• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
kızlar aranız da diş etleri ağrıya var mı ?
ben 2 gündür en alt dişlerimin arkasında ki yer ağrıyor dilimle kontrol ediyorum davul gibi şişmiş gibi.
bugün iyice azıttı ağırısı. valla duramıyorum sızıdan.
ne iyi gelir ki
Acil olarak karanfil tut ağzında canim. Bir tarif varonu sistit dış ve diş eti iltihapları gribal enfeksiyonlar crp yüksekliği herşey için yapıp memnun kaliyorlar . 1 soğan rendesi 3 dış sarımsak rende. Yarim çay bardağı bal yarim limon 1 tatlı kaşığı tarçın buzdolabında duracaksabah akşam 1 tatlı kaşığı. Ben dün yaptım sinüzit başlamıştı inşallah sana da şifa olur canim

sweetgirlcandy sweetgirlcandy ve rollercoaster rollercoaster
Kızlar çok teşekkür ederim sorduğunuz için.
Dün sabahtan beri başlayan migren ağrım hala geçmedi maalesef. 😔

Söylemiştim ya, auralı migren benimki.
Mide bulantısı oluyo.
Dün akşama kadar çubuk kraker, 1 galeta, 3 kayısı yedim ve 6 kere çıkardım.

En sonunda halamdan şehriye çorbası istedik, eşim de patates haşladı.
Azıcık onları yiyip uyuyabildim.

Bugün işe giderken eşim beni anneme bıraktı. Eve girer girmez tekrar çıkardım.

Çok şükür, kahvaltı falan yaptım. Biraz önce de meyve ve kefir saatimdi. Midem düzeldi sanırım. Ama başım geçmedi hala. 😔
Çok geçmiş olsun canim magnezyum çok etkli migrende sitrat özellikle, ben uykusuzluk için blisinat kullanıyorum

Daha az once cise gittimde gordum donuma hem şeffaf su gibi akıntı üstüne kahve leke geldii ama midemde bulanıyor pek ağrım yok

hafif kahve lekeyse bi şey olmaz Allah n'apmasın ya öyle bi yazmışsın ki korktum, diğer gruplarda yazanlar var mı diye bakmaya başladım🙈

farkında olmadan yormuş olabilirsin kendini hallam yaa korkuttun kız, hafif lekeyse bi şey olmaz😇

hafif kahve lekeyse bi şey olmaz Allah n'apmasın ya öyle bi yazmışsın ki korktum, diğer gruplarda yazanlar var mı diye bakmaya başladım🙈

farkında olmadan yormuş olabilirsin kendini hallam yaa korkuttun kız, hafif lekeyse bi şey olmaz😇
Ayyy bende korktum amaaa gerçekten nezamandır gelmiyordu nerden çıktı bu dedim bian ödüm koptuu biraz yoruldum bugün evett ondanmıdırr inşaallahh devam etmezz hem hafif hem biraz siyahımsı gelmis yani

Ayyy bende korktum amaaa gerçekten nezamandır gelmiyordu nerden çıktı bu dedim bian ödüm koptuu biraz yoruldum bugün evett ondanmıdırr inşaallahh devam etmezz hem hafif hem biraz siyahımsı gelmis yani

benim hep okuduğum kırmızıya dönerse biraz alarm durumu ama kahveyse biraz daha rahat🙏

ben de bugün ilk defa çalıştığım ofise gittim kısa süreliğine , benim de rahimde ağrı oldu

bu bebeler hiç zora gelemiyo

benim hep okuduğum kırmızıya dönerse biraz alarm durumu ama kahveyse biraz daha rahat🙏

ben de bugün ilk defa çalıştığım ofise gittim kısa süreliğine , benim de rahimde ağrı oldu

bu bebeler hiç zora gelemiyo
Hahahahah sonuna güldüm sorma yaa hiç zora gelmiyo evettt neseki sanki kesildii inşaallahh devam etmez yorgunluğumdan demekkii 🤦‍♀️ ödüm koptu görünce biliyorum kırmızı olursa alrm zaten ama kaç haftadır geldiği yok bu nerden çıktı dedim birden 🤷‍♀️

bak demiş ki ilk trimesterda olur, hatta 2. trimesterde de olur ama seyrek olur demiş

şu an sorun yok gibi duruyo🙏 artarsa o zaman bi doktora sorarsın, şu an için telaşlanmana gerek yok kuzu🧡

Eklentiler

• 086C19F8-EC96-4D65-B53E-2AADDF168831.webp
    086C19F8-EC96-4D65-B53E-2AADDF168831.webp
    43 KB · Görüntüleme: 67
bak demiş ki ilk trimesterda olur, hatta 2. trimesterde de olur ama seyrek olur demiş

şu an sorun yok gibi duruyo🙏 artarsa o zaman bi doktora sorarsın, şu an için telaşlanmana gerek yok kuzu🧡
Yok kuzum çok şükür az önce baktım kesildii gibi çok şükürr gördüğüm gibi hemen geldim yazdım size sağoll kuzuuu içim rahatladıı 🤲🤲

bugün ofise uğradım demiştim ya dönerken eşimle jokere girdik, şöyle bi bebek arabalarına baktık, bakarken satıcı geldi işte biraz anlattı, sonra dener misiniz, sürün lütfen dedi

öyle kaldım, n'apacağımı bilemedim valla😂sürüyorum ama çok garip bi his😍 elimde öyle eğreti durdu ki, sallamasyon ileri geri yapıyorum saçma sapan😂

sonra kadın bi tane doğum listesi verdi, bunlar size lâzım olacak falan defi ama benim kafa gitti tabii😂

ayy biz bi de bi kaç ay sonra bebek arabası falan mı alıcaz🙏🙏🙏 çok güzel ve çok garip😂

bugün ofise uğradım demiştim ya dönerken eşimle jokere girdik, şöyle bi bebek arabalarına baktık, bakarken satıcı geldi işte biraz anlattı, sonra dener misiniz, sürün lütfen dedi

öyle kaldım, n'apacağımı bilemedim valla😂sürüyorum ama çok garip bi his😍 elimde öyle eğreti durdu ki, sallamasyon ileri geri yapıyorum saçma sapan😂

sonra kadın bi tane doğum listesi verdi, bunlar size lâzım olacak falan defi ama benim kafa gitti tabii😂

ayy biz bi de bi kaç ay sonra bebek arabası falan mı alıcaz🙏🙏🙏 çok güzel ve çok garip😂
Ayyyyyy çok garip bi his zateenn allahh herkese sağlıklq kucağına almayı nasiipp etsinnn 🤲 nasıl bi liste o pekiii heryerde veriyorlarmı acabaa fiyatları nekadarr baktınızmı buara herşey uçmuş 🤦‍♀️

Ayyyyyy çok garip bi his zateenn allahh herkese sağlıklq kucağına almayı nasiipp etsinnn 🤲 nasıl bi liste o pekiii heryerde veriyorlarmı acabaa fiyatları nekadarr baktınızmı buara herşey uçmuş 🤦‍♀️

evet yaaa😍😍

dur hemen sayfalarını çektim şimdi, ekliyorum hemen😍

Eklentiler

• EC01DDF0-6732-4D5E-9DBC-7FF7B22CF570.webp
    EC01DDF0-6732-4D5E-9DBC-7FF7B22CF570.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 73
  • 93E5AADD-C302-48C9-8BE7-D66AD33707A0.webp
    93E5AADD-C302-48C9-8BE7-D66AD33707A0.webp
    45 KB · Görüntüleme: 72
  • 05587309-284B-4951-A5CD-1503240644E9.webp
    05587309-284B-4951-A5CD-1503240644E9.webp
    52,8 KB · Görüntüleme: 71
  • 75FBE5E5-1EB1-477D-B77F-BD5158A29CAE.webp
    75FBE5E5-1EB1-477D-B77F-BD5158A29CAE.webp
    41,2 KB · Görüntüleme: 67
  • 2932DB8E-F99D-4BC0-B91B-16EC3D0794DE.webp
    2932DB8E-F99D-4BC0-B91B-16EC3D0794DE.webp
    30,4 KB · Görüntüleme: 70
  • 6CAF2452-750E-4CA0-8FF2-19AFD4AFBF4C.webp
    6CAF2452-750E-4CA0-8FF2-19AFD4AFBF4C.webp
    28,7 KB · Görüntüleme: 60
  • 5F8631E6-AF85-411E-BB8D-A5F54BECFFE6.webp
    5F8631E6-AF85-411E-BB8D-A5F54BECFFE6.webp
    25 KB · Görüntüleme: 67

bu arada hiç fiyatlarına bakmadık muhtemelen
e-bebek'e de bakarız ama liste iyi oldu diyeceğim de maşallah bi ben yokum listede valla😂

bebek arabalarının fiyatlarına baktık onların fiyatları güzelmiş, bayağı bi güzelmiş😂😂😂💵💵💵💵

Back
X