• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Evet canım pıhtı da kahverengiydi bugün doktoruma gittim herşey normal bi sıkıntı yok dedi proluton iğne vuruldum. Kanama alanım vardı doktorum rahmin onu temizlemiş sanırım şuan kanama alanın da yok dedi🤲🏻 Şükür iyiyiz şimdi, inşallah tekrar böyle bişey olmaz.
Çok şükür canım çok sevindim inşaallah tekrar etmez

Selaaamm,

ben kontrolden çıktım, ikili test için kan alındı, sonuçları iki gün içinde çıkar denildi, detaylı kontrolde de ensesini vs ölçtüler, her şey yolundaymış, kan sonucu da çıkınca arayacaklar ✌️😇

bu arada 1,5 haftadır maşallah iyi yerken, bugün kontrole gitmeden çıkardım😳 heyecandan olsa gerek🚀

fotolarda görüldüğü üzere parmak emenler kulübünden, aç kaldı yavrucak😂

bu arada sweetgirlcandy sweetgirlcandy sana helâl olsun be👏

%90 erkek dedi🙈

Ramzi Bey'ciğimin önünde saygıyla eğiliyorum🚀😂

Yaaaa 🧿🧿🧿🧿🧿
Çokk sevindim çokkk 😍 gözün aydın sağlıkla gelsin yakışıklı💙

Palmers ben de baktım aslında ama trendyolda satıcılar arasında çok fiyat farkı vardı emin olamadım. Dermoeczanem orijinal satıyor orda da yoktu ben alırken. Alırsanız emilimi kokusu vs bilgi verir misiniz?? Seçenek olsun daha önümde çok ay var nasılsa😁😁
Ben haziranda hamile kaldığımda almıştım ama kullanmak nasip olmamıştı.
Gratis yada watsonsdan almıştım yarı yarıya indiği döneme denk gelmişti.
İki çeşidini aldım biri losyon gibi,diğeri katı krem formunda..
Kullanmaya başlayınca bilgilendirme yaparım size☺

Evet öyle. Ama 3 sigorta firması hamileyken yapıyor. Bi bakın bence belki daha uyguna gelir.
Hangi sigorta firmaları ki? Bakalım biz de. Benim tüm bulduklarımda bekleme süresi vardı. Devlet destekli doğum sigortası falan yazıyor ama kafam karıştı üstüne de düşmedim bilen var mı kesin bu konuyu??

Back
X