- 16 Temmuz 2020
- 1.138
- 3.846
- 133
- 31
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #11.141
Kızlar benim minnağıma yorum bekliyorum 
Cinsiyet kız mı erkek mi sizce ?
Cinsiyet kız mı erkek mi sizce ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederiz teyzesi, büyüyoruz yavaş yavaşayy bunun göbeğini, yanaklarını yesinler
maşallah tontişe![]()
Kızlar bir şey soracağım. Benim göbeğimin etrafı çok kaşınıyor ya. Hani birkaç haftadır böyle. Göbeğin büyüyeceği bir haftada da değilim. Oksaparı göbekten vuruyorum ondan mı oluyor acaba? Böyle bir şey yaşayan var mı![]()
Teşekkür ederiz canan teyzesiOyyyy maşallah tontişe.
Göz çukuru, burun ve çene çıkıntısı, göbüşü hepsi net.
Bir tek nubu görünmüyor.![]()
Şimdi baktım googledan nubun anlamınaOyyyy maşallah tontişe.
Göz çukuru, burun ve çene çıkıntısı, göbüşü hepsi net.
Bir tek nubu görünmüyor.![]()
Kuku yada pipiTeşekkür ederiz canan teyzesinub nedir ki
![]()
Evet öyleymişKuku yada pipi![]()
Hahahaha ilkbaşlarda vallahi bende öyleydimmEvet öyleymişburda hiç duymadığım terimleri öğreniyorum
![]()
Nub 12.haftalarda görünüyor zaten canım,Teşekkür ederiz canan teyzesinub nedir ki
![]()
2 hafta sonra kontrolüm var canım. Büyük ihtimal o zaman cinsiyeti öğrenmiş olurumNub 12.haftalarda görünüyor zaten canım,
bir sonraki kontrolünde Nub Teorisi’ne göre cinsiyet tahmini yaparız.![]()
Cnm bende de oluyor göbekten iki tane progestan bir tane oksapar vuruyorum iğnelerden olduğunu düşünüyorum.Kızlar bir şey soracağım. Benim göbeğimin etrafı çok kaşınıyor ya. Hani birkaç haftadır böyle. Göbeğin büyüyeceği bir haftada da değilim. Oksaparı göbekten vuruyorum ondan mı oluyor acaba? Böyle bir şey yaşayan var mı![]()
Senle aynıyız o zaman2 hafta sonra kontrolüm var canım. Büyük ihtimal o zaman cinsiyeti öğrenmiş olurum![]()
2 hafta sonra kontrolüm var canım. Büyük ihtimal o zaman cinsiyeti öğrenmiş olurum![]()
Çok dikkat etmemiz gerekiyor canım bence bu zamanlarda yürüyüş tehlikeli. 5. Aydan sonra başlamalıyız yürüyüşlere. Tabi soğuk havalarda ne kadar olabilirse. İçini ferah tut canım dinlen bol bol. Sen birde iş yerinde yoruluyorsundurDikkat et kendine, bizde yürüyüşe çıktık eşimle kasıklarım ağrıyor sağ taraf batıyor arada, yürüyüşe çıkmadan da böyleydi, huzursuzluk var içimde .
Öncelikle geçmiş olsun canım bende birkaç hafta önce bu sebeple fizik tedavi uzmanı ile görüştüm birkaç bel güçlendirici hareket verdi. Bir de krem verdi ama onu iki defa nohut kadar kullandım kullanmadım çünkü hamilelikte sakincaliymis. Çok şükür geçti umarım sende atlatırsın bian önce.Kızlar sizinde bel ağrınız varmı? Bu gün nedense çok ağrıyor Yoruldum mu ne. Vesvese gibi insanın aklına kötü şeyler geliyor![]()
Canım maşallah
Haa yoohhh kızzzz doktor için dedim ben mi yanlış anladım yoksammm