• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Ya zaten o çok konuşan gereksiz insanlara gıcık oluyorum.
“Bunlar daha iyi günlerin.” demiyorlar mı bi de.
Zıkkımın kökü, ne çektiğimi ben biliyorum.
Moral vereceğine iyice moral bozarlar.

Salla gitsin kuzum.

.
Aayyy sorma canoomm yaa vallahii sağol cvp verdiğin içinn 🤗
Üstüne cvp alamayınca üzülüyorum aksine kötü birşeymi dedim diye evham yapıyorumm🙄
Hemde ne zukkumun kökü banada aynı diyolarrr ensonda dicemm gene yanii zaten biliyoruz ne yaşıycağımızı sen söylemesem bilmicem yaniii 🤔
Boşverdim zaten bebişim konu sohbet olsun söyliyim dedim iyiki varsınn 💜

Aayyy sorma canoomm yaa vallahii sağol cvp verdiğin içinn 🤗
Üstüne cvp alamayınca üzülüyorum aksine kötü birşeymi dedim diye evham yapıyorumm🙄
Hemde ne zukkumun kökü banada aynı diyolarrr ensonda dicemm gene yanii zaten biliyoruz ne yaşıycağımızı sen söylemesem bilmicem yaniii 🤔
Boşverdim zaten bebişim konu sohbet olsun söyliyim dedim iyiki varsınn 💜

Sen de iyi ki varsın canımcığımmm. ❤️❤️❤️

Ay ay ay, evham da yaparmış. 😂
Kız yazdım ya uzun uzun mesajda, ne evhamı daha? 😂

.

Sen de iyi ki varsın canımcığımmm. ❤️❤️❤️

Ay ay ay, evham da yaparmış. 😂
Kız yazdım ya uzun uzun mesajda, ne evhamı daha? 😂

.
Hee yok bi sen değilkii kuzum burda bu topikte oluyo birşey anlatıyorum cvp alamıyorum ya üzülüyorum 😒 daha yeni kahvaltı hazırlıyorumm hiç birşey yapasım yok yiyesim yok açım ama tuğafımm 🙄

Günaydın kızlar. Doktor kontrolüne gideceğim hafta corona oldum 🤦‍♀️ 3 hafta nasıl dayanacağım derken 5 hafta bebeğimi görememiş olacağım. İyi ki tedavi öncesi aşımı olmuşum. Yoksa nasıl bir süreç bekliyordu beni düşünmek istemiyorum. 13+3 de kontrole gideceğim diye umut ediyorum umarım bebeğim iyidir. Aman kendinize dikkat edin çok zor bir süreç çünkü 😐
Cnm çok çok geçmiş olsun..benim bir çok arkadaşım geçirdi,tat ve koku kaybı olduğunda Hülya kayhanın nosemix burun spreyini kullandılar ve bayağı etki etti aklında bulunsun geçmezse araştır istersen belki sana da iyi gelebilir..

kızlar sabah yine mide yanmasıyla uyanmıştım, sizin yorumları okudum, sonra yine uyuya kalmışım, çok tatlı bi rüya gördüm🧡🧡

bi tane eski bi evin çatı katında yumurtalar buluyoruz marketten alınmış gibi ama çok eski, diyorum ki aa bu yumurtalar çatlamıştır içinde civciv vardır kesin😇 bi açıyorum civcivler çıkıyo içinden sarı sarı minnacık aynı C civcivsin 'in yorumlarında attıklarından🐥🐥 ahh işte böyle🧡

sonra minicik olduklarından ağızlarına emzik veriyorum, sonra da böyle fındık ezmesi gibi bşr şey buluyorum kaşık yaşık yediriyorum🧡🧡🧡

Kızlar biraz önce annem kahvaltı hazırlıyordu bi yardım edeyim dedim ocağı. Başında 10 dk kadar kaldım sonra birdenbire başım dönmeye terlemeye kalbim hızlı hızlı atmaya elim ayağım titremeye başladı.Bayılıcam sandım donra hemen yattım 5-10 dakikaya geçti.Daha önce hiç böyle bişey yaşamadım.Gebelikle alakalı bişey mi acaba tansiyonum düştü birdenbire. Gebelikte aniden böyle şeyler oluyor mu yaşayanınız var mı?

Cnm çok çok geçmiş olsun..benim bir çok arkadaşım geçirdi,tat ve koku kaybı olduğunda Hülya kayhanın nosemix burun spreyini kullandılar ve bayağı etki etti aklında bulunsun geçmezse araştır istersen belki sana da iyi gelebilir..

Saol canım eğer gelmezse araştırırım mutlaka

Hee yok bi sen değilkii kuzum burda bu topikte oluyo birşey anlatıyorum cvp alamıyorum ya üzülüyorum 😒 daha yeni kahvaltı hazırlıyorumm hiç birşey yapasım yok yiyesim yok açım ama tuğafımm 🙄

kız sen soru sordun cevap vermediysek dilimiz kopsun bizim🧡 deliii

Kızlar biraz önce annem kahvaltı hazırlıyordu bi yardım edeyim dedim ocağı. Başında 10 dk kadar kaldım sonra birdenbire başım dönmeye terlemeye kalbim hızlı hızlı atmaya elim ayağım titremeye başladı.Bayılıcam sandım donra hemen yattım 5-10 dakikaya geçti.Daha önce hiç böyle bişey yaşamadım.Gebelikle alakalı bişey mi acaba tansiyonum düştü birdenbire. Gebelikte aniden böyle şeyler oluyor mu yaşayanınız var mı?
☝️ Çok uzun süre aç kalınca gözlerim karariyor dediklerinin aynısını yaşıyorum

sabah aç karnına yardım etmek istediysen tansiyonun düşmüştür, bak dinlenince geçmiş🙏🙏🧡

Back
X