- 31 Ekim 2019
- 1.871
- 3.819
- 133
- 31
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #9.101
Kafasını kırmamdan korktuSenin ki daha erken çağırdı vallahaaa müthiş![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kafasını kırmamdan korktuSenin ki daha erken çağırdı vallahaaa müthiş![]()
Oyyy bu 2cimi bide maşaaallahhhh ilk çocuğun kızmı erkekmiBen ilk hamileliğimide rahat geçirmiştim nadir mide bulantısı ama aşırı bir mide yanması yaşamıştım tabi ozaman yaş 20 dişimdi 2 katı olduk ama çok şükür buda öyle geçiyor inşallah öylede devam eder sağlıklı olsunlarda gelip geçici şeyler olsun razıyım rabbim herkesin yardımcısı olsun özellikle çalışan hamişlerin
![]()
Kız 19 yaşındaOyyy bu 2cimi bide maşaaallahhhh ilk çocuğun kızmı erkekmi![]()
Seninkini görmediiimmmHiii benim çektiğim gibi![]()
Aaaaa siz kac yaşındasınızkii ayıptır sormasııKız 19 yaşında![]()
Keşke yemeden önce çekseydimm bende şimdi şiştim benHadi kızlar herkes son dakika göbeğini atsın9+2
Keşke yemeden önce çekseydimm bende şimdi şiştim ben![]()
Bildirimde bak kız etiketledim geride kaldıSeninkini görmediiimmm![]()
Vardı kuzumm vallahaakız illaki kendi göbeğin vardır
Atta gözümüz güzel görsünVardı kuzumm vallahaa![]()
39 yaşındayım kuzum erken evlilik yaptım malesef aslında 2 ci çocuk hiç aklımda olmayan birşeydi ama hayat bize neler sunacak malesef bilemiyoruz 1 sene önce 2 ci evliliğimi yaptım ve eşimin çocuğu ufak yaşta vefat etmişAaaaa siz kac yaşındasınızkii ayıptır sormasıı![]()
Atarım 1 2 saat sonra eşim evde şimdi sorup durur kime atcan diyeAtta gözümüz güzel görsün![]()
Atarım 1 2 saat sonra eşim evde şimdi sorup durur kime atcan diye![]()
gece prilam içmeyince ertesi gün ayağa kalkamıyorum ben. Kustukca başım ağrımaya başlıyor. Gün içerisinde de ekşi elma ve portakal suyu felan tüketmeye calışıyorum rahatlatıyor azcık. Tek dileğim 3.ay ile biter bulantılarda yoksa 9 ay nasıl geçer bilemiyorumBulantı için neler yapıyorsunuz? Ben prilam içiyorum günde üç kere ama bir işe yaramıyor mahvoldum kusmaktan. Doktor normal bi süre böyle olacak dedi sürekli ekmek yiyorum başka bişi yiyemiyorum ne yumurta ne et ne bişi. Bana önereceğiniz bir şey var mı deneyip işe yarayan??
Yaaaa resmen soramadığım hikayeyi geçtin amaa cok fazla sevmiyorum sormayı belki anlatmak istemez diye aayyy nasıl duygulandımmm olsun bakk allah yüzünüzü gercekten güldürmüş eşinizede çok iyi gelcek eminim sağlıklı kucağınıza alın inşaallahhh39 yaşındayım kuzum erken evlilik yaptım malesef aslında 2 ci çocuk hiç aklımda olmayan birşeydi ama hayat bize neler sunacak malesef bilemiyoruz 1 sene önce 2 ci evliliğimi yaptım ve eşimin çocuğu ufak yaşta vefat etmişo çok istedi allahta nasip etti inşallah sağlıcakla devam eder kucağımıza alırız
yaş sordun hayat hikayemi özet geçtim ama
![]()
Aynenn deliii adamm yavvvhaklısın allah bizi eşlerin diline düşürmesin
![]()
Benim de var vücudumda halihazırda. Demek ki göbeğim de çatlayacak. Yine de elimizden geleni yapalım da. Peki oluşan çatlaklar görüntü olarak azalıyor muBadem yağı kullanıyordum ilk hamileliğimde ozaman doktorum tüylenme yapıyor bebe yağı kullan demişti düzenli kullanmama rağmen yine çatlak çok fazla oluştu ozamanlar bukadar çeşit yoktu kremlerde bizim gelin zeytin yağı kullandı çok aşırı kilo almasına rağmen hiç çatlağı olmadı biraz kişinin yapısıyla alakalı birşey olduğuna inanıyorum normalde de 1 2 kilo alıp verince çatlayan bir vücudum var![]()
Yanii genelde 19 yaşında kızın var ne çocuğu diyende oluyor o yüzden özet geçtimYaaaa resmen soramadığım hikayeyi geçtin amaa cok fazla sevmiyorum sormayı belki anlatmak istemez diye aayyy nasıl duygulandımmm olsun bakk allah yüzünüzü gercekten güldürmüş eşinizede çok iyi gelcek eminim sağlıklı kucağınıza alın inşaallahhh![]()
Malesef benimki azalmadı ve kilo verince daha kötü bir görüntü oluyor ama şu bir gerçek evlat okadar güzel bir varlık ki inan ne vücudunda bıraktığı hasar ne kötü görüntü çokta umrunda olmuyor onun için can vermeye hazırken vucüdün kötü olmuş umrunda olmuyor yani benim için öyle rabbim herkese tattırsın bu duyguyu gerisi hiç önemli değil benceBenim de var vücudumda halihazırda. Demek ki göbeğim de çatlayacak. Yine de elimizden geleni yapalım da. Peki oluşan çatlaklar görüntü olarak azalıyor mu
Ben de dün unutmuşum mesela sabah yine çok kötüydüm. Krakerden bile koku geliyor midemi bulandırıyor. Korona geçirdim o zaman koku gitmişti bende. Şu an öyle bi geri geldi ki anlatamam. Sanırım kokulardan dolayı yaşıyoruz tetikliyorgece prilam içmeyince ertesi gün ayağa kalkamıyorum ben. Kustukca başım ağrımaya başlıyor. Gün içerisinde de ekşi elma ve portakal suyu felan tüketmeye calışıyorum rahatlatıyor azcık. Tek dileğim 3.ay ile biter bulantılarda yoksa 9 ay nasıl geçer bilemiyorum![]()