• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Malesef benimki azalmadı ve kilo verince daha kötü bir görüntü oluyor ama şu bir gerçek evlat okadar güzel bir varlık ki inan ne vücudunda bıraktığı hasar ne kötü görüntü çokta umrunda olmuyor onun için can vermeye hazırken vucüdün kötü olmuş umrunda olmuyor yani benim için öyle rabbim herkese tattırsın bu duyguyu gerisi hiç önemli değil bence 🙏
Tabii ki öyle. Ben de vücudu olması gerektiği gibi kabul etme taraftarıyım güzellik standartlarına uymak zorunda değiliz. Gelirse gitmezse de yapacak bir şey yok başımızın üstünde yeri var bebişler sağlıklı olsun da💖💖

Hadi kızlar herkes son dakika göbeğini atsın :anneadayı::KK9:🧿 9+2

çıkıyor valla küçük küçük 🧡 ben de bunu 9. haftanın sonunda çekmiştim, yüzümü koymak yasak mı bilemedim, kafamı kesip ekledim. "kafamı kesip" cümleye bak😂

Eklentiler

• A3D39BCF-135C-4EF4-B13B-4D524293E518.webp
    A3D39BCF-135C-4EF4-B13B-4D524293E518.webp
    50,2 KB · Görüntüleme: 102
Yanii genelde 19 yaşında kızın var ne çocuğu diyende oluyor o yüzden özet geçtim 😁çünkü bende çok ikilemde kaldım boyumca kızım var ve 2 ci bebek ama eşim herşeyi hak eden biri onu mutlu etmeye değer diye düşündüm yani çok uzun bir ara var sil baştan başlamak beni korkutmuyor diyemem rabbim neylerse güzel eyler yaşanacakmış diyorum
Ilkinde baya neler yaşamıssın az cok tahmin edebiliyorum gibii ama sanada helal olsun enazından eşini düşünerek istedinn napıcan nasiipp 🤗

Ilkinde baya neler yaşamıssın az cok tahmin edebiliyorum gibii ama sanada helal olsun enazından eşini düşünerek istedinn napıcan nasiipp 🤗
Anne olmayı bizler nasıl hak ediyorsak oda baba olmayı hak eden biri Allah nasip görürse bir kayıp verdik kalp durması sonucu nasıl üzüldüğünü 2 ci kez yıkıldığını gördüm ve inan bebişi kaybetmekten çok onun üzüntüsüne daha çok üzüldüm rabbim kaybettiklerimiz ömrünü karnımdakine nasip etsin inşallah kız neler yaşamışım bak yazarken duygulandım 😅😅neyse sağlıcakla alalım inşallah kucağımıza hepimiz hayırlı sağlıklı evlatlar nasip olsun

Anne olmayı bizler nasıl hak ediyorsak oda baba olmayı hak eden biri Allah nasip görürse bir kayıp verdik kalp durması sonucu nasıl üzüldüğünü 2 ci kez yıkıldığını gördüm ve inan bebişi kaybetmekten çok onun üzüntüsüne daha çok üzüldüm rabbim kaybettiklerimiz ömrünü karnımdakine nasip etsin inşallah kız neler yaşamışım bak yazarken duygulandım 😅😅neyse sağlıcakla alalım inşallah kucağımıza hepimiz hayırlı sağlıklı evlatlar nasip olsun
Amin inşaallahh canım beniimm 🤲 ilki boşanmamı oldu anlaşamadınız dimi

Yaa göbek çıkması için daaha biraz erken değil mii🙊 😅 büyük ihtimalle 16. Hafta itibariyle biraz biraz çıkmaya başlar gibime geliyo.Bende de var hafif göbek ama gaz ve kendi göbüşüm 🤣🤣

ama sadece minik tontiği düşünme kese de var

küçücük çıkabilir✌️ ben şu an 49 kiloya düştüm, o sebeple ihtimal veriyorum 😇

gördükçe de çok mutlu oluyorum🧡 ben buradayım diyo🖖😍

Ben de dün unutmuşum mesela sabah yine çok kötüydüm. Krakerden bile koku geliyor midemi bulandırıyor. Korona geçirdim o zaman koku gitmişti bende. Şu an öyle bi geri geldi ki anlatamam. Sanırım kokulardan dolayı yaşıyoruz tetikliyor
Aynen hormonlardan yüzünden kokulara daha bi hassasiyeti oluşuyor. ilk hamileligim gibi bulantı olmaz diye düşünüyordum ama her hamilelik farklı seyrediyormuş gerçekten.

Back
X