Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Selamlar. Ben 10.haftadayım. Giderek sıklaşan sağ kasık ağrısı sancı gibi geliyor acıyor. Bacağıma dizime kadar hissediyorum. Rahim büyümesidir diyorum fakat tüm bölgede değil sadece sağ kasıkta oluyor. Sizde de oluyor mu?
Kv olacak kadın kız olsun diye dua ediyormuş Bende sağlıklı hayırlı olsun diye edilmez de kız olsun diye mi dua edilir dedim eşime. İyi ki görüşmüyorum sinirlerimi zıplatırmıș bu dönemde
Kv olacak kadın kız olsun diye dua ediyormuş Bende sağlıklı hayırlı olsun diye edilmez de kız olsun diye mi dua edilir dedim eşime. İyi ki görüşmüyorum sinirlerimi zıplatırmıș bu dönemde
Herkese merhaba. 11 haftalık hamileyim. Mide bulantılarından kafamı kaldıramıyorum. Özellikle gece artıyor. Prilam dr kullanıyorum ama çok memnun değilim. Benim gibi bulantı için ilaç kullanan var mı ?
Çünkü 3 tane oğlu var Geçen isimler bulmuş hepsi de kız ismi eşim gelmiş bana sayıyor ha bide Kuran dan olacak demiş ben öyle anladım. Ben konuşmadığım için eşim bişey demiyor o dedi falan diye de anlıyorum
Herkese merhaba. 11 haftalık hamileyim. Mide bulantılarından kafamı kaldıramıyorum. Özellikle gece artıyor. Prilam dr kullanıyorum ama çok memnun değilim. Benim gibi bulantı için ilaç kullanan var mı ?
Prilam kullanıyorum gece yatmadan 1 kere o bana yetiyor. Prilam etki etmezse zofer veriyormuş sanırım doktorlar. Gittiğinizde söyleyin etki etmiyor diye
Çünkü 3 tane oğlu var Geçen isimler bulmuş hepsi de kız ismi eşim gelmiş bana sayıyor ha bide Kuran dan olacak demiş ben öyle anladım. Ben konuşmadığım için eşim bişey demiyor o dedi falan diye de anlıyorum