- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #9.081
Ankara etimesgut sincan eryaman civarı ikamet eden arkadaşlar var mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Badem yağı kullanıyordum ilk hamileliğimde ozaman doktorum tüylenme yapıyor bebe yağı kullan demişti düzenli kullanmama rağmen yine çatlak çok fazla oluştu ozamanlar bukadar çeşit yoktu kremlerde bizim gelin zeytin yağı kullandı çok aşırı kilo almasına rağmen hiç çatlağı olmadı biraz kişinin yapısıyla alakalı birşey olduğuna inanıyorum normalde de 1 2 kilo alıp verince çatlayan bir vücudum varÇatlak kremi konusunda da karar veremedim her kreme iyi diyen de var kötü diyen de. Ben weleda ve mama bee arasında kaldım. Kullanmaya başlayan var mı? İkinci trimesterda başlayın şeklinde önermişler hep. İkinci hamileliği olanlar bu konuda bize yardımcı olabilir![]()
Belirti olmayıncada insan tedirgin oluyor grip etkilemez bebeği canım evham yapıyoruz sadece benimde 2 hafta sonra kontrol bugün gitsem mi gitmesem mi kendimle mücadele verdim herşey yolundadır umarım güzel düşünelim güzel olsun inşallahBenimde bütün belirtilerim kesildi tek belirtim göğüs agrisiydi zaten. Bir de üstüne grip oldum sanırım ondan kesildi belirtiler doktor 3 hafta sonra gel demişti ama içim içimi yiyor grip bebeğe bir şey yaptı mı diye![]()
Buda bitecek kuzum beniimmBende açken de oluyo, yemekten 10dk sonra da. Hiç anlamadım
Benimde pek belim ağrımıyor meselaa normalde ne yesem midem yanardı reflü olduğum için oda olmuyor göğsüm eskisi gibi çok ağrımıyor çok hafif hatta anlamazsın bileBazılarından biri de benim sanırım hiç olmadıolmamasıda tedirgin ediyor insanı
olsa dert olmasa dert sürekli göğüslerimi kontrol ediyorum şişlermi diye başka belirti yok çünkü
![]()
Evet önemli tabiikiiYok sinmedi gerçekten sezeryandan çıkmıştı o gün üstelik bekledik öğle arasına kaldık hamilelerle, doktor da mola veremedi artık ondan mı gergindi bilmiyorum ama ben zaten evhamlıyım bir de öyle olunca tuhaf hissettik doktor çok önemli sonuçta
Benim göğüslerimde çok ağrırdı bu günlerde geçti sadece şişkinliği varBenimde pek belim ağrımıyor meselaa normalde ne yesem midem yanardı reflü olduğum için oda olmuyor göğsüm eskisi gibi çok ağrımıyor çok hafif hatta anlamazsın bile
Aynenn işte bitiyor gibiii yavaş yavaşş hatta göğsüm değdimi çok acırdı uyuyamazdımmBenim göğüslerimde çok ağrırdı bu günlerde geçti sadece şişkinliği var![]()
Al benden de o kadar inşallah rahata girerizAynenn işte bitiyor gibiii yavaş yavaşş hatta göğsüm değdimi çok acırdı uyuyamazdımm
Aynen öyle canım bende geçen hafta koştum gittim doktor böyle 9 ayı nasıl geçireceğiz sakin ol dedi. Her şey yolunda diye güzel güzel anlattı bende ay sonunu bekliyorum artıkBelirti olmayıncada insan tedirgin oluyor grip etkilemez bebeği canım evham yapıyoruz sadece benimde 2 hafta sonra kontrol bugün gitsem mi gitmesem mi kendimle mücadele verdim herşey yolundadır umarım güzel düşünelim güzel olsun inşallah![]()
Az kaldii şu buay bitmesine 2 hafta kaldııAl benden de o kadar inşallah rahata gireriz![]()
Bende ay sonunu bekliyorummmAynen öyle canım bende geçen hafta koştum gittim doktor böyle 9 ayı nasıl geçireceğiz sakin ol dedi. Her şey yolunda diye güzel güzel anlattı bende ay sonunu bekliyorum artık
Umarım bebislerimiz güzel güzel büyüyordur![]()
Bende perşembe şimdiden heyecan bastıAz kaldii şu buay bitmesine 2 hafta kaldıı![]()
Ben ilk hamileliğimide rahat geçirmiştim nadir mide bulantısı ama aşırı bir mide yanması yaşamıştım tabi ozaman yaş 20 diBenimde pek belim ağrımıyor meselaa normalde ne yesem midem yanardı reflü olduğum için oda olmuyor göğsüm eskisi gibi çok ağrımıyor çok hafif hatta anlamazsın bile
Nasıl göbek kızz bildiğimiz çekecezmi
Senin ki daha erken çağırdı vallahaaa müthişBende perşembe şimdiden heyecan bastı![]()
Hiii benim çektiğim gibiNasıl göbek kızz bildiğimiz çekecezmi![]()