garip bi süreç insan bazen hiçbir şey yiyemiyor bazen dünyaları yiyor
![]()
Cevap yaz diyince tabloda bişiler doldurmama izin verdi galiba ama14.haftadan sonra kullanmaya başlayacağım ben. İncia nın çatlak kreminde karar kıldım
NeyiTabloya siz ekleme yapamıyorsunuz
Ben gece yatmadan 1 prilam içiyorum o bana yetiyor. Haftada 1 içmedim 2 kez kesildi mi bulantım diye her seferinde kustum berbattı. Bende yumurta et balık yiyemiyorum. Hiç sağlıklı beslenmiyorum tiksinmeden dolayı. İnşallah bir an evvel düzelir
Yok olmaz öyleCevap yaz diyince tabloda bişiler doldurmama izin verdi galiba amaolmadıysa siz ekler misiniz
![]()
Bu kremi ne tarafiniza surmek gerek canim eczanedenmi alınıyor14.haftadan sonra kullanmaya başlayacağım ben. İncia nın çatlak kreminde karar kıldım
NeyiTabloya siz ekleme yapamıyorsunuz
Ben gece yatmadan 1 prilam içiyorum o bana yetiyor. Haftada 1 içmedim 2 kez kesildi mi bulantım diye her seferinde kustum berbattı. Bende yumurta et balık yiyemiyorum. Hiç sağlıklı beslenmiyorum tiksinmeden dolayı. İnşallah bir an evvel düzelir
Ben internetten sipariş edicem canım. Karına kasık bölgesine falan sürcemBu kremi ne tarafiniza surmek gerek canim eczanedenmi alınıyor
Beslenme konusunda aynıyız vücuduma giren tek yararlı şey sabah içtiğim diofol. 3 doktora sordum üçü de bebek etkilenmez dedi inş öyledirBen gece yatmadan 1 prilam içiyorum o bana yetiyor. Haftada 1 içmedim 2 kez kesildi mi bulantım diye her seferinde kustum berbattı. Bende yumurta et balık yiyemiyorum. Hiç sağlıklı beslenmiyorum tiksinmeden dolayı. İnşallah bir an evvel düzelir
IsmineydiiBen internetten sipariş edicem canım. Karına kasık bölgesine falan sürcem
Yok, almıyorum henüz.İlaç alıyor musunuz bulantı için
28 yaşındayım, 26 Haziran muhtemel doğum , il konya olacak yakında kese hatırlamıyorum kalp 5+4 te görmüştük ama hala dinletmediler ısı veriyor dedi dinlediniz mi sizler kalp atışınıYok olmaz öyleSiz yazın bilgileri ben ekleyim
Bende açken de oluyo, yemekten 10dk sonra da. Hiç anlamadımTum gün sürmesi kotü işte yaaa
Açkende oluyormuş bu bulantı ben acıktımmı daha çok oluyor bulantı
O kadar yorulmuşum ki bir müddet uyuyamadım yorgunluktan sonra bayılmışım şuan daha iyiyim biraz daha dinlenince bir şey olmaz inşallah ya
Bazılarından biri de benim sanırım hiç olmadıHee kızz bazılarında olmuyormuş 1 ay daha sık dişini herşeye düzene girecek![]()
8. Haftada dayanılmaz hale geliyor diye genel bir kanı var. Sanıyorum sizin artık daha kötüye gitmez. Umarım hepimiz bi an önce bulantıdan kurtuluruzYok, almıyorum henüz.
Bu zamana kadar 1 kere çıkardım.
Böyle araba tutması gibi dalgalanan bir bulantı.
İlaç içmeye biraz daha var sanırım.
Yok sinmedi gerçekten sezeryandan çıkmıştı o gün üstelik bekledik öğle arasına kaldık hamilelerle, doktor da mola veremedi artık ondan mı gergindi bilmiyorum ama ben zaten evhamlıyım bir de öyle olunca tuhaf hissettik doktor çok önemli sonuçtaNe gülüyoo dalga geçer gibi terbiyesizz oda içine sinmediysee baska bulursun amaa tavrı gerginse iyi yapmışsın zaten seveceğin bi doktorun olsun hep içine sinmemiştir
Benimde bütün belirtilerim kesildi tek belirtim göğüs agrisiydi zaten. Bir de üstüne grip oldum sanırım ondan kesildi belirtiler doktor 3 hafta sonra gel demişti ama içim içimi yiyor grip bebeğe bir şey yaptı mı diyeBazılarından biri de benim sanırım hiç olmadıolmamasıda tedirgin ediyor insanı
olsa dert olmasa dert sürekli göğüslerimi kontrol ediyorum şişlermi diye başka belirti yok çünkü
![]()