Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hee kuzz bugün baya mutfakta ayaktaydım ara ara oturdum tabiii ama soğanı sağolsun eşim doğradı salata yaptı kendine ben soğansız akıntıyı bile anlıyoruz ya aklımız çıkıyorr
Allah korusun vallahii yaa önceden böyle olmamıştı alışveriş ettiğimde ama bugün ilkkez boyle geldi külotumda bi ıslaklık hissettim tövbe bismillah dedim wc ye gittim bi oh çektim resmen
Allah korusun vallahii yaa önceden böyle olmamıştı alışveriş ettiğimde ama bugün ilkkez boyle geldi külotumda bi ıslaklık hissettim tövbe bismillah dedim wc ye gittim bi oh çektim resmen
Selam Kızlar.
bende de sürekli beyaz bazen hafif yeşil geliyor Dr normal dedi bu aylarda sana fitil vermicem dedi akıntı zâten sürekli var. 1 vakit abdestim bazen 2. Vakte yetmiyor akıntıdan
Aynen lcw da çeşit daha çok. Bende mavi bulamadım hep 34 36 38 vardı Elbise aklımda yoktu eşim beğendi aldık onu da İç çamaşırı hoşuma gitmedi lcw dakiler. E bebeği övmüş herkes ordan alcam sanırım ama pahalı geldi tanesi 20 TL ye geliyo belki de normaldir piyasasını bilmediğim için
Aynen lcw da çeşit daha çok. Bende mavi bulamadım hep 34 36 38 vardı Elbise aklımda yoktu eşim beğendi aldık onu da İç çamaşırı hoşuma gitmedi lcw dakiler. E bebeği övmüş herkes ordan alcam sanırım ama pahalı geldi tanesi 20 TL ye geliyo belki de normaldir piyasasını bilmediğim için
E bebektede varmış ama bende hic uğramadım çünkü bi o mağaza yoktu orda iç çamaşırı ben buldum bide dantelliii ama bedenime göre yoktu millet kapmiş hamileyken bile afedersinn seksi görünecek hale geldiikk