• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kızlar d vitamini kullanıyorum damla şeklinde kaşığa 9 damla dökerek tükettim ama midemi bulandırdı.Başka kullanım şekli var mı önerdiğiniz?
Ekmeğe damlatıp yiyebilirsin ben öyle yapıyordum
Çok şükür geçti kızlar. Alerjimin coştuğu gün doktora gittiğim de doktor diş muayenesi olabilirsin diye rapor yazdı. Akşamına hemen dişçiye gittim. O gün daha geçti. Gerçekten Allah doktorlarımızı başımızdan eksik etmesin ya. Nasıl bir ızdırap çekiyordum öyle. Çok şükür bitti umarım bir daha yaşamam
Ay iyi sevindim valla

Kızlarrr çok şükür çıktık doktordan herşey iyi gözüküyor kıpır kıpır sıpa 😁 E Eylul9921 merak etme kuzum bende hiç belirti yoktu doktorada söyledim korkuyorum belirtide yok ne güzel rahat geçiriyorsun dedi cinsiyet tahmini yapmadı ayakları kapatmış ama eşim erkek ben gördüm deyince bi parlaklık gözüküyor ama net bişey değil dedi 2 hafta sonra gidicem tekrar
Çok çok sevindim canım hadi inşallah hep böyle gider sağlıklı gelsin bebişler 😊 bende haftaya cumartesi gideceğim inşallah bende hareket görürüm çok istiyorum hareket ettiğini görmek 😊

Kızlar çok şükür, çıktım kontrolden. 🤗

Bebeğim 11+0 bugün, maşallah kıpır kıpırdı. ❤️

Ense kalınlığı normaldi, burun kıkırdağı da oluşmuş hamdolsun. 🤲

Sadece hala rahmin biraz sağında duruyo.
Erken doğum riski var dedi.
Benimmm güzeell kuzuuummm düzelecekk bunuda atlatıcaksın amiiinnn:dua: demekk hareketlerini gördünn bakk ben görememiştimm hareketini neden acaba ya herkes görmüş ben bi tedirgin oldum gibi 🙄 pazartesiye aldık randevuyu sabah 11 de

Çoookk özür dilerimmm oek giremedimm bugünevle uğraştımm kustum sonra sürekli psikolojim bozuk agladım hepp bebişimi görsem rahatlıycam herhalde yaaa

İyi akşamlar kızlar folic-iod kullanıyordum ama doktorum previt positive diye bi multivitamin verdi aranızda kullanan varmı ?

Benimmm güzeell kuzuuummm düzelecekk bunuda atlatıcaksın amiiinnn:dua: demekk hareketlerini gördünn bakk ben görememiştimm hareketini neden acaba ya herkes görmüş ben bi tedirgin oldum gibi 🙄 pazartesiye aldık randevuyu sabah 11 de

Çoookk özür dilerimmm oek giremedimm bugünevle uğraştımm kustum sonra sürekli psikolojim bozuk agladım hepp bebişimi görsem rahatlıycam herhalde yaaa

sen deli misin niye özür diliyosun kuzu😇

her zaman hareketli olmuyo bu arada bebekler, bi önceki gittiğimde rap yaparken, son gittiğimde uyuyodu, doktor beni kuvvetlice öksürttü ki uyansın diye, o da ölçüm yapacağından👍

hatta doktor dedi ki sen açken o uyur dedi, o yüzden endişe etme🧡

kıpır kıpır görcem diyosan, bazıları vişne suyu ve çikolata yiyolar gitmeden✌️😇

pazartesiye ne kaldı görücen tontişini🧡

sen deli misin niye özür diliyosun kuzu😇

her zaman hareketli olmuyo bu arada bebekler, bi önceki gittiğimde rap yaparken, son gittiğimde uyuyodu, doktor beni kuvvetlice öksürttü ki uyansın diye, o da ölçüm yapacağından👍

hatta doktor dedi ki sen açken o uyur dedi, o yüzden endişe etme🧡

kıpır kıpır görcem diyosan, bazıları vişne suyu ve çikolata yiyolar gitmeden✌️😇

pazartesiye ne kaldı görücen tontişini🧡
Aaaa evettt geçen ben aç gittim o zamann ondan hareketi yoktu rahatladım 😍
Soramadım sizede yaaa aklımdaydınızz oyüzden 😒

Görecemm az kaldı vuracam ona 😀
Ama yüzümde sivilceler çıkmaya başladı kupkuru yüzüm

Çok şükür geçti kızlar. Alerjimin coştuğu gün doktora gittiğim de doktor diş muayenesi olabilirsin diye rapor yazdı. Akşamına hemen dişçiye gittim. O gün daha geçti. Gerçekten Allah doktorlarımızı başımızdan eksik etmesin ya. Nasıl bir ızdırap çekiyordum öyle. Çok şükür bitti umarım bir daha yaşamam
Şuan bende senin durumunu yaşıyorum maalesef canm ön dişlerimde diş etim çekilmiş böyle iltihap gibi olmuş kanıyor sürekli ve sızlıyor 😔 dişim de sallanıyor gevşemiş doktor sana nasıl bir tedavi uyguladı bebek için tedavi olmakta risk var mı

ben de hiç su içemiyorum, ne yapacağımı da bilemiyorum🤷‍♀️ şu an kayan yaram su içememek🙄

bugün bi çözüm buldum portakal suyu ve limonata içtim ama su ihtiyacını karşılar mı emin olamıyorum, pazartesi doktorun asistanına yazıcam bakalım

bunu benim çözmem lâzım😳

ben de hiç su içemiyorum, ne yapacağımı da bilemiyorum🤷‍♀️ şu an kayan yaram su içememek🙄

bugün bi çözüm buldum portakal suyu ve limonata içtim ama su ihtiyacını karşılar mı emin olamıyorum, pazartesi doktorun asistanına yazıcam bakalım

bunu benim çözmem lâzım😳
Ayyy sor allaha aşkınaa bende çok zor içiyorum yaaa daha 1 litreyi bitirdim anca 🤦‍♀️ portakal meyve iyi degil diyo internette okumuştum

bunu benim çözmem lâzım😳
Ben bugün ilk defa 2,5 bardak içebildim. Önceden senin gibiydim. Dudaklaarım bile morarmıştı susuzluktan. Suyun içine limon sıkmayı denedin mi ? Bir de aç karnına veya yemek arasında içme tok karnına iç. Hafif tuzlu ayran da iyi geliyor. Değerleri düzgün bir sade soda da içebilirsin. Bana iyi gelen bunlardı. Çok kötü bişe su içememek kilo alıyorsun ister istemez.

bunu benim çözmem lâzım😳
Ben şöyle bi çözüm buldum, 1,5 litrelik şişelerle su alıyorum iki tane bitircem diyorum. İlk başlarda çok zor oluyordu ama şişeleri hep gözümün önünde tutuyordum gördükçe içiyodum susamadan içmek Baya zorluyordu. Sonra galiba içtikçe vücudum alıştı artık susuyorum sürekli. Yani ilk başta biraz zorlayarak içmeye devam edince vücut kendi istemeye başlıyor en azından benim öyle oldu💞💞

Ben de çok fazla su içmediğim için herhalde bir de çalıştığım için devamlı konuşma halindeyim bünyem tepki veriyor artık aşırı susuyorum gece uykumdan uyanıp su içiyorum gene de 2litreyi görmüyorumdur herhalde ama en azından işime geldi susuz hissetmek yoksa hatırlatıcı uygulamalar varmış onlardan indirmeyi düşündüm 😃

Canım bir daha aç gitme bir de giderken çikolata ye bak nasıl kıpır kıpır olur senin cinsiyet belli mi

Canım bir daha aç gitme bir de giderken çikolata ye bak nasıl kıpır kıpır olur senin cinsiyet belli mi
Daha gitmedimkii geçen pazar gittim bi nedenden dolayı uslu duruyorduu mecbur aç gitmiştim düşünemedim bile onu o an zaten 😇 pazartesi inşaallahh

Back
X