bu cumartesi doktor randevum var sorayım kuzu o zaman doktora bunu
canım dinimi değil mi bilmiyorum ama apartmanımız da tecrübeli bir abladan geçen gün istemiştim kitap isimleri;
Doğan cüceoğlu içimizdeki çocuk
doğan cüceoğlu geliştiren anne baba
kendine güvenen çocuklar yetiştirmek
çocuğunuzla iş birliği yapın
çocuğunuza sınır koyma
Adem Güneşin kitapları da güzelmiş Youtube da videoları da varmış adam çocuk konusuna gönlünü vermiş.
ben daha almadım kitapları o yüzden nasıl olduklarını bilmiyorum ama öneriyi önereyim dedim :)
süt benim korkulu rüyam ama içmem lazım sabahları çok peynir yiyemiyorum en azından süt biraz da olsa destekler diye içiyorum. sonrasın da gazman gibi geziyorum etrafta :)
ben de sadecesini içemiyorum. meyveli olarak tüketim sağlıyorum o da çok etki ediyor. dün akşam üşenmedim gittim aldım bu sabah işlem tamamdı resmen
valla dün dayanmadım yedim ben de hamburger can bu istiyor adjakjals
ayy kendimi yalnız hissediyordum hahahaha yalnız değilmişim :) :) ben de gizliden gizliye bakıyorum oraya :)
gram istek yok :) hafta da 1 defa zorla yapıyorum resmen. o da eşim artık kafayı yemesin diye hahahaha. istemiyorum diye kurulukta oluyor sanırım. zar zor bir şeyler yapıyoruz. kayganlaştırıcı kullanmakta istemiyorum bebeğe zarar verir belki diye.
12 hafta geçtikten sonra bence daha rahat olurum gibi. umarım ki doğumdan sonra bu şekilde devam etmez. hamile kalmadan önce yoktu böyle bir şey maşallahım vardı hahahahaha şimdi tık yok hahahahah