• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Merhaba hanımlar ben de 7 haftalık hamileyim burda takip ettigim kadarıyla bi çok kişinin kanaması olmuş benim de cumartesi gününden beri kanamam var doktora gittim herşey normal bebek kesesi kalp atışı gayet iyi dedi ilaç bile vermedi ama kanama hala devam ediyor ve adet sancısı gibi de agrım var kanama yaşayanlar sizin de ağrınız var mıydı acaba yoksa ağrısız leke mi görüyordunuz korkmaya başladım birazdan tekrardan hastaneye gideceğim

Kızlar benim gibi baştan beri hiç mide bulantısı olmayan bu hafta başlayan var mı ayy çok fena bişeydi tavuk yedim mahvoldum çıkaramadım da midem allak bullak 😪şu an baştan beri bulantı yaşayanları çok iyi anlıyorum
Bende de hiç yoktu 9. Hafta başladı ne hikmetse sabahları oldu hep bide bişeyler yerken bu ara geçti gibi ben de şaşırmıştım şimdi de acı su gibi bişey geliyo anlayamadım ağır bişey de yemiyorum

Günaydın anneler nasılsınız?
Aklıma gelmişken sorayım, ben geçenlerde sqglik ocağına gittigimde tetanoz aşısı için bebeğin hareketlerini hissettiğinde gel dedi ama ben yaptırmak istemiyorum. Sizler bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
Günaydın canıım ben olmayı düşünmüyorum paslı aletmi kaldı artık ameliyathanelerde 🤨

Merhaba hanımlar ben de 7 haftalık hamileyim burda takip ettigim kadarıyla bi çok kişinin kanaması olmuş benim de cumartesi gününden beri kanamam var doktora gittim herşey normal bebek kesesi kalp atışı gayet iyi dedi ilaç bile vermedi ama kanama hala devam ediyor ve adet sancısı gibi de agrım var kanama yaşayanlar sizin de ağrınız var mıydı acaba yoksa ağrısız leke mi görüyordunuz korkmaya başladım birazdan tekrardan hastaneye gideceğim
Bende de oldu kanama bir kere sonra kahverengiye döndü yaklaşık 10-15 gün sürdü kesildi çok şükür alt karın ağrısı ilk zamanlar çok oldu bende şimdi yine oluyor ara ara sağlıkla kucağına alırsın inşallah🌸

Ohh be beklediğim cevap buydu işte. 👍Birde özelde ameliyat olacam zaten
E yani ona aşı buna aşı aşı karşıtı değilim ama mantığıma uymayan aşıları yaptırmakta anlamsız geliyor sebebe bak alet paslı olursa diye ben aşı olucağıma ameliyat hanedeki paslı aleti değiştirsinler 😂

Kızlar merhaba bende 8+5 hamileyim , belki yazan olmuştur ama aranızda nifty testi yaptırmayı düşünen var mı? Ben 35 yaşındayım yaştan dolayı yaptırmayı düşünüyorum
ben yaptırdım canım eşim öyle istediği için. doktor bize iki test önerdi ya tarama testi yada nipt ben çok da gönüllü olmasam da eşimin ısrarı sebebiyle yaptirdim

Bende de oldu kanama bir kere sonra kahverengiye döndü yaklaşık 10-15 gün sürdü kesildi çok şükür alt karın ağrısı ilk zamanlar çok oldu bende şimdi yine oluyor ara ara sağlıkla kucağına alırsın inşallah🌸
Cok sagol cevap icin Insallah hepimiz saglikla aliriz kucagimiza kanamadan degil de agridan korkuyorum ben

Merhabalar, geçmiş olsun.
Gördüğüm kadarıyla kanaması olanlara ya iğne ya fitil veriyorlar.
Ertesi gün kahverengi lekelenmeye dönüyor zaten.
4 gün süren kanama bana fazla geldi canım, istersen başka bir doktordan da görüş al.
Belki ilaç verir.

@newnew Kuzum yine sana yazıyorum ama sende öksürük var mıydı gripte benim başta kuru öksürüktü, balgamlıya çevirdi afedersin 2 gündür çok arttı bir de astımım var sana da bir sorayım dedim öksürüğün var mıydı diye
Rabbim tez vakitte şifa versin canım valla bende anneme geldim biraz rahat ederim diye sanırım biraz şifa kaptım gibi 🤲🏼 hastalıklar hepimizden uzak olsun

E yani ona aşı buna aşı aşı karşıtı değilim ama mantığıma uymayan aşıları yaptırmakta anlamsız geliyor sebebe bak alet paslı olursa diye ben aşı olucağıma ameliyat hanedeki paslı aleti değiştirsinler 😂
Özel hastanede paslı aletler olmuyormukii 😊

Cok sagol cevap icin Insallah hepimiz saglikla aliriz kucagimiza kanamadan degil de agridan korkuyorum ben
Mutlaka iğne ve progestan hap vermesi gerekiyor kullanıyomusun
Özel hastanede paslı aletler olmuyormukii 😊
Sanmıyorum olucağını açıkcası özel devlet farketmez bütün hastanelerin buna dikkat etmesi gerekiyo insan sağlığı sonuçta

Kızlar eşim doktora getirdi şimdi ilk geldiğim doktora geldik çocuğunu görmek istiyormuş inşallah güzel bir şekilde çıkabiliriz içeriden bu kadın beni çok tedirgin ediyor.
Kendi doktorum gelme dediği için ona gidemedim 🤷‍♀️

Back
X