• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Bende arada bakıyorum doğum 6.6 gözüküyor Allah bilir. Kızımı 2 hafta erken dünyaya getirmiştim belki son an mayısa kayabilirim diye ama başka birinin evi gibi yabanciladim😂

ahahaa aynı şeyi düşündüm🧡
benim de mayısa kayabilir diye düşünmüştüm en başta bu gruba girmeden önce hatta ikizler olursa anlaşmak güç olur, oğlak anne ikizler çocuk çatışma olacak diye mayısta doğurmayı dilemiştim
bi grup var mayıs anneleri ve bebekleri oraya bir -iki bakmıştım, baktığımda orası çok gergindi🙈
amaan dedim özge stresten uzak aman😂

sonra haziran'a bi baktım minnoşizmmm🧡🧡🧡

sonra hep buradayım🚀 itiraf.com😂😂😂

Aslında benim de içim gidiyor birkaç parça beğendim ama alamıyorum korkudan. Sağ salim 5 ayı görsem herhalde o zaman başlarım almaya. Şimdi cesaret edemiyorum. Ama ürün beğeniyorum, piyasayı araştırıyorum. Alacağım zaman gerekirse bir haftada her şeyini halledebilirim. Çok da tatlı oluyor bebek eşyaları. Bakması bile bu kadar zevkliyse onları kullanırken ne olacak kim bilir... 😍
Bende almama taraftarıydım eşim durmadı aldık şimdi bende almak istiyorum 🤭

benim de mayısa kayabilir diye düşünmüştüm en başta bu gruba girmeden önce hatta ikizler olursa anlaşmak güç olur, oğlak anne ikizler çocuk çatışma olacak diye mayısta doğurmayı dilemiştim
bi grup var mayıs anneleri ve bebekleri oraya bir -iki bakmıştım, baktığımda orası çok gergindi🙈

Bende ikizleri hiç sevmem ve anlaşamam o derece😂 Eşime diyorum diye diye çocuk ikizler oldu🙈

Minnoşizm 😂😂🥰🥰süpersin ya gerçekten burasının enerjisi çok güzel kızlar hepiniz iyiki varsınız

Kızlar ikizleri o kadar gömmeyin. İkizler annesi olmak zaman zaman da eğlenceli oluyor😄
Oğluma okuldan gelince soruyorum günün naaıl geçti annecim diye. Cevap biraz iyi, biraz da kötü😅😅
Gezmeye gidiyoruz. Mutlu musun oğlum? Biraz mutluyum biraz da mutsuz 🤣🤣
Değişikler gerçekten😀
Ama kararsızlıkları bazen de zorlamıyor değil hani. Ama evlat işte her türlü seviliyor😅😅💕

-C-A-N-A-N- -C-A-N-A-N- tatlım ilk aldığımız buydu. Bakabilir misin?💕

Eklentiler

• 20211125_185150.webp
    20211125_185150.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 60
Kızlar ikizleri o kadar gömmeyin. İkizler annesi olmak zaman zaman da eğlenceli oluyor😄
Oğluma okuldan gelince soruyorum günün naaıl geçti annecim diye. Cevap biraz iyi, biraz da kötü😅😅
Değişikler gerçekten😀
Ama kararsızlıkları bazen de zorlamıyor değil hani. Ama evlat işte her türlü seviliyor😅😅💕

ahahaa şu an çok tatlı geldi🧡

biraz mutlu biraz mutsuz çok iyiiii😍😍😍😍

Değişikler gerçekten😀
Oy oyyy evlat napacan 😂😂

Back
X