• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Aaahhhh bitaanneeemmmmm hele sen bana sor busefer iştahım çok fena açıldı yaaa doymak bilmiyorumm ben napcamm 😒😒 kuruyemiş yedim tamam doydum diyorum gene acıkıyorum sabah beri sanki bi lokma yememişim gibii depresyonunu öperiimmm neyin var😓
Bilmiyorum canim aslinda hicbir sey yok ama icim daraliyor. Galiba hormonlardan bu haldeyim bide yiyemiyorum halsiz düşürüyor beni hep bir yatma istegi boşvermişlik falan 😣🤷🏼‍♀️

• Üzgünüm
Reactions: Jou
Kızçelerimm geldim geldimm iyi haberlerle çok şükür🙏🏻🙏🏻 Bebişimm çokk iyi tekme atıyordu sıpaa 😍 ama plasenta tam rahim ağzında olduğu için kanamam olmuş yarın akşam proluton iğne yaptırcam boll istirahat edicem hiçç bir sorunnyok çok şükürr 🙏🏻🙏🏻 O kadar rahatladım ki 🙏🏻 Gittiğimde yatış operasyon vs olur diye önce covid testi daha sonra damar yolu vs açtılar vallahi çok endişelenmiştim bi oh çektim şimdi🙏🏻🙏🏻❤️❤️

Eklentiler

• 20211124_203032.webp
    20211124_203032.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 47
  • 20211124_202746.webp
    20211124_202746.webp
    31,9 KB · Görüntüleme: 44
Kızçelerimm geldim geldimm iyi haberlerle çok şükür🙏🏻🙏🏻 Bebişimm çokk iyi tekme atıyordu sıpaa 😍 ama plasenta tam rahim ağzında olduğu için kanamam olmuş yarın akşam proluton iğne yaptırcam boll istirahat edicem hiçç bir sorunnyok çok şükürr 🙏🏻🙏🏻 O kadar rahatladım ki 🙏🏻 Gittiğimde yatış operasyon vs olur diye önce covid testi daha sonra damar yolu vs açtılar vallahi çok endişelenmiştim bi oh çektim şimdi🙏🏻🙏🏻❤️❤️
Yaaaaa çok şükür inan çok mutlu oldum🥰

sürekli girdim çıktım haber var mı diye🙏🏼
Çok şükür bir sıkıntı yok cnm🙏🏼🙏🏼

Ay çok şükür canım, valla ben de şimdi bir ohh çektim. 🤗

Maşallah bebişe, demek tekmeler atıyordu. 🥰

Çok şükür yatışa falan gerek kalmamış, şimdi güzel güzel dinlen bakalım.

Bu arada hangi hastaneye gittin?
Hani Allah korusun, başımıza gelirse bilelim.

Oyyy çok şükür canım sen sürekli yatıp dinleneceksin ozaman tekrarı olmasın inşallah

Demir hayat 2 can
Mapfre
1 tane daha vardı aklıma gelirse yazayım

Çiğ köfte favorim haftada 1 kesin yiyorum 😂😂

Bende eşime mesaj attım acıktım diye. Acıktım deyince çiğ köfte alıp geliyor😂

Demir can 2 hayat
Mapfre
1 tane daha var bulunca yazarım

Doktor olabilir demiş içini ferah tut. Ama yine de git bi doktora olumsuz düşünme

Valla bende aşırı iştahsızım. Çoğu şeyi yiyemiyorum yesemde tiksinerek 2 3 lokma

Bilmiyorum her hastanede olmayabilir. Bazı hastaneler yapıyor. Avantajı çok uyguna gelmesi benim için. Ben 6 bine muayene doğum tahliller oda süsleme kuaför doğum çekimi aklına ne gelirse hepsi içinde aldım
Çok uygunmuş istanbulda özeller malesef öok pahalı. Geçen yıl kürtajıma 10 bin tl ödedim çıktım millet bu parayla eve bebek götürüyor😌

Çok uygunmuş istanbulda özeller malesef öok pahalı. Geçen yıl kürtajıma 10 bin tl ödedim çıktım millet bu parayla eve bebek götürüyor😌
Pahalıdır ya bizim bura kampanya yapmış milletk çekmek için benimde işime yaradı şahsen.

Amaaa 10 bin mi yuh yani

ayy çok şükür yaa🙏🙏 bi de tontik iki arada bi derede show mu yaptı tekmeleriyle😂🧡🧡

Abooovvvv hemde nee kudurukkk görüyonmu zıplıyorr bide :KK70: hayırlısı olsun canımm sen baya sonra başladın vitamine benim bitti bile
Bende vitamin yiyemiyorum kız 😄 kafam kadar büyük ıyyy
Nasılsınız kızlar ? sweetgirlcandy sweetgirlcandy Jou Jou Miracelik16 Miracelik16
Ben hormonların bana vermiş olduğu yetkiye dayanarak depresyona girdim😖😢 Bisey yiyemiyorum cok az yiyebiliyorum istahsızım hala🤢 Zayıfladım resmen 🙄
Ayy canım bunlar geçici merak etme benimde açılıyor kapanıyor, ama ilerdeki zamanda iştahın deli gibi açılır Canım 🥰

Çok abartıymış canım.

Benim 6 ay önceki Ataşehir’de özel hastanedeki kürtajımı sigorta karşıladı ama 2,5-3 gibi bir şeydi.
Biz ödesek belki daha fazla olurdu, taş çatlasın 5 yani.
10 bin nedir. 😳

Pahalıdır ya bizim bura kampanya yapmış milletk çekmek için benimde işime yaradı şahsen.

Amaaa 10 bin mi yuh yani
Aynen ikizdi ayrıca patolojiye gönderildi. Ama çok saçma neyapacaklarını şaşırmışlar o nedenle doğum kimbilir ne kadardır. Farklı şehirlerde bu tarz kampanyaları duyuyorum ne kadar mantıklı aslında. Böyle bir imkan varsa çok iyi yapmışsın.

Aynen ikizdi ayrıca patolojiye gönderildi. Ama çok saçma neyapacaklarını şaşırmışlar o nedenle doğum kimbilir ne kadardır. Farklı şehirlerde bu tarz kampanyaları duyuyorum ne kadar mantıklı aslında. Böyle bir imkan varsa çok iyi yapmışsın.

Kürtajı nerde olduğunun önemi yok, hepsi patolojiye gider zaten.
Ekstra genetik test istediyseniz bilemem.
İkiz olması da bir şey değiştirmez, doğum değil ki bebek bakım ücreti çıksın.
Çok şaşırdım.
Sakıncası yoksa hangi hastaneydi?
Söyle de yakınından geçmeyelim. 😂

Back
X