• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Var ya benim de öyle bi kurudu ki 3-4 litre su içiyorum hala ağzım yüzüm her yerim kuru🙈🙈 yüzümde de epey sivilce çıktı kuruduğu için sanırım dengesi bozuldu iyice
Aynıyızzz resmennn ama 3 4 litre süper vallaaa ben çıkamadım okadarr🤣 ama yüzüm kupkuru burnumun kemarları daha kuru

Bak attığım foto buydu 😂 eve gidince daha düzgünü var mı diye bakıcam

Eklentiler

• 1E1E3132-F06B-4436-8493-339E7A387E28.webp
    1E1E3132-F06B-4436-8493-339E7A387E28.webp
    24,2 KB · Görüntüleme: 55
Selaaamm,

ben kontrolden çıktım, ikili test için kan alındı, sonuçları iki gün içinde çıkar denildi, detaylı kontrolde de ensesini vs ölçtüler, her şey yolundaymış, kan sonucu da çıkınca arayacaklar ✌️😇

bu arada 1,5 haftadır maşallah iyi yerken, bugün kontrole gitmeden çıkardım😳 heyecandan olsa gerek🚀

fotolarda görüldüğü üzere parmak emenler kulübünden, aç kaldı yavrucak😂

bu arada sweetgirlcandy sweetgirlcandy sana helâl olsun be👏

%90 erkek dedi🙈

Ramzi Bey'ciğimin önünde saygıyla eğiliyorum🚀😂
Yaa yerim maşallah 🥰
Ramzi bana da erkek dediydi bakalım 🤣
Ben ne zaman gitcem doktora ya 10+4 um ama doktora göre 11+1 im. Çocuğumu özledim ne alemde acaba
Bak seninki kuduruktu dediydim erkek diye 🤣😊

cildin ne durumda Canan? benim cildim yanaklarımın üstü hiç olmadığı kadar yumuşak, hani böyle erkekler sakal traşı olunca sinek kaydı pürüzsüz oluyo ya, aynen öyle oldu, hayatımda ilk defa böyle oldu, oradan anlamam lâzımdı erkek olacağını🙈🙈🙈

Yüzümde bi dolu sivilce çıktı canım, bi tanesi yanağımda da gözüme o kadar yakın ki. 🙈
Alnım da çok fena. 🙈

Bacaklarım kupkuru, kepek kepek dökülüyo artık.

Ay kız mı yoksa? Çin takvimi mi tuttu acaba? 😂

Back
X