- 1 Mayıs 2015
- 1.102
- 3.016
- 133
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #12.801
İki tane 1,5 litrelik şişeyi gözümüzün önüne koymamız ve vicdanımızla başbaşa kalmamız gerek artık galibaYa bu su olayı aynı durumda napcam hiç bilmiyorum çok korkuyorum da en gerekli şey gerçektengünde 3 lt
normalde de icmezdim. Allah yardımcımız olsun ya gittim kendime ölçülü bardak aldım yok fayda etmedi. Şimdi şişe bakicam
onunda etkisi olacak mı bilmiyorum. Bende genelde 5 6 gibi uyanıyorum süt koyuyorum kendime pekmez süt ardinada da bir bardak su zorluyrum günde 2 bardağı geçmez benim de
Vajinal aslında ilk haftalardan sonra pek önerilmiyor diye biliyorum amayanlış da biliyor olabilirim.
Benim de böyleydi akşamları hele o kadar bulanıyordu ki yoğurt ekmek yiyeyim makarna yiyeyim istiyordum kabızlık oldu tabiki fazla su da içmeyince 2-3 tane kuru kayısıyı yiyin üstüne su için o kadar iyi geliyor ki kayısı ben de çözümü böyle buldumİkili testi ben de yaptırdım dün devket hast. 2 hafta sonra sonuç çıkar dedi.Bebiilerin cinsiyetini öğrenmişsiniz benim dr bu konuda katı 16. haftada söylemişti ilkinde bunda da aynısını dedi:) Kızlar benim tiksintim hiç geçmiyor.Yemek yiyemiyorum yediklerim makarna tost ve etSonuç fena şekilde kabızlık
Sebze yemeğinin kokusuna bile dayanamıyorum evde bebek var ama pişiremiyorum istesem de
çıldırıcam.