• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Anladım canım şu şey kafamı karıştırıyor ya hani 10+5 sen 11. Haftada oluyorsun ya ama sanırım doktorlar öyle hesaplamiyor 10+5 sen 10. Haftadasin diyorlar 🤷‍♀️
Bu sefer giderim küçük olur bakamaz falan diye de endişelendim şimdi yazdım doktoruma bakalım ne diyecek tabi o kadar karışık yazdım ki inşallah anlayıp cevap verebilir 😂🤭
YA bu hafta benim de kafamı karıştırıyor. Şu an Banu çiftçi uygulaması kullanıyorum takip için o da bana 9+ olduğunda 10. Haftadasın diyor. Şimdi biz 39+ da mı doğuracaz 40+da mı hajsjshsh

Kızlar ikili test yaptıranlar kaç+kaç ta yapıldı acaba cumartesi 11+2 ya da 11+3 olacağım belki daha da büyük bilmiyorum.
Gitsem yapılır mı acaba doğru sonuç verir mi 1 hafta kadar küçüktü bebek. Ama toparlamis da olabilir sat a göre cumartesi 12+0 olmam gerekiyor. Normalde diğer Perşembe gidecektim ama geç olur mu ikili test için 12+5. Çok kafam karıştı 🤷‍♀️
Doktorum 11 ile 14. Haftalar arasında yapıldığını söyledi.

YA bu hafta benim de kafamı karıştırıyor. Şu an Banu çiftçi uygulaması kullanıyorum takip için o da bana 9+ olduğunda 10. Haftadasın diyor. Şimdi biz 39+ da mı doğuracaz 40+da mı hajsjshsh
Ayy hiç sorma 😂 oraları hiç düşünemiyorum
Doktorum 11 ile 14. Haftalar arasında yapıldığını söyledi.
Teşekkür ederim evet bana da öyle demişti sanırım 11 olmuş 14 olmuş fark etmiyor o haftalar arası aynı duyarlılığa sahip bir test 😊

Kızlar ikili test yaptıranlar kaç+kaç ta yapıldı acaba cumartesi 11+2 ya da 11+3 olacağım belki daha da büyük bilmiyorum.
Gitsem yapılır mı acaba doğru sonuç verir mi 1 hafta kadar küçüktü bebek. Ama toparlamis da olabilir sat a göre cumartesi 12+0 olmam gerekiyor. Normalde diğer Perşembe gidecektim ama geç olur mu ikili test için 12+5. Çok kafam karıştı 🤷‍♀️
Cnm benim bugün 11+2
doktorum bugün için çağırdı burun ve ense kalınlığı ölçümü için☺️

aynen canım sigortacım beni baya yanlış yönlendirmiş. bana 4 ay yasak dedik. sonrasın da sıkıntı yok dedi. ve adamı her aradığım da farklı bir şey söyledi. bana 1 yıl deseydi ben 1 yıl beklerdim ki zaten. iyi ki gaza gelip 4 ay geçtikten sonra yapmamışım çocuğu. şimdi en azında birkaç ay sadece cebimden para çıkacak. 2022 ocaktan sonra sanırım benim işe yarayacak. umarım işe yarar. bekleme süresin de beklemediniz demezler inş.
inşallah halledersin canım. Hayat zaten çok pahalı. Bir de böyle para boşa gidince üzülüyor insan.

Avene’nin şampuanlarından denediniz mi hiç?? Ben tüm cilt bakım ürünlerimi değiştirdim şampuanı atlamışım😓 avene şampuan için kötü yorum yazmışlar kullandıysan paylaşır mısın🙏🏻🙏🏻
Yok canım hiç kullanmadım şampuanını. Güneş kremi, termal su, çeşitli kremleri denedim ama şampuan denemedim hiç.

benim de önceki gidişimde çok kuduruktu, hâlâ açıp açıp izliyoruz videoyu çok komik yaa🙈

bu defa uyuyodu, doktor sen acıkınca uyur dedi, yavrııım açlıktan parmaklarını emiyodu😍

ayy cinsiyetler yavaş yavaş belli oluyo bu demektir kiii masraflar başlıyooo ahahaa😂😂
Ben ıslak mendil stoğu ile başladım. 1 yaşını doldurana kadar yetecek ıslak mendil stokladık.😂😂

Ben ıslak mendil stoğu ile başladım. 1 yaşını doldurana kadar yetecek ıslak mendil stokladık.😂😂
canım bu ekonomide stok yapmak çok mantıklı ama ıslak mendil, bez gibi ürünleri çok stoklamamak lazım. Bebeğin keyfine göre değiştirmek gerekebiliyor çünkü. :KK48: bebekten bebeğe değişiyor. mesela bazıları pişik yapmıştı oğlumda sadece molfiks kullanabildik bezi. Islak mendil de tamamen su+pamuk olanlardansa sorun yok ama diğerleri de alerji yapabiliyor aklında olsun :KK66::KK200:

canım bu ekonomide stok yapmak çok mantıklı ama ıslak mendil, bez gibi ürünleri çok stoklamamak lazım. Bebeğin keyfine göre değiştirmek gerekebiliyor çünkü. :KK48: bebekten bebeğe değişiyor. mesela bazıları pişik yapmıştı oğlumda sadece molfiks kullanabildik bezi. Islak mendil de tamamen su+pamuk olanlardansa sorun yok ama diğerleri de alerji yapabiliyor aklında olsun :KK66::KK200:
Sadece saf su bambu ve pamuk canım. Sleepy natural’in. Bez işine ondan giremedim ama sonuçta saf su alerji yapmaz diye düşünüyorum. Bez parası olarak da gram altın alıyorum ayda bir valla. Allah yardımcımız olsun.

Hiçbir şey almadım ben ya. İhtiyaç listesinin nokta atışı vahşi yoluyla inmesini bekliyorum😂😂ne seçeceğim nasıl seçeceğim bebeğe hiçbir fikrim yok tam satıcıların kandırcağı sudan çıkmış balık😁😁

aynen canım sigortacım beni baya yanlış yönlendirmiş. bana 4 ay yasak dedik. sonrasın da sıkıntı yok dedi. ve adamı her aradığım da farklı bir şey söyledi. bana 1 yıl deseydi ben 1 yıl beklerdim ki zaten. iyi ki gaza gelip 4 ay geçtikten sonra yapmamışım çocuğu. şimdi en azında birkaç ay sadece cebimden para çıkacak. 2022 ocaktan sonra sanırım benim işe yarayacak. umarım işe yarar. bekleme süresin de beklemediniz demezler inş.
Kuzum muhtemelen geçerli olmayacak 1 yıldan önce olduğu için. Sigortacı gerçekten karaktersizmiș resmen kandırmış
Kanda sıkıntı olmaz ama belki ultrasonda bebek biraz daha büyüsün bakalım diyebilir bana öyle dedi🤭
Mesajın sonuna geldiğimde benim de gözlerim dolmuştu🥺🥺🥺🥺🥺
hepimizi güzel şeyler bekliyor yavrularımız da sağlıcakla gelecekler inşallah💞💞💞❤️❤️❤️❤️Ouuyyyyy yerim ben onları. Haziranda buralar hep bebiş kokacak hazır mıyız🙃🙃😋😋🐥🐥🐥🐥🐥
Hayırlısıyla inşallah o günlerde gelecek 🥰
Kızlar nasıl gidiyor hamilelik benim bulantı geçti ama her akşam başım ağrıyor 🙄 ve nedense kahvaltı ediyorum sonra hemen acıkıyorum gibi geliyor :KK43: kilo aldınız mı hiç?
Cumartesi ikili teste gideceğim dua edin olur mu 🙏
Ben pek bir şey yiyemiyorum kilo almışım ama annem vermişsin diyor 🤭 Aynı bende yarım saat 1 saat sonra acıkıyorum.

Güzel haberlerle gel inşallah canım cumartesi günü 🤗

Kızlar nasıl gidiyor hamilelik benim bulantı geçti ama her akşam başım ağrıyor 🙄 ve nedense kahvaltı ediyorum sonra hemen acıkıyorum gibi geliyor :KK43: kilo aldınız mı hiç?
Cumartesi ikili teste gideceğim dua edin olur mu 🙏

Canım benim de bir ara çok baş ağrılarım oldu. Ekmeği de galetayı da tam buğday veya Çavdarlı yemeye başladım.
Çok şükür, daha iyiyim şimdi. 🥰

Dün gece uyumadan önce çok baş dönmesi oldu, tansiyonum normaldi. 😔
Biraz çubuk kraker yiyip uyuyabildim.

2 kilo verdim şimdiye kadar, daha vermem umarım. 🤗

Benim de Cumartesi sabah 9’da kontrolüm var. 11+0 olucaz inşallah, belki ense kalınlığına falan bakar. Bilmiyorum. 😒

Allah yardımcın olsun, inşallah çok güzel sonuçlarla gelirsin canım. 😉

-C-A-N-A-N- -C-A-N-A-N- canım bu tanzimin mantığı , ilk görüntülerde embriyo eğer sağ taraftaysa erkek, sol taraftaysa kız mı?vajinal olarak yani.mantığı anlamaya çalışıyorum da😂😂
Evet canım, aynen.
Ama Ramzi yazınca çıkan fotoğrafları iyi incelemek lazım.
Üst alt falan var.

Sana kız demişiz bu arada. 😂

inşallah halledersin canım. Hayat zaten çok pahalı. Bir de böyle para boşa gidince üzülüyor insan.
aynen öyle canım umarım hallolur beklemekten başka bir çare yok
Ben ilk 6+0 da duydum kalp atışını 149 idi canım. Cinsiyet kız.
aha seninki de kalp atışına göre tutmuş :)
Kuzum muhtemelen geçerli olmayacak 1 yıldan önce olduğu için. Sigortacı gerçekten karaktersizmiș resmen kandırmış

Kanda sıkıntı olmaz ama belki ultrasonda bebek biraz daha büyüsün bakalım diyebilir bana öyle dedi🤭

Hayırlısıyla inşallah o günlerde gelecek 🥰

Ben pek bir şey yiyemiyorum kilo almışım ama annem vermişsin diyor 🤭 Aynı bende yarım saat 1 saat sonra acıkıyorum.

Güzel haberlerle gel inşallah canım cumartesi günü 🤗
hem de nasıl. aslında güvendiğim birisiydi. sabah eşime anlattım eşim aramış sigortacıyı. o da bunu ilk defa size yapmadım ben kendi eşimde de bu şekilde yararlandı merak etmeyin sigorta doğumunuzu karşılıcak demiş. bakalım kısmet ya.

Back
X