- 9 Ekim 2021
- 6.134
- 12.610
- 198
- 30
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #11.621
Kızlar doktora giden varmı ben bi kaç gündür giremedim buralara haliyle birikmiş okuyamadım yorumları 
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Doktorla anlaşmalı senet yapalım herşey beklenir bunlardanKızlar ne dicem size bizim burada özel hastaneler de doğum 3.500 - 4000 di 2022 de 6000 olucakmış ya şok oldum benim gittiğim hastane de 3.500 dü bi anda 2.500 zam yıkıldım resmen tabi bunlar kulaktan dolma bilgiler sizin oralarda ki hastaneler de varmı böyle durumlar
Ben doktora sormayı düşündüm kuzu ama mustela çok iyi diyolarkızlar artık yavaş yavaş çatlak kremi sürmemiz lazımFiyatlar da uçmuş. Ben ilk hamileliğimde mustela kullanmıştım ama şuan ne kullansam kararsızım. bio oil için de iyi diyorlar. siz araştırdınız mı ne kullanacaksınız?
![]()
Evet ben gördüm çok ağladım hatta sabahında, google da rüya yorumuna baktım iyi yorumlanıyordu içim rahatladı biraz.Kızlar rüyanızda hiç kanamalı düşük yaptığınızı gördünüz mü? Bence hamilelik kaybetme bilincinden kaynaklı diye düşünüyorum. Arkadaşım sabah sabah mesaj attı baya panik olmuştu ya bende olsam korkardım olur olmazallah kimseye göstermesin ya kötü psikolojik
Aynen bu gidişim de konuşucam umarım öyle bişey yoktur ama var gibi geliyoDoktorla anlaşmalı senet yapalım herşey beklenir bunlardan![]()
Ben görmüştüm ilk öğrendiğim zamanlar çok kötü bi psikolojiKızlar rüyanızda hiç kanamalı düşük yaptığınızı gördünüz mü? Bence hamilelik kaybetme bilincinden kaynaklı diye düşünüyorum. Arkadaşım sabah sabah mesaj attı baya panik olmuştu ya bende olsam korkardım olur olmazallah kimseye göstermesin ya kötü psikolojik
Ben kur'an hocama sordum, fetih süresi okusun tuz ekmek alıp fakire versin ve bol bol sadaka versin dedi,Evet ben gördüm çok ağladım hatta sabahında, google da rüya yorumuna baktım iyi yorumlanıyordu içim rahatladı biraz.
Demek ki her kaybetme korkusu taşıyanlar da oluyor oda düşük yapmıştıBen görmüştüm ilk öğrendiğim zamanlar çok kötü bi psikoloji
benim de doktorum başla dedi ama bebek yağı, Hindistan cevizi yağı, badem yağı gibi yağlar önerdi. ben de bebek yağıyla başladım bakalım. mustelalar, bio oiller, anam anam para dayanır mı ona bu krizdekızlar artık yavaş yavaş çatlak kremi sürmemiz lazımFiyatlar da uçmuş. Ben ilk hamileliğimde mustela kullanmıştım ama şuan ne kullansam kararsızım. bio oil için de iyi diyorlar. siz araştırdınız mı ne kullanacaksınız?
![]()
musteladan ben de memnun kalmıştım ama çok pahalı ya 2 3 tüp kullansak dünyanın parası az sürsek işe yaramaz hem çatlıycaz hem para boşa gidecekBen doktora sormayı düşündüm kuzu ama mustela çok iyi diyolar

Aynen iyi akıl ettin ya bende sorayım ona göre birikim yapalım herşey uçtu resmen düğün parası gibi bişey harcanıyorAynen bu gidişim de konuşucam umarım öyle bişey yoktur ama var gibi geliyo
yaa bu badem yağı da çok tüylenme yapıyor dediler yaabenim de doktorum başla dedi ama bebek yağı, Hindistan cevizi yağı, badem yağı gibi yağlar önerdi. ben de bebek yağıyla başladım bakalım. mustelalar, bio oiller, anam anam para dayanır mı ona bu krizde![]()
badem yağı çok uzun vadede kullanmada tüylenme yaparmış. mesela 1 yıl aralıksız her gün sürersen tüylendirir. ama dönüşümlü olarak badem-hindistan-bebek yağı kullanırsan zararı olmazyaa bu badem yağı da çok tüylenme yapıyor dediler yaazaten göbeğim tüylendi eskiye göre. korkuyorum
![]()
Kesinlikle ben bakmıştım netten ama kötü bişey yazmıyoduDemek ki her kaybetme korkusu taşıyanlar da oluyor oda düşük yapmıştı![]()
Aynen bebek yağı alalım hem uygun hem de kullanılıyomuş yani maksat nemli tutmak değilmi zaten hele bu krizde hiç o kadar para verilmezmusteladan ben de memnun kalmıştım ama çok pahalı ya 2 3 tüp kullansak dünyanın parası az sürsek işe yaramaz hem çatlıycaz hem para boşa gidecekne yapsam kararsızım kuzu
![]()
Aynen daha birsürü masrafımız olucak bide yazık günah az para da değil umarım bize bu golü atmazlarAynen iyi akıl ettin ya bende sorayım ona göre birikim yapalım herşey uçtu resmen düğün parası gibi bişey harcanıyor![]()
İnşallah yaKesinlikle ben bakmıştım netten ama kötü bişey yazmıyodu
Aynen bebek yağı alalım hem uygun hem de kullanılıyomuş yani maksat nemli tutmak değilmi zaten hele bu krizde hiç o kadar para verilmez
Aynen daha birsürü masrafımız olucak bide yazık günah az para da değil umarım bize bu golü atmazlar![]()